Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bugün benim transferimin 5. günü ama 4. gün kasıklarım çok ağrıyor sabaha kadar sürekli ağrıdı bacaklarımda öyle biraz fazla ayakta kalınca bel ağrısı da var...Bugün test yaptım söz vermiştim kendime 5. günden itibaren test yapıcam diye ve yaptım

İşte böyle bir şey çıktı eğer kimyasal gebelik olmazsa :44::44:

Eki Görüntüle 399498

AYYYY ben bile heycanlandım görünce.hadi hayırlısı bakalım,12. gün inş.büyük rakamlara ulaşır değerlerin.:16::16::16::16::16::16:

bugün benim transferimin 5. günü ama 4. gün kasıklarım çok ağrıyor sabaha kadar sürekli ağrıdı bacaklarımda öyle biraz fazla ayakta kalınca bel ağrısı da var...Bugün test yaptım söz vermiştim kendime 5. günden itibaren test yapıcam diye ve yaptım

Eki Görüntüle 399498

canım ben buradan ikinci çizgiyi silik şeklide görüyorum (inşşş dahda koyulaşıp test günü süper bir rakam çıkcak)ama biliyorsun ki bu tedvilerde ve transferden snra kulanılan ilaçlar beta hcg yi yükselterek yanlış sonuçlar çıkmasına sebebp olabiliyor lütfennnn çok acele etme ve kandan katlandığını görmeden kendini çok kaptırma

AYYYY ben bile heycanlandım görünce.hadi hayırlısı bakalım,12. gün inş.büyük rakamlara ulaşır değerlerin.:16::16::16::16::16::16:
İnşallah canım inşallah :38::38::38::38:
canım ben buradan ikinci çizgiyi silik şeklide görüyorum (inşşş dahda koyulaşıp test günü süper bir rakam çıkcak)ama biliyorsun ki bu tedvilerde ve transferden snra kulanılan ilaçlar beta hcg yi yükselterek yanlış sonuçlar çıkmasına sebebp olabiliyor lütfennnn çok acele etme ve kandan katlandığını görmeden kendini çok kaptırma

Biliyorum Yeteerim ama ikinci tedavide o kadar ilaç kullandım ama testler hep negatifti :44::44: Ama dedim kendime kimyasal yada ilaçların etkisi yoksa gebelik görünüyor gibi ama bakalım çarşamba günü ak mı kara mı belli olur... :21::21:

İçim rahat ben elimden geleni yaptım Rabbim yazdıysa olur :49::49:

İnşallah canım inşallah :38::38::38::38:

Biliyorum Yeteerim ama ikinci tedavide o kadar ilaç kullandım ama testler hep negatifti :44::44: Ama dedim kendime kimyasal yada ilaçların etkisi yoksa gebelik görünüyor gibi ama bakalım çarşamba günü ak mı kara mı belli olur... :21::21:

İçim rahat ben elimden geleni yaptım Rabbim yazdıysa olur :49::49:

inşş güzel olacak kuzum:49::49:

Kızlar bende yeni katıldım aranıza. Epeydir kıyıdan kıyıdan yorumlarınızı, tecrübelerinizi okuyodum ama siteye üye değildim. bende üye olup hem içimi döküyüm rahatlıyım hemde tecrübe, paylaşımlarınıza ortak olayım istedim. Biraz yaşadıklarımdan bahsediyim. 2008 Ağustosta evlendim. eşim 2006 aralıkta varikosel ameliyatı oldu evlenmeden, tekrarladığını anlayınca 2009 da bir ameliyat daha oldu. tabi sayıda biraz düzelme oldu fakat hareketlilik ve morfoloji (Şekil) pek iç açıcı değildi. Biz Manisanın bir ilçesindeyiz. önce özel bir hastaneye gittik öncelikle bende hipotiroid çıktı. Sonra aşılamaya karar verildi. sperm yıkamadan ilk aşılamamızı yaptık tutmadı. daha sonra yeni açılan başka bir özel hastaneye gittik orda da 2 defa sperm yıkanarak aşılamamız oldu fakat tutmadı. eşim bir aşılama daha yaptıralım derken bir gün işyerinde araştırmış bir aşılamaya daha gerek yok ben araştırdım İzmirde Smyrna tüp bebek merkezine gidelim dedi ve gittik, görüşme olumlu geçti adetin 2. günü gelin dediler. Sağolsunlar sıcak kanlı, güler yüzlü ve işini bilen insanlar. tabi eşime sperm tahlili filan yapıldı sayı hareketlilik düşük o aralar hala morfolojinin ne olduğunu ve ne kadar önemli olduğunu bilmiyorduk. Bu arada benim sağ yumurtalık zayıfmış onu da öğrenmiş olduk. iğneler ilaçlar derken 8 yumurta toplandı, 2 si işe yaramazmış, embriyolog telefonla aradığında 6 sı döllenmiş ve iyi olduğunu söyledi sevindik tabi. transfer günü bilmem kaç litre su içip gittim. embriyolog 2 yumurta transfer etmeyi teklif etti bizde onu istiyoduk zaten. yumurtalardan 1 inin iyi kalite 1 inin orta kalite olduğunu söyledi. geri kalanları donduralım dedik, dondurulacak kadar kaliteli olmadığını söyledi. transfer iyi geçti fakat suyu çok içtiğimden patlayacak kadar çok sıkıştım ve ıkınarak tuvaletimi yapmak zorunda kaldım bu zarar verdimi bilmiyorum. ayın 20 sine gün verdiler tabi o gün ben adet gördüm ve umudumuzu yitirdik yine de danışmak için 21 inde cumartesi günü gittik Beta HCG yaptılar haliyle olumsuz çıktı. danışma esnasında da dosyamıza kurşun kalemle Morfoloji çok çok kötü yazmışlardı. Doktorda öyle deyince biz morfolojiyi araştırdık ve ne olduğunu öyle öğrendik. yaptırdığımız ilk sperm tahlilinde %1 yazdığını gördük.

Bu morfoloji kimi yerde okuduğuma göre önemli kimi yerde okuduğuma göre de önemsiz. tabi bilmediğimizden kararsız kalıyor insan. Morfolojinin düzeltilmesine yönelik bir ilaç olmadığını da gördük. Kimisi şu doktor bu ilacı verdi, bu doktor şu kürü tavsiye etti diye bir sürü şey yazmış. tabi kimisi yine işe yaradı diyo kimisi hiç bir ilerleme olmadı diyo. bu konuda sanırım elle tutulur bir araştırmada yapılmamış. yapılan tedavilerin hemen hepsi hareketlilik ve sayıyı etkileyen şeyler. elimizde eşimin 2006 dan bu yana yaptırdığı yaklaşık 15 civarı spermiyogram var hepsinde de sperm sayıları hareketliliği değişmiş, morfolojide değişmiş tabiki ama Smyrna da yaptırdığımız testte % 1 çıkmışken ondan birkaç ay önce yaptırdığımız testte % 50. daha öncekilerde hele %90-95 ler var. ya diğer özel hastane ve laboratuvarlar cihaz veya personel olarak yetersiz, ya da bunlar işi çok iyi biliyo biz çözemedik işin açığı. eşim bi daha oraya gitmem dedi. Morfolojinin düzeltilemeyeceğini öğrenince eşim sinirlendi kendi morfolojimi kendim düzeltirim dedi ve bişeyler denemeye başladı umarım işe yarar. stresten ve sıkıntıdan epey kilo da almıştı onları da vermek için rejim yapıyor. Her yatsı namazından sonra da Hacet Namazı kılıp duasını yapıyo. Bu kez çok inanıyo olacağına. Eşimin araştırmasıyla morfolojinin önemini kaybettiği IMSI yöntemini gördük. Diğer normal sperm inceleme yöntemlerinde sperm hücresi en fazla 400-600 kat büyütülürken, IMSI yönteminde 6000-8000 kat büyütülebiliyormuş. Bu da bize % 1 lik oranı ortadan kaldırıyo. çünkü embriyolog hareketli seçtiği spermlerden şekli bozuk olanları çok daha rahat görüp eleyebilecek. Bu yüzden bize en yakın Bursa Acıbadem hastanesine gidicez.Daha önce acıbademde tüp bebek yaptıran varmı özellikle de bu yöntemle ama biz önce ayın 5 inde bi görüşüp gelicez. hem yöntem hakkında bilgi alıcaz hem de fiyat nedir onu öğrenicez. İnşallah Rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder.

İnsan, ihtiyaçlarını çalışarak ve sebeplere yapışarak karşılar. Bununla birlikte dünyevî ve uhrevî bir ihtiyacını elde edebilmek için Allah'tan yardım ister, dua eder. Hacet namazı da bu tür bir ihtiyacı için kılınan namaza denir. Peygamberimiz (a.s.) bu konuda şöyle buyurmuştur: "Kimin Allah'tan veya insanlardan bir dileği varsa, şartlarına uygun güzel bir abdest alsın, sonra Allah'a hamd ve senada bulunsun, Peygambere salât ve selam getirsin ve dua etsin.

Hâcet namazı, dört veya on iki rekat olarak kılınır. Dört rekat olarak kılındığı zaman birinci rekatta Fatiha'dan sonra üç âyet'el-kürsî, diğer üç rekatta ise Fatiha'dan sonra birer kere İhlas, Felak ve Nâs sûreleri okunur. Namazda sonra aşağıdaki dua okunur.

Lâ ilâhe illallâhü'l-halîmü'l-kerîm, sübhânellâhi Rabbiye'l-arşi'l-azîm, el-hamdü lillâhi Rabbi'l-âlemîn, es'elüke mûcibâti rahmetike ve azâime mağfiretike, ve'l-ismete min külli zenbin ve'l-ganîmete min külli birrin ve's-selâmete min külli ismin, lâ teda' lî zenben illâ ğafertehû ve lâ hemmen illâ ferrectehû, ve lâ hâceten hiye leke rıdan illâ kadaytehâ, yâ erhamer-râhımîn (hilim ve kerem sahibi Allah'tan başka ilah yoktur, ulu arşın Rabbi Allah'ı noksan sıfatlardan tenzih ederim, her türlü övgü âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur, Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım! Rahmetini, bağışlamanı, bütün günahlardan korunmayı ve kurtulmayı ve her türlü iyiliği isterim, bütün günahlarımı bağışla, bütün sıkıntılarımı gider, bütün ihtiyaçları ancak sen giderebilirsin) (Tirmizî, Salât, 140, 348).

Bu morfoloji kimi yerde okuduğuma göre önemli kimi yerde okuduğuma göre de önemsiz. tabi bilmediğimizden kararsız kalıyor insan. Morfolojinin düzeltilmesine yönelik bir ilaç olmadığını da gördük. Kimisi şu doktor bu ilacı verdi, bu doktor şu kürü tavsiye etti diye bir sürü şey yazmış. tabi kimisi yine işe yaradı diyo kimisi hiç bir ilerleme olmadı diyo. bu konuda sanırım elle tutulur bir araştırmada yapılmamış. yapılan tedavilerin hemen hepsi hareketlilik ve sayıyı etkileyen şeyler. elimizde eşimin 2006 dan bu yana yaptırdığı yaklaşık 15 civarı spermiyogram var hepsinde de sperm sayıları hareketliliği değişmiş, morfolojide değişmiş tabiki ama Smyrna da yaptırdığımız testte % 1 çıkmışken ondan birkaç ay önce yaptırdığımız testte % 50. daha öncekilerde hele %90-95 ler var. ya diğer özel hastane ve laboratuvarlar cihaz veya personel olarak yetersiz, ya da bunlar işi çok iyi biliyo biz çözemedik işin açığı. eşim bi daha oraya gitmem dedi. Morfolojinin düzeltilemeyeceğini öğrenince eşim sinirlendi kendi morfolojimi kendim düzeltirim dedi ve bişeyler denemeye başladı umarım işe yarar. stresten ve sıkıntıdan epey kilo da almıştı onları da vermek için rejim yapıyor. Her yatsı namazından sonra da Hacet Namazı kılıp duasını yapıyo. Bu kez çok inanıyo olacağına. Eşimin araştırmasıyla morfolojinin önemini kaybettiği IMSI yöntemini gördük. Diğer normal sperm inceleme yöntemlerinde sperm hücresi en fazla 400-600 kat büyütülürken, IMSI yönteminde 6000-8000 kat büyütülebiliyormuş. Bu da bize % 1 lik oranı ortadan kaldırıyo. çünkü embriyolog hareketli seçtiği spermlerden şekli bozuk olanları çok daha rahat görüp eleyebilecek. Bu yüzden bize en yakın Bursa Acıbadem hastanesine gidicez.Daha önce acıbademde tüp bebek yaptıran varmı özellikle de bu yöntemle ama biz önce ayın 5 inde bi görüşüp gelicez. hem yöntem hakkında bilgi alıcaz hem de fiyat nedir onu öğrenicez. İnşallah Rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder.

İnsan, ihtiyaçlarını çalışarak ve sebeplere yapışarak karşılar. Bununla birlikte dünyevî ve uhrevî bir ihtiyacını elde edebilmek için Allah'tan yardım ister, dua eder. Hacet namazı da bu tür bir ihtiyacı için kılınan namaza denir. Peygamberimiz (a.s.) bu konuda şöyle buyurmuştur: "Kimin Allah'tan veya insanlardan bir dileği varsa, şartlarına uygun güzel bir abdest alsın, sonra Allah'a hamd ve senada bulunsun, Peygambere salât ve selam getirsin ve dua etsin.

Hâcet namazı, dört veya on iki rekat olarak kılınır. Dört rekat olarak kılındığı zaman birinci rekatta Fatiha'dan sonra üç âyet'el-kürsî, diğer üç rekatta ise Fatiha'dan sonra birer kere İhlas, Felak ve Nâs sûreleri okunur. Namazda sonra aşağıdaki dua okunur.

Lâ ilâhe illallâhü'l-halîmü'l-kerîm, sübhânellâhi Rabbiye'l-arşi'l-azîm, el-hamdü lillâhi Rabbi'l-âlemîn, es'elüke mûcibâti rahmetike ve azâime mağfiretike, ve'l-ismete min külli zenbin ve'l-ganîmete min külli birrin ve's-selâmete min külli ismin, lâ teda' lî zenben illâ ğafertehû ve lâ hemmen illâ ferrectehû, ve lâ hâceten hiye leke rıdan illâ kadaytehâ, yâ erhamer-râhımîn (hilim ve kerem sahibi Allah'tan başka ilah yoktur, ulu arşın Rabbi Allah'ı noksan sıfatlardan tenzih ederim, her türlü övgü âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur, Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım! Rahmetini, bağışlamanı, bütün günahlardan korunmayı ve kurtulmayı ve her türlü iyiliği isterim, bütün günahlarımı bağışla, bütün sıkıntılarımı gider, bütün ihtiyaçları ancak sen giderebilirsin) (Tirmizî, Salât, 140, 348).

merhaba hoşgeldin aramıza bizim de sorunumuz sperm hareketsizliği 3 sefer tedavi gördüm ama sonuçları negatif oldu.ben ankaradanım son tedavimi gürgan klinikte ımsı de kullanılarak gördüm herşey çok iyi gitti ama sonuç yine negatif oldu.maalesef erkek kökenli sorularda hiç bir ilaç tedavi yöntemi yok bende anlamıyorum bu durumu o kadar iğneyi ilacı yine biz kadınlar kullanıyoruz.allah yardımcımız olsun hepimizinde.güzel paylaşımların içinde teşekkürler...

oooo güzel güzel şeyler okudum inşallah o 2.çizgiyi koyu şekildede gösterirsin bize .hem hamile olanlarda hep kasık ağrısı olduğunu duyuyorum çevremde sendede kasık ağrısı varmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş:52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kızlar bende yeni katıldım aranıza. Epeydir kıyıdan kıyıdan yorumlarınızı, tecrübelerinizi okuyodum ama siteye üye değildim. bende üye olup hem içimi döküyüm rahatlıyım hemde tecrübe, paylaşımlarınıza ortak olayım istedim. Biraz yaşadıklarımdan bahsediyim. 2008 Ağustosta evlendim. eşim 2006 aralıkta varikosel ameliyatı oldu evlenmeden, tekrarladığını anlayınca 2009 da bir ameliyat daha oldu. tabi sayıda biraz düzelme oldu fakat hareketlilik ve morfoloji (Şekil) pek iç açıcı değildi. Biz Manisanın bir ilçesindeyiz. önce özel bir hastaneye gittik öncelikle bende hipotiroid çıktı. Sonra aşılamaya karar verildi. sperm yıkamadan ilk aşılamamızı yaptık tutmadı. daha sonra yeni açılan başka bir özel hastaneye gittik orda da 2 defa sperm yıkanarak aşılamamız oldu fakat tutmadı. eşim bir aşılama daha yaptıralım derken bir gün işyerinde araştırmış bir aşılamaya daha gerek yok ben araştırdım İzmirde Smyrna tüp bebek merkezine gidelim dedi ve gittik, görüşme olumlu geçti adetin 2. günü gelin dediler. Sağolsunlar sıcak kanlı, güler yüzlü ve işini bilen insanlar. tabi eşime sperm tahlili filan yapıldı sayı hareketlilik düşük o aralar hala morfolojinin ne olduğunu ve ne kadar önemli olduğunu bilmiyorduk. Bu arada benim sağ yumurtalık zayıfmış onu da öğrenmiş olduk. iğneler ilaçlar derken 8 yumurta toplandı, 2 si işe yaramazmış, embriyolog telefonla aradığında 6 sı döllenmiş ve iyi olduğunu söyledi sevindik tabi. transfer günü bilmem kaç litre su içip gittim. embriyolog 2 yumurta transfer etmeyi teklif etti bizde onu istiyoduk zaten. yumurtalardan 1 inin iyi kalite 1 inin orta kalite olduğunu söyledi. geri kalanları donduralım dedik, dondurulacak kadar kaliteli olmadığını söyledi. transfer iyi geçti fakat suyu çok içtiğimden patlayacak kadar çok sıkıştım ve ıkınarak tuvaletimi yapmak zorunda kaldım bu zarar verdimi bilmiyorum. ayın 20 sine gün verdiler tabi o gün ben adet gördüm ve umudumuzu yitirdik yine de danışmak için 21 inde cumartesi günü gittik Beta HCG yaptılar haliyle olumsuz çıktı. danışma esnasında da dosyamıza kurşun kalemle Morfoloji çok çok kötü yazmışlardı. Doktorda öyle deyince biz morfolojiyi araştırdık ve ne olduğunu öyle öğrendik. yaptırdığımız ilk sperm tahlilinde %1 yazdığını gördük.[/QUOT

ARKADAŞIM BEBEK AŞILAMA MERKEZİNDE ÇALIŞTI 6 YIL.BEN DE SAĞLIK PERSONELİYİM.TÜP BEBEK MERKEZİNİN BAŞKANI PROF.DU YURT DIŞINA SEMİNERLERİ FALAN KATILIRDI.BENİM EŞİMDE VARİKOSEL VARDI.AMELİYAT OLDU SPERM SAYISI YÜKSELDİ FAKAT MORFOLOLOJİSİ KRUGER TESTİNE GÖRE YÜZDE 3,NORMALDE YÜZDE 4 DEN FAZLA OLMASI GEREKİYOR.PROF. UN YURT DIŞINDA BİR SEMİNERDE BU KONUYLA İLGİLİ KONUŞULDUĞUNU VE TÜP BEBK DR.LARININ MORFOLOJİNİN KÖTÜ OLMASININ NORMAL YOLLARDAN HAMİLE KALMAYA ENGEL OLMADIĞI GÖRÜŞÜNE VARILMIŞ.KRUGER YÖNTEMİNE GÖRE BAKILMASININ SEBEBİ BİR STANDARTI OLSUN DİYEREKTENMİŞ.YANİ KÖYÜ MORFOLOJİNİN BİR ANLAMI YOK. SPERM SAYISI AZLIĞI ÖNEMLİ.

oooo güzel güzel şeyler okudum inşallah o 2.çizgiyi koyu şekildede gösterirsin bize .hem hamile olanlarda hep kasık ağrısı olduğunu duyuyorum çevremde sendede kasık ağrısı varmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş:52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

İnşallah görürüz ikinci çizgiyi koyu :21::21:

Adet ağrısı gibi değil bu ağrıyor ama batarak ağrıyor :44: nasip Allah yazdıysa Hilkam :49::49: :emir_bebek::emir_bebek: :16::16:

merhaba,,
Ben de tüp bebek tedavisi gördüm. beni de ekleyin listeye yani.
Aret Kamar'dı benim doktorum (halen öyle de).İlk denemede hamile kaldım
Şu an minik bebişim var.
Selamlar,

Eki Görüntüle 399498

hemen hemen 2.çizgi belli kimyasal olsa bu kadar tez belli olmazkı hadi hayırlısı as kaldı bize katılmanaa:49::nazar::emir_bebek::nazar:

inşallah hamişsindir bende ilk tüp bebek denememde kan tahlilinden 2 gün önce dayanamayıp yaptım çıkmadı üstüne bide adet oldum bildigin adet moralim çok bozuldu kan tahlili günü gitmicem dedim eşim ısrar etti bi bakalım doktor demişti ne olursa olsun tahlili yapın yaptık beklerkende sancı çekiyodum sonuç pozitif bildiginiz adet oldum sancısıyla hemde sonra her şey yolundaydı fakat kaybettim 1.5 aylıkken ikizleri :( bugün ikinci denemeye başladım iğnelerimi aldım yarın uygulamaya başlıcam hayırlısı olsun artık

hemen hemen 2.çizgi belli kimyasal olsa bu kadar tez belli olmazkı hadi hayırlısı as kaldı bize katılmanaa:49::nazar::emir_bebek::nazar:
İnşallah kimyasal olduğunda da 6. gün çıkmıştı ikinci çizgi 9 güne kadar hep çıkmıştı ama sonra kanamam oldu,Ama inşallah kimyasal yada ilaca bağlı gebelik değildir...Bugün gene yaptım 7 dk sonra silik de olsa belirgin ikinci çizgi çıktı :44::44:
inşallah hamişsindir bende ilk tüp bebek denememde kan tahlilinden 2 gün önce dayanamayıp yaptım çıkmadı üstüne bide adet oldum bildigin adet moralim çok bozuldu kan tahlili günü gitmicem dedim eşim ısrar etti bi bakalım doktor demişti ne olursa olsun tahlili yapın yaptık beklerkende sancı çekiyodum sonuç pozitif bildiginiz adet oldum sancısıyla hemde sonra her şey yolundaydı fakat kaybettim 1.5 aylıkken ikizleri :( bugün ikinci denemeye başladım iğnelerimi aldım yarın uygulamaya başlıcam hayırlısı olsun artık
Amin inşallah
Allah önce sabır versin size,benim 3. denemem biri kimyasal diğeri direk negatif ilk iki denememde dünya durdu saatler durdu sandım ama bu 3. denemede o kadar rahatım ki çünkü biliyorum ben her şeyi yaptım ameliyat oldum her engeli kaldırdım rahimim de kanımda gebeliğe hiç bir engel yok ama Yaradanım olmaz derse ve zamanı değilse şükür derim yapacak bir şeyim yok...

Bizler çok zor şartlarda anne olmak için çabalıyoruz ama normal hamile kalabilseydik bebeğimiz düştüğünde 2-3 ay sonra beklerdik ama bizim böyle bir şansımız yok bu yüzden her kayıp her negatif bizi bu yüzden yıkıyor Allah önce bizlere manevi güç daha sonra sabır versin...

İnşallah bu sefer her şey yolunda gider tedavin de transfer sonrası Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz :emir_bebek::emir_bebek:

KIZLARRRR yarın transferim var,lütfennnnnnn dua edin bana.ama diğer 2 tüp bebekde hiç bu kadar rahat olmamıştım,içimde tarifi olmayan bi duygu var.....Bazen ALLAH'TAN dua isterken hakkımda hayırlıysa ver diyoruz,sonra hakkımızda hayır olanı verdiğinde beğenmiyoruz.HZ.ALİ şöyle dua yapardı: 'ALLAH'IM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda olanları da gönlüme razı eyle'AMİN...ALLLAH herkesin gönlüne göre versin....AMİNNNN......

CANIM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ALLAH herkesin gönlündeki muradını versin.dua içinde çok teşekkürler,yarın trasferim var,gece kalkıp namaz kıldığımda bu duayıda okuyacağım.

KIZLARRRR yarın transferim var,lütfennnnnnn dua edin bana.ama diğer 2 tüp bebekde hiç bu kadar rahat olmamıştım,içimde tarifi olmayan bi duygu var.....Bazen ALLAH'TAN dua isterken hakkımda hayırlıysa ver diyoruz,sonra hakkımızda hayır olanı verdiğinde beğenmiyoruz.HZ.ALİ şöyle dua yapardı: 'ALLAH'IM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda olanları da gönlüme razı eyle'AMİN...ALLLAH herkesin gönlüne göre versin....AMİNNNN......

canım inşşşş her şey gönlünden geçen gibi olsunnn :49::49::49:tabi birde sizler için benim gönlümden geçen gibi $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp

Back
X