Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrr nasılsınız herkesler iyimiii
Selamlar ben bu sayfayı embriyo transferimin ik günümden itibaren takp ediyordum bugün üye olup aynı heyecanı yaşayan arkadaşlarımla heyecanıma heyecanlarına ortak olmak istedim benim bugün transferimin 4. günü ve bedensel ruhsal hiçbişi hissetmiyorum 6 gün sonra kan testi yaptırcam benim ilk denemem ve muallaktayım belirsizlik tamamen hissettiğim Rabbim tüm isteyenlere evlatları ile sevindirsin..Amin.
Selamlar ben bu sayfayı embriyo transferimin ik günümden itibaren takp ediyordum bugün üye olup aynı heyecanı yaşayan arkadaşlarımla heyecanıma heyecanlarına ortak olmak istedim benim bugün transferimin 4. günü ve bedensel ruhsal hiçbişi hissetmiyorum 6 gün sonra kan testi yaptırcam benim ilk denemem ve muallaktayım belirsizlik tamamen hissettiğim Rabbim tüm isteyenlere evlatları ile sevindirsin..Amin.
Kendi adıma cevap vereyimnezle oluyorum ama idare ederim...
Sen nasıl oldun gribini biraz olsun Kaynana atabildin mi?
İnşallah 6. gün testin pozitif olur ilk denemede bebeğine kavuşursun,hiç belirti falan arama bazen ilaçlara bağlı bazı belirtiler olabilir sen miniğinle bol bol konuş bol bol dua et Rabbim inşallah senin ve eşini yüzünü güldürür...
![]()
kızlarrrrrrr nasılsınız herkesler iyimiii[sıze=3][/sıze]
merhabalar ben yeni üye oldum 6 sene önce 2. tüp bebek tedavimi Ankara da yaptırdım ve ikizlerime hamile kaldım çok şükür her şey yolunda gitti şimdi 6 yaşındalar seneye okula başlıycaklar Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın.
Ayy ben esas size kaç gündür bu yazıyı arıyorum :sonunda bulduuummm
Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanırsın !
Ekmek almak için bir fırına gidersin..
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin,
Hoş sohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir..
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın..
Bilmezsin ki,
Fırıncı sana yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek..( Mevlâna )
SLM ARKADAŞLAR;
Benimde endometriozis 15 cm solda çikolata kisti var. Geçen sene sağdan ameliyat olmuştum ama tekrarladı. Ameliyat olmadan tüp bebek dediler. 17 ocakta yumurta toplandı 6 yumurtadan 5 i kullanılabilirmiş bunlardan 4 ü döllendi. 2. gün 6-5-3-2 hücreli olarak donduruldu. rahim ince olduğu için transfer ertelendi. ilk adetimin 17. günü lucrine başladım 2. adetin 2. günü esrofeme başladım. transfer gününü bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.
çok güzelmiş yaaa gerçekten,okurken bile duygulandım.inşallah bizler içinde bi gün öyle olur,sabretmemizin mükafatını en güzel şekilde alırız.inanmak,inanmak,inanmak veeeeeeeee beklemek,sonundada mutlu olmak...
merhaba, bende kendi adıma cevap verirsem iyiyim fakat sabırsızlaa tedaviye başlayacağım günü bekliyorum. Hiç zannetmezdim o ağrılı günlerin gelmesini bu kadar çok isteyeceğimi![]()
çok gripli![]()
merhaba heoz, öncelikle geçmiş olsun ve hayırlısı olsun.. her şey yolunda gider ve sende bebeklerine kavuşursun
yalnız anlamadığım birşey var. 15 cm.lik kistin şu anda mı var? yoksa o alındı şu anki kistin daha mı küçük ? :44:
SLM ARKADAŞLAR;
Benimde endometriozis 15 cm solda çikolata kisti var. Geçen sene sağdan ameliyat olmuştum ama tekrarladı. Ameliyat olmadan tüp bebek dediler. 17 ocakta yumurta toplandı 6 yumurtadan 5 i kullanılabilirmiş bunlardan 4 ü döllendi. 2. gün 6-5-3-2 hücreli olarak donduruldu. rahim ince olduğu için transfer ertelendi. ilk adetimin 17. günü lucrine başladım 2. adetin 2. günü esrofeme başladım. transfer gününü bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.
merhaba heoz, öncelikle geçmiş olsun ve hayırlısı olsun.. her şey yolunda gider ve sende bebeklerine kavuşursun
yalnız anlamadığım birşey var. 15 cm.lik kistin şu anda mı var? yoksa o alındı şu anki kistin daha mı küçük ? :44:
Allah yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gider bebeklerini sorunsuz bir şekilde sana transfer ederler.![]()