Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim kurtaj yaptirmasin duserse kendi duser. kurtaj olunca hamile kalmak daha zormus diyorlar benim basimdan gecti aynisi 6 haftalik dusuk oldu ustune kurtaj yapirdim bak 2004 beri olmuyo cocuk

sağolun kızlar ama dr hiç ümit yok dedi hatta dün kürtaj yapacaktı ama kardeşim istemedi
Veren Rabbim inş. tekrar verir yüzünü güldürür çok geçmiş olsun çok üzüldüm.

Arkadaşlar hamileyimm Allah herkese nasip etsin en kısa zamanda:) Herkese HSG testini tavsiye ediyorum...
Allah tamamına erdirsin inş. güzel bir hamilelik geçirirsin sonunda miniğini kucağına alırsın
Rabbim onun elinde verir belki bebeğini...Ama sende dikkat göz yapayım derken çıkarmasın.

ay ne bilim dusunuyom zaten hala daha tamam demedim onlar israr ediyor

ay ne bilim dusunuyom zaten hala daha tamam demedim onlar israr ediyor

Ay kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar diyecektim atasözünü katletmişim

Sen iyice düşün benim burda bir arkadaşım neler yaptırmış aklın almaz göbeğine sabunlar bağlamışlar türlü türlü yağlarmı süremiş beli çektirmiş ama Allah zamanı geldiğinde 7 sene sonra vermiş oğlunu vardır her şeyde bir hayır...

canim kurtaj yaptirmasin duserse kendi duser. Kurtaj olunca hamile kalmak daha zormus diyorlar benim basimdan gecti aynisi 6 haftalik dusuk oldu ustune kurtaj yapirdim bak 2004 beri olmuyo cocuk

yasmi inşşşşşşş cnım inşşşşşşşşş[sıze=3][/sıze]

MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE ORGALUTRAN 0.25 YANİ KUTUDA 5 İĞNE VAR.TEDAVİDEN KALMA.ALLAHA ŞÜKÜR İKİZ BEBEKLERİMİZ OLDU.İĞNEYE GEREK KALMADI.AYNI SÜREÇLERDEN GEÇTİĞİMİZ İÇİN ÇOK HASSASIM VE İLACI HEP BUZDOLABINDA SAKLADIM.SON KULLANMA TARİHİNE YAKLAŞIK 1 SENE VAR.İSTEYEN OLURSa UYGUN FİYATA VEREBİLİRİM.BANA ÖZELDEN MSJ ATIN.KARGOYLA BUZ KALIPLARI İÇİNDE GÖNDEREBİLİRİM.MUĞLADA YAŞIYORUM.HEPİNİZİN ALLAH YARDMCISI OLSUN

ay kiz bugun gittim kadin hastaymis kaldi ay bunda da bir hayir vardir demi valla geri dondum geldim..

Herkese merhabaa

Yeteeer, geçmiş olsun sana da, kardeşine de Ama bence doğal yollarla olması yinede bir umut .. inş. kucağına almayıda nasib olur..

Hamişler siz nasılsınız? Her şeyler yolunda mı :)

Bu arada bende kısmet olursa, haftaya başlıorum tedaviye ..

Ya konu dışı olacak ama :) ben bu yüz ifadelerini bulamıyorum, sanki kendimi ifade edemiyormuşum gibi hissediyorum onlar olmayınca :) açıldığı bir yer filan mı var? ben mi göremiyorum ki ??

:)

Arkadaşlar Denizli'de yaşıyorum. İstanbul tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırmak istiyorum. İstanbulda yaşayana arkadaşlar bana maliyet ile ilgili bilen arkadaşlar bilgi verebilirmi.

Hadi hayırlısı olsun inşallah tedavin içi geçer...

Bende görüyor profil ayarlarına bir bak belki kapalıdır ondan görünmüyordur...

Herkese merhabaa

Yeteeer, geçmiş olsun sana da, kardeşine de Ama bence doğal yollarla olması yinede bir umut .. inş. kucağına almayıda nasib olur..

Hamişler siz nasılsınız? Her şeyler yolunda mı :)

canım sağol allah razı olsunnn kardeşimin daha öncede geblikleri oldu ama melesef bebişleri 3 aylıkken öldü karnında

canım sağol allah razı olsunnn kardeşimin daha öncede geblikleri oldu ama melesef bebişleri 3 aylıkken öldü karnında

Neden böyle olduğu bellimi tedavisi yokmu hamile kaldığında...

Psikolojik yıpratır böyle olması en azından olmuyor dersen bir nedeni olur ama böyle olup da düşmesi daha kötü etkiler insanı Rabbim sabır versin kardeşine inş. bundan sonraki bebeği sıkı sıkı tutunur annesine

Son düzenleme:
GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR rabbim cuma hürmetine dualrımız kabul etsin sağlık huzur versinnn HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN HAMİŞLERİMİZE SAĞLIKLA KUCAKLAMYI YANINDA OLANLARA YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN RABBİM
RABBİM HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN İNŞŞŞ

canım önceki gebeliklerinde tabiri caizse didik didik ettiler üneverst has bakıla bilecek her şeye baktık yapılabilecek tüm tetkileri yaptık dediler ama hiç bir şey bulamadılar önceki bebeklerde alınan bebekler patolojiye gönderdiler ama hiç ir şey çıkmadı ne biz nede dr hiç bir şey anlamdılar

Günaydın Hayırlı Cumalar

Amiiiiiiiiiin

İlginç vardır her şeyde bir hayır Rabbim böyle uygun gördü demekki belkide olacak ama bu seferde yaşına girince ölecek Allahım kimseye evlat acısı vermesin hayırlı sağlıklı evlatlar versin....

Aksaray'da yaşayan ve 17 yıllık evliliği boyunca 18 kez düşük yapan Meryem Şimşek (39) annelik duygusunu 19'uncu gebeliğinde yaşadı.
Yıllardır çocuk özlemi çeken, ancak 18 kez düşük olayı yaşayan kadın önceki gün 3 kilo 200 gram ağırlığında sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Rabbim ol derse her şey olur...Kardeşine Allahım sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…