Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

NE HABER KIZLARRRR çok yorgunum ama size slm vereyim dedimmm

merhaba arkadaslar uzun zamandır yazıları takıp edıyorum ama pek cevap yazmamıstım .. bende 1 yıl tedavı gordum ve yaklasık 4 ay once tedavıyı bıraktım. sımdı ıse tup bebek tedavısıne basladık cumartesı gunu yumurtalarım toplanacak ... etrafımdakı hıc kımseyle bu konuyu konusamıyorum ve bu yuzden sızınle paylasmak ıstedım.. ınsallah allah hepımızın gonlune gore verır.. lutfen dualaınızda bızlerı unutmayın

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥

Elhamdülillah Amiiiiiiin.......

Hayırlı Cumalar....

merhaba arkadaslar uzun zamandır yazıları takıp edıyorum ama pek cevap yazmamıstım .. bende 1 yıl tedavı gordum ve yaklasık 4 ay once tedavıyı bıraktım. sımdı ıse tup bebek tedavısıne basladık cumartesı gunu yumurtalarım toplanacak ... etrafımdakı hıc kımseyle bu konuyu konusamıyorum ve bu yuzden sızınle paylasmak ıstedım.. ınsallah allah hepımızın gonlune gore verır.. lutfen dualaınızda bızlerı unutmayın

Rabbim inşallah evladını kucağına almayı nasip eder....
Her şey yolunda gider bir sürü yumoşun sağlıklı ve kaliteli emriyoların olur Allah yardımcın olsun....

bizimle her zaman konuşabilirisin

♥ ♥ ♥ hayırlı cumalar ♥ ♥ ♥
yeri göğü yaratan güzel allah'ım
sen ne kusurumuz günahımız varsa affet. Bizi bağışla ve koru sıkıntıda olanları feraha kavuştur. Tüm hastalara hayırlı şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle... Eş isteyene hayırlı eş, iş isteyene hayırlı iş, ev isteyene hayırlı ev, çocuk dileyene hayırlı evlatlar nasip eyle, sen vatanımızı milletimizi, evlatlarımızı koru ya rabbimmmmmmm
bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
aminnnnnnnnn
♥ ♥ ♥ ♥
[sıze=3][/sıze]

aminnn aminnn aminnnnnn,rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul edenlerden eylesin....:43::43::43:

HoşgeldiN canım.tedavinde de herşey yolunda gider,bebişlerine kavuşursun inşallah.bizede burdan güzel haberlerini vermeyi nasip eder...evet gerçekten öyle,ben burda konuştuğum arkadaşlardan destek alarak huzur buluyorum.onlarla içimde saklı kalan duygularımı paylaşıyorum.

Evinizden bereket,dilinizden dua,kalbinizden rahman ve rasul aşkı eksik olmasın.tüm dualarınız kabul olsun.hayırlı cumalar...

[COLOR="#4B0082"]Şu duâ ile cum'a günü herhangi bir saatte dua edilirse sâhibine muhakkak icâbet olunur." (16)

(la ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bediassemavati velardi ya zelcelali vel ikram)

"Cum'a gününde bir saat vardır, mü'min bir kul namazda duâ ederken Allah 'dan bir şey ister ve o saate denk gelirse Allah muhakkak ona icâbet eder. Ashab-ı kirâm: 'Bu saat hangi saatdir yâ Resûlellah" dediklerinde: "İkindi namazı ile güneş batması arasındaki vakittir." buyurdular.[/COLOR]

Tedavin hayırlı olsun.. İnşallah güzel sonuçlar alırsın :nazar:

[COLOR="#4B0082"]Şu duâ ile cum'a günü herhangi bir saatte dua edilirse sâhibine muhakkak icâbet olunur." (16)

(la ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bediassemavati velardi ya zelcelali vel ikram)

"Cum'a gününde bir saat vardır, mü'min bir kul namazda duâ ederken Allah 'dan bir şey ister ve o saate denk gelirse Allah muhakkak ona icâbet eder. Ashab-ı kirâm: 'Bu saat hangi saatdir yâ Resûlellah" dediklerinde: "İkindi namazı ile güneş batması arasındaki vakittir." buyurdular.[/COLOR]

Amin, Allahım dualarımızı kabul etsin inş..

:31:

slm canım...ben buralardayım....hamileliğim şükür iyi gidiyor...9 haftalık hamileyim şu an .... sen nasılsın??? nasıl gidiyor...
iş yerimde 2 gündür internet kesik..sanırım cumaya kadar da olmayacak..o yüzden bi kesinti yaşadım...

aman iyi ol cnm yaa girmeyince merak ettim kndine dikkat et bende ense kalınlıgı için gitmiştim sonuç güsel çıktı 1.9 iyiymiş tarama testlerini istemedim dr 1 ay sonra gel yanı mart ayının sonunda cinsiyetini görelim dedi:32::32::32:

kızlar bişey sorcam size ben tarama testlerini istemedim doktor mantıklı bir karar dedi sizcede mantıklımıı:18::18::18:

aman iyi ol cnm yaa girmeyince merak ettim kndine dikkat et bende ense kalınlıgı için gitmiştim sonuç güsel çıktı 1.9 iyiymiş tarama testlerini istemedim dr 1 ay sonra gel yanı mart ayının sonunda cinsiyetini görelim dedi:32::32::32:

ayyy gözün aydın..çok sevindim... kaç haftalıkken cinsiyeti belli oluyor????..senin kaç haftalık şu an....

merhaba kızlar bugün transferimin 12. günü değerim 11 çıktı..doktor ilaçlara devam dedi..benim gibi olan arkadaşlar varmı olumlu sonuç alan yani bu değerle...

merhaba kızlar bugün transferimin 12. günü değerim 11 çıktı..doktor ilaçlara devam dedi..benim gibi olan arkadaşlar varmı olumlu sonuç alan yani bu değerle...

canım değerin çok düşük ama iki gün sonra katlaya biliri

canım değerin çok düşük ama iki gün sonra katlaya biliri

evet çok düşük..birde ilk denememdi ve iki embriyo konulmuştu halbuki..
doktor bile şaştı..nasib buymuş..pazartesi tekrar tahlilim var ama umudumu sorarsan...:26:

ayyy gözün aydın..çok sevindim... kaç haftalıkken cinsiyeti belli oluyor????..senin kaç haftalık şu an....

valla cnm sorma şuan 13.haftadayım ama 16. haftada belli oluyormuş genelde dr 13.hafta 14. haftadada görüyorlarmış ama bizimki göremedi yada emin olmak istedi bilmiom dogrusu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X