tabikide inancım çok sağlamdır cnm..
Allahım verirse olur ancak şartlar ne kadar uygun olursa olsun..
Allahım hepimize nasib etsin inşallahh en yakın zamanda
amın canım amın... ınsallahh bu ay hepımızın yuzu gulecek ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşaallah bu ay hamile sayımız artar kızlar
aynen oyle canım. anlatmak degıl anlanabılmek onemlı aslında. ve cevremde benı anlayabılecegını dusundugum kımse yok malesef. bır arkadasıma anlatmayı denedım ama bana ''sen sımdı baskasının cocugunu mu doguracaksın'' dıyınce sok oldum ve sustum. yapacak bıse yok. o yuzden burası benım ıcın cok ıyı oldu cunku dertlerımız aynı. allah buyuktur o ol derse olduramayacağı hıcbırsey yoktur. ınsallahh hepımızın dualarını kabul eder. destegın ıcın gercekten cok tesekkur edıyorum.
bu sabah doktorum aradı yumurtalardan sadece 4 tanesı dollendı dedı. bıraz uzuldum acıkcası amaa allah buyuktur .sımdı haber beklıyorum transfer ıcın ..
111))-scl1983----------umut tüp bebek----tüp bebek tedavisine başlayanlar başlayacaklar daha önce yapmış olanlar şimdi tüp bebek yöntemiyle gebe olanlar hepimizin ortak sorunu olan infertilitede acaba kaç kişiyiz. ve ne gibi haklarımız var sgk ve bağkur olarak.nerelere başvuruda bulunabiliriz.her türlü sorunumuzu paylaşalım.dertleşelim.rahatlayalım.ne dersiniz ???
1 ) gizem_im ------------------- tedavi mart 2010a kadar ertelendi
2 ) sudenaz222 ---------------- umut tüp bebek
3 ) eylül08 ---- ------------------ karadeniz tüp bebek merkezi
4 ) bebekteyiz ----------------- erdem hastanesi
5 ) talya83 ----------------------- hollanda
6 ) nevin71------------------------ bahçeci kliniği-------------------------------------------HAMıLE
7 ) nevin_ ------------------------ elazığ ufuk jinofertil-------------------------------------HAMıLEEE
8 ) marall ------------------------ genart tüp bebek merkezi---------------------------HAMıLEEEE
9 ) meldir ------------------------ dondurulmuşlar için şubat 2010 bekliyor
10 ) seraxi ----------------------
11 ) scjtuba---------------------
12 ) gurbetkuşu --------------- yurtdışı
13 ) silam ----------------------- yurtdışı
14 ) hurıya ------------------------------------------------------------------------------------HAMıLE
15 ) a.acele---------------------- antalya tüp bebek merkezi-----------------------------------HAMıLEEEEEEE
16 ) nevra73 -------------------- anadolu sağlık merkezi
17 ) mlkpinar------------------- memorial hastanesi
18 ) hituci --------------------------------------------------------------------------------------HAMıLE
19 ) özlem-----------------------
20 ) evremlaru------------------
21 ) dr Gunay------------------ Bahçeci kliniği-----------------------------------------HAMıLE
22 ) azra2------------------------
23 ) windy-----------------------
24 ) nefes55--------------------
25 ) Dryan-----------------------
26 ) 7106papatya ------------
27 ) denser----------------------
28 ) apple23---------------------
29 ) demet_yaren----------------------------------------------------------------------------HAMıLE
30 ) mrt---------------------------
31 ) hilall85---------------------- umut tüp bebek merkezi----------------------------------------HAMıLEE
32 ) meldayel-------------------
33 ) aymilewya----------------
34 ) sedayıldız-----------------
35 ) sena81--------------------
36 ) cellist1--------------------- ???????????????----trasfer tarihi 19/12/2009 ( 115 tefriciye okundu )-----------HAMıLE
37 ) artvinli9876--------------- bahçeci kiliniği---------------------------------------------------HAMıLE
38 ) yavruum------------------ yurtdışı
39 ) ebi26----------------------------------------------------------------------------------------------------HAMıLE
40 ) Rahel----------------------
41 ) Befair-----------------------
42 ) Beloş----------------------
43 ) lansor17------------------
44 ) cannur82-----------------
45 ) sel76-----------------------
46 ) simge_wxyz---------------------------------------------------------HAMıLEEE
47 ) meryem42---------------
48 ) tok--------------------------
49 ) bebetom------------------
50 ) ecemnurr-----------------
51 ) nutella ---------------------
52 ) mentol --------------------- kavaklıdera tüp bebek merkezi
53 ) turkuaz ------------------- acıbadem hastanesi
54 ) nrcnözbk ---------------- fertijin tüp bebek merkezi
55 ) senay79 ----------------- izmir kent hastanesi
56 ) ilayda255 ---------------- umut tüp bebek merkezi
57 ) halidem ------------------- bursa acıbadem hastanesi
58 ) dudusum------------------ hatay
59 ) nisa89 -------------------- memorial hastanesi-----------------------HAMıLEEEEEEE
60 ) yeteeeerrr----------------
61 ) nurrsen -------------------
62 ) eminenisa--------------- jinemed kalamış tüp bebek merkesi
63 ) esengülüm ------------- maya tüp bebek merkezi
64 ) Herodox-----------------
65 ) güzgüzeli1769--------
66 ) funda_ey---------------
67 ) berkal--------------------
68 ) sarımelekA&B -------
69 ) hulya59------------------
70 ) asuman73---------------
71 ) nurten74-----------------umut tüp bebek merkezi
72 ) gullucan-----------------Umut tüp bebek merkezi
73 ) zuhale--------------------
74 ) Ay-ser--------------------
75 ) merseray----------------anatolia tüp bebek merkezi
76 ) meldayel----------------umut tüp bebek merkezi
77 ) ceylafur-----------------Eskişehir tıp merkezi
78 ) Horasan46------------
79 ) simal18----------------
80 ) kaymaklım-----------------------
81 ) tlyerc-------------------anadolu sağlık merkezi gebze
82 ) titanya ---------------- yeditepe üniv.-----------------------------------------------------------HAMıLE
83 ) sudenur80-------------
84 ) Haymatlos ------------ Alman Hastanesi
85 ) karanfil28---------------------------- tüp bebek annesi
86 ) umutefe01---------------------adana başkent seyhan tbm---------------
87 ) rady-------------------------medicana--------
88 ) ilayda79-----------------
89 ) mersinli----------------eurofertil---------------------------------------------HAMıLEEEEEEEE
90 ) sevdanehri54-------------- umut tüp bebek merkezi
91 ) modelist25-------------------------------------------------HAMıLEEEEEEEEEEE
92 ) biricim--------------------adana başkent tbm---------HAMıLEEEEEEEEE
93 ) arzuece--------------------medicana beylikdüzü--------
94 ) bafo-----------------------
95 ) ARKAMAHALLE-------------------yurtdışı
96 ) sevvalzeynep---------------------
97 ) mavielle------------------------izmir şifa hastanesi
98 ) AayşeA------------------------
99 ) çiğdem32-------------------------------HAMıLEEEE
100 ) gülizr-----------------------------------------------HAMıLEE
101 ) pearlheart----------
102 ) fatmma--------------
103 ) nurtopu-------------
104 ) berkal--------------
105 ) oz80-----------------bahçeci kliniği-----------HAMıLEEE
106 ) melrosee----------
107 ----güneş29-----------------
108 ----ersu----------------
109 ---bebiş_asuman
110----fatmaanur----------------------------------------HAMıLE
canım istediğine biz buralardayız her zaman konuşabiliriz hiçsıkılma ayrıca şunudA UNUTMA bu durumu yaşamayan bilmez hiç bir şey dışardan bakıldığı gibi değildirrr acaba sana başkasının bebeğinimi doğuracaksın diyen kişi in fertilite olsa tedvi olmayacakmıydı çok merak edyorummm
4 embiryo çok güzellll önemli olan sağlıklı kaliteli 1 embiyonun olması ve sana tutunması hiç üzüme şansın bol olsunnn rabbim yanında olsun
cok tesekkur ederım canım .. ınsallahh hepımızın bebıslerı tutunur da bu ay hepımızın yuzu guler ınsallahh :)
111))-scl1983----------umut tüp bebek----
valla tatlım ben hıc duymadım ve sanmıyorum kımsenın anestezısız dayanabılecegını. ben bugun toplattım yumurtalarımı ve uyandıgımda fena bır agrım vardı bıde anestezısız olsaydı olurdum herhalde ....
ayrıcaa at o uzerındekı negatıf enerjıyı ..... cık balkonuna gonder onu uzaklaraa ... hersey cok guzel olacak . allah dualrımızı kabul edecek ınsallah
balarım günyadınlarrrrr nasılsınız yeni hatfta yenilikleriyle süprizleriyle gelsin bize güzel haberler getirisin inşş
Günaydıın![]()
balarım günyadınlarrrrr nasılsınız yeni hatfta yenilikleriyle süprizleriyle gelsin bize güzel haberler getirisin inşş
Günaydıın![]()
teşekkürler canım.sen nasılsın.evet inş.bi sabah gözlerimizi açtığımızda,hiç beklemediğimiz anda bebeklerimiz bizimle olsun.'ne kadar daha ne kadar hasret içimi yakacak,ne kadar,nereye kadar geçeçek günlerim böyle,ne kadar daha ne kadar susacak kara geceler'.....
merhaba hanımlar bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum.perşembe günü gittik görüştük hastaneyle dr la..adetim başladığında tahlillerim yapılacak..hepimiziçin hayırlısı olsun![]()
teşekkürler canım.sen nasılsın.evet inş.bi sabah gözlerimizi açtığımızda,hiç beklemediğimiz anda bebeklerimiz bizimle olsun.'ne kadar daha ne kadar hasret içimi yakacak,ne kadar,nereye kadar geçeçek günlerim böyle,ne kadar daha ne kadar susacak kara geceler'.....
canımmm canımmmm ne kadar nereye kadar kaç gün kaç gece sorma bunları sorgulama neden niçin deme
bu yangın bu hasret asla ama asla bitmeyecek bu hasreti sadece ama sadece O GELİRSE (BEBEKLERİMİZ) ancak o zaman bitecekkk bu yangını ancak bebeklerimiz geldiğinde onlar sönrürebilir bunun başka yolu yokkkk ama ne olur kendi üzme yıpratma bebeğini beklerken ve şunu unutma BU BEBEKLER GELSEDE GELMESEDE BU VUCUT BİZE LAZIM BU PSKOLOJİ BİZE ÖLENE KADAR LAZIMMM İNŞŞŞŞŞ rabb,m daha fazla bekletmeden hç umadığın bir anda hiç umadığın biz şekilde yolunu kesiştirsin bebeğinleee
yeeeterr nehaber canim iyimisin..diger arkadaslarima selAmler ltfen umudunuzu yitirmeyin allaha siginin ve yola devam edin..unutmayin ALLLAAHH DIYEN HICBIRSEYDEN MAHRUM KALMAZ...
![]()
Ecanımmm canımmmm ne kadar nereye kadar kaç gün kaç gece sorma bunları sorgulama neden niçin deme
bu yangın bu hasret asla ama asla bitmeyecek bu hasreti sadece ama sadece O GELİRSE (BEBEKLERİMİZ) ancak o zaman bitecekkk bu yangını ancak bebeklerimiz geldiğinde onlar sönrürebilir bunun başka yolu yokkkk ama ne olur kendi üzme yıpratma bebeğini beklerken ve şunu unutma BU BEBEKLER GELSEDE GELMESEDE BU VUCUT BİZE LAZIM BU PSKOLOJİ BİZE ÖLENE KADAR LAZIMMM İNŞŞŞŞŞ rabb,m daha fazla bekletmeden hç umadığın bir anda hiç umadığın biz şekilde yolunu kesiştirsin bebeğinleee
![]()
111))-scl1983----------umut tüp bebek----
arkadaşlar bu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk eski bir liste böyle bir liste yok topikte ama yapabilen arkadaşlar varsa yapsınlar yeni bir liste![]()
ben anestezisiz yaptıramam ama korktum yani duyunca birkaç yerden .. neysee öyle birşey olursa kaçarım valla
negatif enerjiyi hala göndermeye çalışıyorum ama dükkana sinirimi bozan müşteriler gelince yine basıyo beni sinir stres![]()
![]()
sen nasıl oldun? 4 embriyo çok güzel valla hiç moralini bozma.. bu kadar iğne ilaç alıp yumurtalar toplandıktan sonra hiç embriyo oluşmayanlar var .. inş. transferinde hayırlısıyla güzel bir şekilde geçer ve bebeğine kavuşursun![]()