Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kuzum bnm doktorumda transferden sonra bana günde 2 tane elma yememi 2 litre suiçmemi tatlıdan uzak durmam gerektigini yanı kısaca kilo almamam gerektigini birde süreklı yatma demişti bunlar dışında ananas yedim ama elma kadar deil işte birde bol bol dua ve bebegimi hep karnımda hissettim elım hep karnımdaydı eşimde bende süreklı knştuk bebegimizle herşeyden önce tedaviye pozitif başlamıştık cnm inşallah rabbbimm herkes için hayırlısını nasip eder

kızlar nasılsınızz hasta olan arkadaşlara geçmiş olsunn...tedaviler ne durumdaa allah herkese sıhhat afiyet huzur vee 1 2 3 4 5 iz bebişlr nasip etsinnn

ne güzellll çok sevindim allah hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin. darısı bizlere

cnm demek iki ayın kaldııı:18::18::18:

ALLAHIM! Dara Düştüğümüzde SENİ Hatırlayanlardan Değil..Geniş Vakitlerde SANA Şükreden Kullarından EyLe Bizi.. Amin..​

:18:Bak ben hiç gün saymamıştım muayeneye gidicem onu hesaplıyordum mart sonu ama 2 ay kalmış hakikaten :18::18: upss haziran da (tedavim mayısta başlarsa )belkide bende güzle haberler alırım İnşallah...

Rabbim bu mübarek cuma gecesinde isteyen herkese evladını kucağına sağlıklı bir şekilde versin,kimseye de evlat acısı vermesin...

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm aminnnnnn.inşallah o güzel haberi yazarsın bizlerede

Kadınlar Klubune yeni üye oldum çok sıcak ve samimi buldum .ben iki yıllık evliyim ve bebişimiz olmadığı için doktora gittik eşimde ileri sprem hareketi yüzde sıfır,morfoloji yüzde 3 çıktı doktorlara gittik cevapları değişmedi tüp bebek olabilir dediler.Mart Nisan gibi nasipse tüp bebek tedavisine başlıcağız hakımızda hayırlısı olsun,Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah zor bir işlemi biraz bilgi verirmisiniz bu arada yaşım daha 24 ,eşiminde 27

elmayı hiç duymamıştım, o zaman bol bol elma stoğu yapayım bende şimdiden pozitif olmak çok önemli gerçekten, ben onu o dönemlerde pek başaramıyorum maalesef inş. bu defa sizlerinde sayenizde başaracağım her doktorun her hastalığa yaklaşımı çok farklı oluyor. Bakalım önümüzdeki ay iğnelere başlıyorum, insanın içini ister istemez korku heyecan bir sürü farklı duygu kaplıyor ..

canım hoş geldin umarım çok fazla bekletmeden rabbim bebeğini gönderir tüp bebek kokulacak telaşlanılacak bir işlem değil hiç bir şeyi kafana takma ilk önce çok iyi bir merkez bul kendineeee bu çok önemlidir içine sinsin inana bana rabbimin izini ile kokulacak bir şey olmadığını göreceksin bu arada eşinin morfolojisi hiçte kötü değil farklı bir yerde eşinin testini tekrarlayınnn

Hoşgeldin Yağmur03,
inşallah sende bebişine kavuşursun kısa zamanda.. Ben geçen sene tüp bebek tedavisi gördüm, ilaçları çok net hatırlayamamakla birlikte, öncelikle iğnelere başlıyorsun. İğne tedavisiyle yumurtaların istenilen büyüklüğe gelince doktorun en son çatlatma iğnesi veriyor. Bu iğneyi tam doktorunun dediği saatte yapıyorsun. Daha sonrada yumoşlar toplanıyor. Embriyo haline geldiklerinde, transfer günün belli oluyor. Toplama işleminden en geç 5 gün sonraya kadar yapılıyor transfer.. İşte böyle.. 10 gün bekledikten sonra ilk kan tahlilini verip sonucu öğreniyorsun..

Allahım hepimize pozitif sonuçlar görmeyi nasip et nolur

Seni sevmek, başka hiç kimseyi sevememek gibi.
Seni sevmek, bir sadakati değil, sadık bir ihaneti sevmek gibi.
Kaybetmeyi ve her seferinde yeniden başlamayı sevmek gibi, sanki seni sevmek.
Seni sevmek, ayrılığı daha ilk dakikadan kabullenmek gibi.
Ayrılık çöplüğünde aşk aramak gibi seni sevmek.
... Cevapsız bir soru, sorusuz bir cevap gibi sanki aşkın.
Kaç bilinmeyeni olduğunu bile sayamadığın bir denklemi çözmeye çalışmak gibi geliyor sanki, seni sevmek.
Sanki, “olmayacak bir nedeni, gelmeyecek bir gideni” beklemek gibi.

Seni sevmek, kafamdaki hayali aşkı değil, hiçbir norma uymayan bir deliliği sevmek gibiymiş gibi.
Sanki seni sevmek, sonsuz bir denize dalmak, çıkışı olmayan bir tünele isteyerek girmek gibi.
Bazen sanki cehennemde yanmaya koşa koşa gitmek gibi geliyor.
Günahın çekiciliğine kapılmak, şeytanın yap dediğini yapmak ve ateşi güneş sanmak gibi,
Bazen ise, seni sevmek
bitmeyen bir filmi
sürekli yeni baştan seyretmek gibi gibi geliyor.
Seni sevmek, rüzgara kapılmak, havalanmak, uçmak ve her seferinde binlerce metreden yere çakılmak gibi geliyor.
Yaralanmış yüzünle, kanlarını temizlerken yine uçmaya çalışmak da,
sadece seni severken yapılacak bir delilik gibi.

Seni sevmek, hiçbir şeye sahip değilken, dünyalar sana aitmiş gibi mutlu olmak bazen.
Seni sevmek, en basit haliyle yalan sanki,
her seferinde yeniden kanılan, bir kez daha kanmak için aylarca beklenen, bir yalan gibi.
Seni sevmek, herkesin aklına meydan okumak, tüm doğru şıkları reddedip,
bile bile bir yanlışı seçmek gibi sanki,
seni sevmek,akılla kalbin bitmeyen kavgasını başlatacak sanki.
Seni sevmek, kimselere açıklanamayan, kendine bile anlatılamayan,
lanetli bir hastalık gibi saklanan, tuhaf bir hikaye sanki.
Seni sevmek, bir hikayede hayat bulmak gibi.
Hayatını bir hikayenin peşinden sürüklemek, bir roman karakteri olmak,
romanın diğer karakterlerince acınarak bakılmak.
Seni sevmek, kimsenin göze alamayacağı bir kavgaya girmek ve sonunda kahramanca ölmek diye düşündürüyor.
Seni sevmek, her seferinde yenilmek, daha güzel yenilmek için yeniden başlamaktır.

Seni sevmek, dünyanın en güzelini sevmektir.
Kendi sevgine bile aşık olmaktır seni sevmek.
Hiç kimsenin başaramayacağını, başarmaktır seni sevmek.
Dünyada en az bir kez mutlaka yaşanması gereken bir duygudur seni sevmek.
Aşkını bu kadar çok olumsuz öğe ile tarif ettikten sonra, yazının sonunda,
bir kez daha sana aşık olmaktır, seni sevmek.....

Vayy beee Süpermiş ben bunu eşime yazayım vereyim eline (pek Ormantik olmasa da sevgili kocam ) hoşuna gider....

Hoşgeldin Yağmur03 İnşallah bebeğine kavuşursun Arkadaşlarım gereken bilgi vermişler sağolsunlar

Tüp bebeğe başladığında zaman akıp gidiyor ilaçlar doktor kontrolleri derken aslında en zor olanı beklemek işte o zaman,zaman duruyor...

Allah yardımcın olsun hakkında hayırlı neyse inşallah en güzeli olur

hoşgeldin yağmur,inş.bu mübarek cuma günü gönlünden ne geçiyorsa en kısa zamanda kavuşursun...tüp bebek tedavisi o kadar zor bir tedavi yöntemi değil,kalbini ferah tut bu konuda,ve hiç aklına kötü,olumsuz şeyler getirmemeye çalış,tedavi ve esnasında moralin hep yüksek olsun.ilk öncee yumurtalrına bakılır,yumurtaların için iğne veriliyor ve bazı ilaçların olacak bunları düzenli kullanmaya dikkat et.ben iğneleri göbeğimden kendim vurmuştum çok basit.sonra yumurtaların yeterli büyüklükde ise gün verilir,o günde yumurtalrın toplanır,döllenme işleminden sonra seni arayıp bilgilendirirler kaç tanesi döllendi diye,onda sonrada transfer günü şu gün gel derler.12 gün kendini yormamaya,ağır işler yapmamaya çalış mümkün olduğu sürece yat,dinlen.12 gün sonrada beta hcg testi yapılıyor.kısa ve öz bunlar,inş.yardımcı olmuşumdur.

canım benim ALLAH tamamına erdirsin,inş.çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin.okurken bile çok sevindim,kısmetse benimde nisan sonu 3.denemem olucak,sizlerde benim hep dualarımdasınız,evet biz kader arkadaşıyız,bizleri bizden başka kimse anlayamaz.bende 4,5 yıllık evliyim,daha yeni evliyken bi rüya görmüştüm hiç unutmuyorum,senin bebeğin 4 sene sonra olacak demişlerdi.inş.rüyam gerçek olur,3.deneme senin gibi güzel haberler getirir bana.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Aminnn İnşallah bir sorun çıkmazsa bende nisan sonu gibi başlıcam Allahım bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah kolaylık versin herkese..

bende nisan sonu gibi başlıyorum.sen nerde oturuyorsun yasmin.inş ikimizede bu nisan ayı hayırlı gelir,inş bu topik hamilelerle dolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,taşarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ne güzel haberler alıyoruz,hepppppp devamı gelsin bu güzel haberlerin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…