Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım benim yaaaa burda hıçkırıklara boğuldum resmen.hele o son söz yokmu yıktı beni.onunla tekrardan çocuk olmaya o kadar çok ihtiyacım varki

amin canım benim inşallah...

canım inşallah çifte bayram yaşarız seninle....inan dualarımdasın...hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın inş...

seni burada görmek çok güzel özlemiş seni fıstık keyifler nasıl bakem

canım benim çok sağol,keyifler ALLAH I MA şükürler olsun çok iyi.herşey yolunda gidiyor.inş kalan 5 ayımı da böyle geçiririm.arada girip sizleri takip ediyorum.sizleri hiçbir zaman unutmam,her ne kadar yazamasamda hep aklımda ve dualarımdasınız.

canım inşallah çifte bayram yaşarız seninle....inan dualarımdasın...hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın inş...
Amin inşallah

Dua eden herkesten allah razı olsun .

Hayırlı Cumalar hepinize pazara gitmem gerekiyor haftaya çıkamıcam çünkü...

Bir de bir şeyi merak ettim herkes yanı şeyi söylüyor ben iğne olmak için iki kat aşağı merdiven iniyorum ikinci kattayım bana inme çıkma diyorlar ama merkezde transfer sonrası 20 merdiven iniyorum Allah ol dese 5 katta merdivende çıksam olur...Burada eve gelecek ne sağlıkçı var nede hemşire

Son düzenleme:
amin yeteeerim inşallah bayram bana bayram olur

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş kuzum bayram sana bayram olurrrrrrrrrrrrrr
biliyorsun benim sizinle ilgili hayalimmmmm ama beğenmessen buda olur

Eklentiler

• $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

yasmin kesinlikle kısmetinde yazgında bu çocuk varsa olur...allah isterse herşey olur...transferden sonra tek yapmaman gereken ağır kaldırmamak...inan ben transfer sonrası neler neler yaşadım ve yaptım...sıkıntı stres iş güç anlatamam yaşadıklarımı..ama allahıma çok şükür bana evladımı bağışladı...gerçi daha kucağıma alamadım ama olsun ...dediğim gibi ... kafana hiç bişey takma .. hatta yapabiliyosan unut gitsin..taki tahlil gününe kadar... doktor bana çalışman avantaj dedi..ağır kaldırmamak koşuluyla mutlaka çalış kafanı dağıtırsın dedi.. sende kendini oyala .. sakın eve kapanıp kalma...
allah hayırlısını hayırlı evlatlar versin hepimize ...

İnan hepimizi hayali bu resimdekiler gibi olmak inşallah bizlerinde boy boy evladı olur
Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah evladını almayı....

Seninde az kalmış çoğu gitmiş 4 ayda inşallah tatlı telaşla geçi verir

Aslında hiç heyecan yok ve stresim de yok inanılmaz sakinim elimden geldiği kadar koruyor kendimi ...Bu sefer annemde yok yanımda mübarek gün annem babam kardeşim oruç tutuyorlar gerek yok dedim ne gerek var insanlarını yerinden etmeye kendi başımın çaresine bakarım ben

Allah büyüktü olmazsa gene napalım alıştım nasıl olsa gene yaptırırım

Son düzenleme:

canım benim inşş sağlıkla sıhatle rabbim nasip etsin ehpimize

Yarın transfer günüm embriyolarım inşallah sorunuz çözülürler 4 tane umudum var Rabbim yarı yolda bırakmasın kimseyi,
Allahım ne olur bu son olsun inşallah

Yarın transfer günüm embriyolarım inşallah sorunuz çözülürler 4 tane umudum var Rabbim yarı yolda bırakmasın kimseyi,

canım bu gün büyük gün sağlıkla gittt allahın izni ile bebişlerini al ve gel inşşşş

canım dualarım seninle,inş.herşeyin yolunda gider bebişlerini alıp evine gidersin.sonrada bir ömür seni bırakmazlar inş.çok çok rahat ol.bu tedavide biliyorsun en önemli şey stres olmamak,ALLAH ım alnına yazdıysa herşekilde olur ama yinede rahat ol.seni tanımıyorum belki ama senin sonuna kadar çok güzel bir anne olacağına YÜREKDEN inanıyorum.

canım çok sevindim,bugün bebişlerle ilk günün demek,umarım herşey sorunsuz geçer 9 ay 10 gün süerer inşaallah seni bırakmasınlar... beni hatırlamışsındır umarım ben sizi unutmadım hep duacınızım.. benim bebiş 4 aylık oldu bile zaman çabuk geçiyor onlarla.darısı tüm isteyenlere aminn

canım benım transferın ınsallah sorunusuz gecmıstır :) dedıgını gıbı bu son olsun ve en guzel bayram hedıyenız olsun ınsallahh:))) cıfte bayram yapacaksınız ınsallahh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…