Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaslar aranıza yeni katıldım benim eşım azosperm vardı tese ameliyatı oldu canli hücre bulundu transferım oldu ama test sonucu negatıf sımdi 2 denemeyi yapcaz allah kısmet ederse ... :((

genelde pek bir şeyy hissedilmiyor canım sen korkma, sıkıntıya sokma kendini.

yasmincim aklımdasın canım transferin yapıldı bugün. inşallah tutunur sana bebişlerin.

bende yarın sabah 7 buçukta hastanede olcam yarın yazamayabilirim. diğer günlerde haberleşiriz inş.
Amiiiiiiin :38::38:
Ben geldim :21::21::21::21: d:21:ün transferim oldu iyi geçti bir gece misafirhanede kaldık şimdi evimdeyim :16::16: inşallah bu sefer bebeklerim bana sıkı sıkı tutunur....

lonely_girl Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir transfer olur benimki çok kolay oldu doktorumla konuşa konuşa transfer oldum hatta ishal olduğum için idrara sıkışamadığıım için doktorum sonta tatktı ohh çok rahatmış bir de hasta olmadığı için masada kaldım hiç kımıldatmadılar yerimden :1::1: Artık büyük bekleyiş başladı hakkımda hayırlısı olsun :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Tek kötü şey iğnemin dozu ikiye çıktı ve çok yakıyooooooooor :53::53::53::53:

Ben geldim :21::21::21::21: d:21:ün transferim oldu iyi geçti bir gece misafirhanede kaldık şimdi evimdeyim :16::16: inşallah bu sefer bebeklerim bana sıkı sıkı tutunur....

lonely_girl Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir transfer olur benimki çok kolay oldu doktorumla konuşa konuşa transfer oldum hatta ishal olduğum için idrara sıkışamadığıım için doktorum sonta tatktı ohh çok rahatmış bir de hasta olmadığı için masada kaldım hiç kımıldatmadılar yerimden :1::1: Artık büyük bekleyiş başladı hakkımda hayırlısı olsun :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ohh bebişlerinle tadını çıkar bakalım günlerin.şansınız yaver gitmiş ne güzel ohhhhhhhhhhhhh.iğneler için üzüldümmm.ben transferden sonra hiç iğne filan olmamıştım ne iğnesi veriliyorki???:44:

genelde pek bir şeyy hissedilmiyor canım sen korkma, sıkıntıya sokma kendini.

yasmincim aklımdasın canım transferin yapıldı bugün. inşallah tutunur sana bebişlerin.

bende yarın sabah 7 buçukta hastanede olcam yarın yazamayabilirim. diğer günlerde haberleşiriz inş.

sende kavuşmuşsundur bebişlerine herhalde allah ayırmasın....

ohh bebişlerinle tadını çıkar bakalım günlerin.şansınız yaver gitmiş ne güzel ohhhhhhhhhhhhh.iğneler için üzüldümmm.ben transferden sonra hiç iğne filan olmamıştım ne iğnesi veriliyorki???:44:

Amiiin İnşallah hep böyle güzel gider şansımız :nazar::nazar: vajinal jel var yaa benimki de iğnesi :18::18: oda feci yakıyor ve acıyor Allaha şükür bugünüme diyorum eğer bebeğim için gerekliyse dayanıcaz :emir_bebek::emir_bebek:

lonely_girl inşallah her şey yolunda gitmiştir Rabbim tamamına erdirir :49:

Son düzenleme:

GÖzÜN AYDIN BALIMMMMMM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:her şey güzel olsun inşşşşşşş:49::49::49::49::49: sımsıkı tutunsun meleğin sana:49::49::49::49::49: inşşşşşşş SENİ KOCa GÖBÜŞLÜ 100 KİLO BİR KADIN YAPSIN:49::49::49::49::49::49: O MİNİCik EMBİRYO İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ŞİKAYET YOKKK YİYECEKSİN O İĞNLERİ ne diyoruz:47::47::47::47::47::47::47:
her-şey-be-bek-iç-in:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:BU GÜN 23 nisan ATAYA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZZZ VE ONUN TORUNLARI OLMAKTAN GRUR DUYORUZ :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

GÖzÜN AYDIN BALIMMMMMM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:her şey güzel olsun inşşşşşşş:49::49::49::49::49: sımsıkı tutunsun meleğin sana:49::49::49::49::49: inşşşşşşş SENİ KOCa GÖBÜŞLÜ 100 KİLO BİR KADIN YAPSIN:49::49::49::49::49::49: O MİNİCik EMBİRYO İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ŞİKAYET YOKKK YİYECEKSİN O İĞNLERİ ne diyoruz:47::47::47::47::47::47::47:
her-şey-be-bek-iç-in:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amiiin İnşallah Allah razı olsun :38::38: Ben sanırım 120 kiloluk bir kadın olucam :1::1::1::1: şuanda 100 kiloyum :30:

Evet Her şey bebeklerimiz için :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar dün benim de trnsferim yapıldı.çok rahat geçti.dün iğne vurulmak için taksiyle bir nöbetçi eczaneye gittim.sizce bişey olur mu bir de uykumda sağıma soluma dönüyorum.bişey olur mu?
Iki tane 8 hücreli emriyo koydular.inşallah ikisi de tutunur.
Yasminciiim senin test tarihin ne zaman benimki 2 mayıs.zorlu bekleyiş başladı.

Kızlar dün benim de trnsferim yapıldı.çok rahat geçti.dün iğne vurulmak için taksiyle bir nöbetçi eczaneye gittim.sizce bişey olur mu bir de uykumda sağıma soluma dönüyorum.bişey olur mu?

:nazar:Hayırlı olsun Rabbim inşallah tamamına erdirir :49::49: korkma bir şey olmaz eğer öyle hemen düşseydi ooo kimse hamile kalamazdı :1: ben transferden sonra merkezin 10 tane merdiveninden indim sonra yokuş aşağı indim ve misafirhanenin merdivenle aşağı inliyordu 20 merdiven indim bir de çıktım bir daha o yokuşu gene çıktı :1: Allaha emanet bebeklerimiz inşallah bizlere bağışlar :emir_bebek::emir_bebek:

Benimde 2 mayıs :38::38: İkimiz de güzel sonuç alırız inşallah

Amiiin İnşallah Allah razı olsun :38::38: Ben sanırım 120 kiloluk bir kadın olucam :1::1::1::1: şuanda 100 kiloyum :30:

Evet Her şey bebeklerimiz için :emir_bebek::emir_bebek:

boş versene ya 20 kilonun lafımı olurrrrrr:1::1::1::1::1::1:yeterki bebiş gelsinnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:49:

yasmi için dilediğim her şey senin içinde geçerli inşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş koca göbüşlü hatunlar olursunuz :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

yasmin ve lonely ikinizinde inş.herşeyiniz yolunuzda gider ikiz ikiz bebeişlerinize kavuşursunuz,kızlar dualarım hep sizinle.şimdi bence siz güzel güzel yatın dinlenin,birde kafanızı dağıtın başka şeylerle meşgul olun.bebişlerinizde sizin sakinliğinzden etkilenip rahat rahat en güzel yerde büyümeye koyulsunlar inşşşşşşşşşşşş.benimde yarın yumurta toplama işlemim var,şimdiden sanki bebeğime kavuşacakmışım gibi heryanımı güzel bi heyecan kapladı.ayyyy şu mayıs ayını inş.hamiş olarak bitiririz.

arkadaslar aranıza yeni katıldım benim eşım azosperm vardı tese ameliyatı oldu canli hücre bulundu transferım oldu ama test sonucu negatıf sımdi 2 denemeyi yapcaz allah kısmet ederse ... :((

CANIM MERHABA bende seninle aynı şeyleri yaşadım,benim eşimde azospermdi,çok şükür o aşamayı bizde güzel atlattık,fakat benimde tutmadı,ama yinede çok fazla üzülmedim,ALLAH IM O DURUMDAN bizi kurtardı diye hep şükrettim,çünkü o süreç çok berbat bi zamandı,hatırlamak dahi istemiyorum.eşim ameliyattan çıktığı zaman sanki kucağıma yavrumu vermişler gibi sevinmiştim,o sevinçle oda tutar diye düşünmüştüm ama olmadı,belkide birikimlerin sonucuydu tutmaması,kader işte herşeyde bi hayır vardır.sende hiç üzülme ileriye hep odaklan....ben tekrardan yaptırıyorum yarın yumurta toplama işlemim var,kısmetsede hafta sonuna doğru transferim olur.bu günleri bile görmek benim için olağan üstü bi durum,RABBİME binlerce kez şükürler olsun.

yasmin ve lonely ikinizinde inş.herşeyiniz yolunuzda gider ikiz ikiz bebeişlerinize kavuşursunuz,kızlar dualarım hep sizinle.şimdi bence siz güzel güzel yatın dinlenin,birde kafanızı dağıtın başka şeylerle meşgul olun.bebişlerinizde sizin sakinliğinzden etkilenip rahat rahat en güzel yerde büyümeye koyulsunlar inşşşşşşşşşşşş.benimde yarın yumurta toplama işlemim var,şimdiden sanki bebeğime kavuşacakmışım gibi heryanımı güzel bi heyecan kapladı.ayyyy şu mayıs ayını inş.hamiş olarak bitiririz.

canım hadi bakalım hayırlı olsun hayırlısı olsun senin yumoşlarındada seni anne yapsınlr inşşşşşşşşşş

Allah razı olsun Amiiiin inşallah hepimiz mayısı hamile olarak bitiririz :emir_bebek::emir_bebek: İnşallah seninde toplama işlemin kolay olur sağlıklı kaliteli yumoşların olur :38:

Bugün merkezden aradılar 4 tane 5. gün ''blastosist'' embriyo oluşmuş dondurulacak inşallah :21::21::21::21:

Back
X