Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiiiiingenelde pek bir şeyy hissedilmiyor canım sen korkma, sıkıntıya sokma kendini.
yasmincim aklımdasın canım transferin yapıldı bugün. inşallah tutunur sana bebişlerin.
bende yarın sabah 7 buçukta hastanede olcam yarın yazamayabilirim. diğer günlerde haberleşiriz inş.
arkadaslar aranıza yeni katıldım benim eşım azosperm vardı tese ameliyatı oldu canli hücre bulundu transferım oldu ama test sonucu negatıf sımdi 2 denemeyi yapcaz allah kısmet ederse ...(
Amiiiiiiin
Ben geldimd
ün transferim oldu iyi geçti bir gece misafirhanede kaldık şimdi evimdeyim
inşallah bu sefer bebeklerim bana sıkı sıkı tutunur....
lonely_girl Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir transfer olur benimki çok kolay oldu doktorumla konuşa konuşa transfer oldum hatta ishal olduğum için idrara sıkışamadığıım için doktorum sonta tatktı ohh çok rahatmış bir de hasta olmadığı için masada kaldım hiç kımıldatmadılar yerimdenArtık büyük bekleyiş başladı hakkımda hayırlısı olsun
Tek kötü şey iğnemin dozu ikiye çıktı ve çok yakıyooooooooor![]()
genelde pek bir şeyy hissedilmiyor canım sen korkma, sıkıntıya sokma kendini.
yasmincim aklımdasın canım transferin yapıldı bugün. inşallah tutunur sana bebişlerin.
bende yarın sabah 7 buçukta hastanede olcam yarın yazamayabilirim. diğer günlerde haberleşiriz inş.
ohh bebişlerinle tadını çıkar bakalım günlerin.şansınız yaver gitmiş ne güzel ohhhhhhhhhhhhh.iğneler için üzüldümmm.ben transferden sonra hiç iğne filan olmamıştım ne iğnesi veriliyorki???:44:
Amiiiiiiin
Ben geldimd
ün transferim oldu iyi geçti bir gece misafirhanede kaldık şimdi evimdeyim
inşallah bu sefer bebeklerim bana sıkı sıkı tutunur....
lonely_girl Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir transfer olur benimki çok kolay oldu doktorumla konuşa konuşa transfer oldum hatta ishal olduğum için idrara sıkışamadığıım için doktorum sonta tatktı ohh çok rahatmış bir de hasta olmadığı için masada kaldım hiç kımıldatmadılar yerimdenArtık büyük bekleyiş başladı hakkımda hayırlısı olsun
Tek kötü şey iğnemin dozu ikiye çıktı ve çok yakıyooooooooor![]()
GÖzÜN AYDIN BALIMMMMMMher şey güzel olsun inşşşşşşş
sımsıkı tutunsun meleğin sana
inşşşşşşş SENİ KOCa GÖBÜŞLÜ 100 KİLO BİR KADIN YAPSIN
O MİNİCik EMBİRYO İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ŞİKAYET YOKKK YİYECEKSİN O İĞNLERİ ne diyoruz![]()
her-şey-be-bek-iç-in![]()
Kızlar dün benim de trnsferim yapıldı.çok rahat geçti.dün iğne vurulmak için taksiyle bir nöbetçi eczaneye gittim.sizce bişey olur mu bir de uykumda sağıma soluma dönüyorum.bişey olur mu?
Iki tane 8 hücreli emriyo koydular.inşallah ikisi de tutunur.
Yasminciiim senin test tarihin ne zaman benimki 2 mayıs.zorlu bekleyiş başladı.
Amiiin İnşallah Allah razı olsunBen sanırım 120 kiloluk bir kadın olucam
şuanda 100 kiloyum
Evet Her şey bebeklerimiz için![]()
Kızlar dün benim de trnsferim yapıldı.çok rahat geçti.dün iğne vurulmak için taksiyle bir nöbetçi eczaneye gittim.sizce bişey olur mu bir de uykumda sağıma soluma dönüyorum.bişey olur mu?
Iki tane 8 hücreli emriyo koydular.inşallah ikisi de tutunur.
Yasminciiim senin test tarihin ne zaman benimki 2 mayıs.zorlu bekleyiş başladı.
arkadaslar aranıza yeni katıldım benim eşım azosperm vardı tese ameliyatı oldu canli hücre bulundu transferım oldu ama test sonucu negatıf sımdi 2 denemeyi yapcaz allah kısmet ederse ...(
yasmin ve lonely ikinizinde inş.herşeyiniz yolunuzda gider ikiz ikiz bebeişlerinize kavuşursunuz,kızlar dualarım hep sizinle.şimdi bence siz güzel güzel yatın dinlenin,birde kafanızı dağıtın başka şeylerle meşgul olun.bebişlerinizde sizin sakinliğinzden etkilenip rahat rahat en güzel yerde büyümeye koyulsunlar inşşşşşşşşşşşş.benimde yarın yumurta toplama işlemim var,şimdiden sanki bebeğime kavuşacakmışım gibi heryanımı güzel bi heyecan kapladı.ayyyy şu mayıs ayını inş.hamiş olarak bitiririz.
yasmin ve lonely ikinizinde inş.herşeyiniz yolunuzda gider ikiz ikiz bebeişlerinize kavuşursunuz,kızlar dualarım hep sizinle.şimdi bence siz güzel güzel yatın dinlenin,birde kafanızı dağıtın başka şeylerle meşgul olun.bebişlerinizde sizin sakinliğinzden etkilenip rahat rahat en güzel yerde büyümeye koyulsunlar inşşşşşşşşşşşş.benimde yarın yumurta toplama işlemim var,şimdiden sanki bebeğime kavuşacakmışım gibi heryanımı güzel bi heyecan kapladı.ayyyy şu mayıs ayını inş.hamiş olarak bitiririz.
Bugün merkezden aradılar 4 tane 5. gün ''blastosist'' embriyo oluşmuş dondurulacak inşallah![]()
hayırlı olsun arkadaşım. Allah gönlüne göre versin.