Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Rabbim inşallah evladını kucağına almayı nasip eder....
Her şey yolunda gider bir sürü yumoşun sağlıklı ve kaliteli emriyoların olur Allah yardımcın olsun....

ınsallah canım benımmm guzel duaların ıcın cok tesekkur ederım :) bugun yumurtalarım yopladı hayırlısıyla sıra transferde ınsallah

HoşgeldiN canım.tedavinde de herşey yolunda gider,bebişlerine kavuşursun inşallah.bizede burdan güzel haberlerini vermeyi nasip eder...evet gerçekten öyle,ben burda konuştuğum arkadaşlardan destek alarak huzur buluyorum.onlarla içimde saklı kalan duygularımı paylaşıyorum.

amın canım ınsallahh allah hepımızın gonlune gore verır. bende kımseyle konusamıyorum sımdıye kadar sadece yazıları okuyodum o bıle bana cok ıyı gelıyordu ama sımdı bırılerıne cevap yazmak yada duygularımı yazmak gercekten ınsanı rahatlatıyor....

amın canım ınsallahh allah hepımızın gonlune gore verır. bende kımseyle konusamıyorum sımdıye kadar sadece yazıları okuyodum o bıle bana cok ıyı gelıyordu ama sımdı bırılerıne cevap yazmak yada duygularımı yazmak gercekten ınsanı rahatlatıyor....

ben yazıyı okudum sizleri çok iyi anlıyorum çünkü benim ikizleri de tüp bebek yoluyla oldu Ankarada yaptırmıstım 2.sinde tuttu çtabi ondan önce asılama 2 defa yaptıdım,farklı tedaviler yaptırdık en son tüp bebek dedi doktor Ankara yı önerdi anatolya tüp bebek merkezini ilkinde değil 2.sinde tuttu.Şimdi 6 yasındalar Allh herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı çok güzel bi duygu gercekten Rabbim yardımcınız olsun:))

merhaba hanımlar bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum.perşembe günü gittik görüştük hastaneyle dr la..adetim başladığında tahlillerim yapılacak..hepimiziçin hayırlısı olsun:49:

ben yazıyı okudum sizleri çok iyi anlıyorum çünkü benim ikizleri de tüp bebek yoluyla oldu Ankarada yaptırmıstım 2.sinde tuttu çtabi ondan önce asılama 2 defa yaptıdım,farklı tedaviler yaptırdık en son tüp bebek dedi doktor Ankara yı önerdi anatolya tüp bebek merkezini ilkinde değil 2.sinde tuttu.Şimdi 6 yasındalar Allh herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı çok güzel bi duygu gercekten Rabbim yardımcınız olsun:))

amın canım cok sagol.. allah cocuklarını analı babalı buyutsun ınsallahhh.... bende bugun yumurtalarımı toplattım bakalım sımdı sabırsızlıkla haberlerı beklıyorum... ınsallah hersey yolunda gıder... bızde senın gıbı o muhteesem duyguyu tadarızzz:34:

merhaba hanımlar bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum.perşembe günü gittik görüştük hastaneyle dr la..adetim başladığında tahlillerim yapılacak..hepimiziçin hayırlısı olsun:49:

sımdıden hayırlı olsun canım allah gonlune gore versın ınsallahh :)

merhaba kızlar bugün transferimin 12. günü değerim 11 çıktı..doktor ilaçlara devam dedi..benim gibi olan arkadaşlar varmı olumlu sonuç alan yani bu değerle...

Allah büyüktür inşallah kanda artar bir daha ki testte miniğin sana sıkı sıkı tutunur:emir_bebek: :49:

Merhaba :3::3: Tedavin hayırlı olsun Allah yardımcn olsun

Merhabaaa :3: nasılsınız,moraller nasıl.. Mart ayına girdik bende 2 gündür bi negatif enerji var sanki.. atamıyorum üzerimden :19:

bu arada aklıma gelmişken, yumurta toplama işlemi anestezisiz yapılan var mı? bazı yerler anestezisiz yapıomuş diye duydum, çok acımaz mı ki :17:

hayırlı olsun canım hersey yolunda gıder ınsallah

Merhabaaa :3: nasılsınız,moraller nasıl.. Mart ayına girdik bende 2 gündür bi negatif enerji var sanki.. atamıyorum üzerimden :19:

bu arada aklıma gelmişken, yumurta toplama işlemi anestezisiz yapılan var mı? bazı yerler anestezisiz yapıomuş diye duydum, çok acımaz mı ki :17:

valla tatlım ben hıc duymadım ve sanmıyorum kımsenın anestezısız dayanabılecegını. ben bugun toplattım yumurtalarımı ve uyandıgımda fena bır agrım vardı bıde anestezısız olsaydı olurdum herhalde ....

ayrıcaa at o uzerındekı negatıf enerjıyı ..... cık balkonuna gonder onu uzaklaraa ... hersey cok guzel olacak . allah dualrımızı kabul edecek ınsallah

evet çok düşük..birde ilk denememdi ve iki embriyo konulmuştu halbuki..
doktor bile şaştı..nasib buymuş..pazartesi tekrar tahlilim var ama umudumu sorarsan...:26:

canım başın 5 defa tüp bebek denemesi geçmiş birisi olaraktan bu iş şanstır RABBİMİN OL DEMESİDİRR kaderdirrrr inana bana her şey senin dışındadırrr ben çok iyi biliriimki eğerki tüp bebebk tedvisinde transferden sonra bizim gibi anne olamk isteyen her kedinnnn o embiryoyu asla ama asla bırakmaz ama KISMET İŞTE demek zamanı gelmeişkii böyle oluyorrrrrrrr RAB BÜYÜKTÜRRRRR O NEYLERSE GÜZEL EYLER

cok tesekkur ederım canım benım cok sagoll..

BU SIKINTILARI YAŞARKEN (eminim her sorunda böyledir)konuşacak birini bulmak derdini anlatmak anlatsanda seni anladığını bilmek ne kadar zordurrr bizde yaşadıkkk o yüzden istediğinde her zaman bize aklına takılanları sorabilirisin seve seve konuşuruz

BU SIKINTILARI YAŞARKEN (eminim her sorunda böyledir)konuşacak birini bulmak derdini anlatmak anlatsanda seni anladığını bilmek ne kadar zordurrr bizde yaşadıkkk o yüzden istediğinde her zaman bize aklına takılanları sorabilirisin seve seve konuşuruz

aynen oyle canım. anlatmak degıl anlanabılmek onemlı aslında. ve cevremde benı anlayabılecegını dusundugum kımse yok malesef. bır arkadasıma anlatmayı denedım ama bana ''sen sımdı baskasının cocugunu mu doguracaksın'' dıyınce sok oldum ve sustum. yapacak bıse yok. o yuzden burası benım ıcın cok ıyı oldu cunku dertlerımız aynı. allah buyuktur o ol derse olduramayacağı hıcbırsey yoktur. ınsallahh hepımızın dualarını kabul eder. destegın ıcın gercekten cok tesekkur edıyorum.

bu sabah doktorum aradı yumurtalardan sadece 4 tanesı dollendı dedı. bıraz uzuldum acıkcası amaa allah buyuktur .sımdı haber beklıyorum transfer ıcın ..

canım başın 5 defa tüp bebek denemesi geçmiş birisi olaraktan bu iş şanstır RABBİMİN OL DEMESİDİRR kaderdirrrr inana bana her şey senin dışındadırrr ben çok iyi biliriimki eğerki tüp bebebk tedvisinde transferden sonra bizim gibi anne olamk isteyen her kedinnnn o embiryoyu asla ama asla bırakmaz ama KISMET İŞTE demek zamanı gelmeişkii böyle oluyorrrrrrrr RAB BÜYÜKTÜRRRRR O NEYLERSE GÜZEL EYLER

tabikide inancım çok sağlamdır cnm..
Allahım verirse olur ancak şartlar ne kadar uygun olursa olsun..
Allahım hepimize nasib etsin inşallahh en yakın zamanda

Back
X