ben 3 sene görmediğim tedavi kalmadı aşılama,hormon tedavisi,2 defa tüp bebek tedavisi sonunda oldu Allah sabredenlerin yanındadır:))
ay yasmin alemsin bende senin gibi arada kaldım
ben 3 sene görmediğim tedavi kalmadı aşılama,hormon tedavisi,2 defa tüp bebek tedavisi sonunda oldu Allah sabredenlerin yanındadır:))
Ah ah bu iki arada bir derede kaldım deyimini sevmeye başladım son zamanlarda :44::44:
İçmeden sarhoş olanlardanım evini içinde aylak aylak geziyorum peh ben bu hallere düşecek hatunmuydum bea
Ayy ben esas size kaç gündür bu yazıyı arıyorum :sonunda bulduuummm
Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanırsın !
Ekmek almak için bir fırına gidersin..
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin,
Hoş sohbetsin ya
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir..
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın..
Bilmezsin ki,
Fırıncı sana yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek..( Mevlâna )
Aradığına değmiş çoooook güzel Teşekkür ederim
merhabalar..
ben epeydir gelemiyordum topiğe..
pazartesi ikizlerim transfer edildi.. 3 gündür özellikle geceleri adet olacakmış gibi ağrım var..
bu neden olabilir??
hilka bunu beğendiayy ben esas size kaç gündür bu yazıyı arıyorum :Sonunda bulduuummm
sen dua edersin ama kabul olmuyor sanırsın !
Ekmek almak için bir fırına gidersin..
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
ve fırıncının hoşuna gidersin,
hoş sohbetsin ya
fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir..
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın..
Bilmezsin ki,
fırıncı sana yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek..( mevlâna )
merhabalar..
pazartesi ikizlerim transfer edildi.. 3 gündür özellikle geceleri adet olacakmış gibi ağrım var..
bu neden olabilir??
merhabalar..
bu neden olabilir??
merhabalar..
bu neden olabilir??
SLM ARKADAŞLAR;
Benimde endometriozis 15 cm solda çikolata kisti var. Geçen sene sağdan ameliyat olmuştum ama tekrarladı. Ameliyat olmadan tüp bebek dediler. 17 ocakta yumurta toplandı 6 yumurtadan 5 i kullanılabilirmiş bunlardan 4 ü döllendi. 2. gün 6-5-3-2 hücreli olarak donduruldu. rahim ince olduğu için transfer ertelendi. ilk adetimin 17. günü lucrine başladım 2. adetin 2. günü esrofeme başladım. transfer gününü bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?