Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlarrrrrrr nasılsınız herkesler iyimiii

Selamlar ben bu sayfayı embriyo transferimin ik günümden itibaren takp ediyordum bugün üye olup aynı heyecanı yaşayan arkadaşlarımla heyecanıma heyecanlarına ortak olmak istedim benim bugün transferimin 4. günü ve bedensel ruhsal hiçbişi hissetmiyorum 6 gün sonra kan testi yaptırcam benim ilk denemem ve muallaktayım belirsizlik tamamen hissettiğim Rabbim tüm isteyenlere evlatları ile sevindirsin..Amin.

kızlarrrrrrr nasılsınız herkesler iyimiii

Kendi adıma cevap vereyim :9: nezle oluyorum ama idare ederim...

Sen nasıl oldun gribini biraz olsun Kaynana atabildin mi?

Selamlar ben bu sayfayı embriyo transferimin ik günümden itibaren takp ediyordum bugün üye olup aynı heyecanı yaşayan arkadaşlarımla heyecanıma heyecanlarına ortak olmak istedim benim bugün transferimin 4. günü ve bedensel ruhsal hiçbişi hissetmiyorum 6 gün sonra kan testi yaptırcam benim ilk denemem ve muallaktayım belirsizlik tamamen hissettiğim Rabbim tüm isteyenlere evlatları ile sevindirsin..Amin.
:nazar::nazar:İnşallah 6. gün testin pozitif olur ilk denemede bebeğine kavuşursun,hiç belirti falan arama bazen ilaçlara bağlı bazı belirtiler olabilir sen miniğinle bol bol konuş bol bol dua et Rabbim inşallah senin ve eşini yüzünü güldürür...:emir_bebek::emir_bebek:

belirti aramamamk lazım bu durum kişiye göre değişen bir durumdur umarım bebişin sana sımsıkı tutunur seni anne yapar

Kendi adıma cevap vereyim :9: nezle oluyorum ama idare ederim...

Sen nasıl oldun gribini biraz olsun Kaynana atabildin mi?

:nazar::nazar:İnşallah 6. gün testin pozitif olur ilk denemede bebeğine kavuşursun,hiç belirti falan arama bazen ilaçlara bağlı bazı belirtiler olabilir sen miniğinle bol bol konuş bol bol dua et Rabbim inşallah senin ve eşini yüzünü güldürür...:emir_bebek::emir_bebek:

nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee hala bende girip :1::1::1::1::1::1::1:canım geçmiş olsunnnnnnnn dikat et kendineee

merhabalar ben yeni üye oldum 6 sene önce 2. tüp bebek tedavimi Ankara da yaptırdım ve ikizlerime hamile kaldım çok şükür her şey yolunda gitti şimdi 6 yaşındalar seneye okula başlıycaklar Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın.

ikizler çok tatlı oluyor gerçekten....benimde ablamın ikizleri var.herşeylerini aynı anda yapıyorsun.uykuları,mamaları,altları :)) v.s. v.s. hepsi aynı.hem çok güzel, hemde çok yorucu,ama çok tatlı bir yorgunluk,helede birbirlerini kıskanmaları,kavgaları herşeyleri bi ayrı güzel....ALLAH isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

Ayy ben esas size kaç gündür bu yazıyı arıyorum : :34: sonunda bulduuummm

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanırsın !

Ekmek almak için bir fırına gidersin..
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin,
Hoş sohbetsin ya…

Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir..
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın..

Bilmezsin ki,
Fırıncı sana yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek..( Mevlâna )

çok güzelmiş yaaa gerçekten,okurken bile duygulandım.inşallah bizler içinde bi gün öyle olur,sabretmemizin mükafatını en güzel şekilde alırız.inanmak,inanmak,inanmak veeeeeeeee beklemek,sonundada mutlu olmak...

SLM ARKADAŞLAR;
Benimde endometriozis 15 cm solda çikolata kisti var. Geçen sene sağdan ameliyat olmuştum ama tekrarladı. Ameliyat olmadan tüp bebek dediler. 17 ocakta yumurta toplandı 6 yumurtadan 5 i kullanılabilirmiş bunlardan 4 ü döllendi. 2. gün 6-5-3-2 hücreli olarak donduruldu. rahim ince olduğu için transfer ertelendi. ilk adetimin 17. günü lucrine başladım 2. adetin 2. günü esrofeme başladım. transfer gününü bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.

merhaba heoz, öncelikle geçmiş olsun ve hayırlısı olsun.. her şey yolunda gider ve sende bebeklerine kavuşursun :nazar:

yalnız anlamadığım birşey var. 15 cm.lik kistin şu anda mı var? yoksa o alındı şu anki kistin daha mı küçük ? :44:

hoşgeldin , gittikçe çoğalıyoruz ne güzel :16:

6 gün sonra güzel haberlerini alalım hep beraber inşallah, içimden bir his bu topiğe gelen herkes er geç hamiş kalcak diyor :49::49:

çok güzelmiş yaaa gerçekten,okurken bile duygulandım.inşallah bizler içinde bi gün öyle olur,sabretmemizin mükafatını en güzel şekilde alırız.inanmak,inanmak,inanmak veeeeeeeee beklemek,sonundada mutlu olmak...

aynen öyle kader arkadaşlarım.. inşallah gün gelecek ve sonunda mutlu olacağız :70:

merhaba, bende kendi adıma cevap verirsem iyiyim fakat sabırsızlaa tedaviye başlayacağım günü bekliyorum. Hiç zannetmezdim o ağrılı günlerin gelmesini bu kadar çok isteyeceğimi :1:

bu durumu bir tek BEBEĞİNİ ÖZLEMLE HASRETLE BEKLEYENLER ANLAR umarım inşşş tedavinnn bebişini sana getirir Eki Görüntüle 355559 Eki Görüntüle 355559 Eki Görüntüle 355559 Eki Görüntüle 355559 Eki Görüntüle 355559 Eki Görüntüle 355559

merhaba heoz, öncelikle geçmiş olsun ve hayırlısı olsun.. her şey yolunda gider ve sende bebeklerine kavuşursun :nazar:

yalnız anlamadığım birşey var. 15 cm.lik kistin şu anda mı var? yoksa o alındı şu anki kistin daha mı küçük ? :44:

geçen sene şubatta sağda 4,5 cm kisti laporoskobi ile aldılar ama 4 ay sonra solda oluştu ve gtgide büyüdü şu an duruyor kistim. Bilmiyorum bu kistle tutarmı? 15 cm olanıda hiç görmedim

SLM ARKADAŞLAR;
Benimde endometriozis 15 cm solda çikolata kisti var. Geçen sene sağdan ameliyat olmuştum ama tekrarladı. Ameliyat olmadan tüp bebek dediler. 17 ocakta yumurta toplandı 6 yumurtadan 5 i kullanılabilirmiş bunlardan 4 ü döllendi. 2. gün 6-5-3-2 hücreli olarak donduruldu. rahim ince olduğu için transfer ertelendi. ilk adetimin 17. günü lucrine başladım 2. adetin 2. günü esrofeme başladım. transfer gününü bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.

allah yardımcınız olsun tedaviniz hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsınız....

cnm geçen sene şubat ayında sağda 4.5 cmlik kist alındı. 4 ay sonra bu sefer solda oluştu gitgide büyüdü. şu an 15 cm dr kisti almdan denemeye karar verdi. en korktuğu yumurta toplama aşamasında patlamasıydı ama şükür olmadı.

Back
X