Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

valla canım sorun kımde olursa olsun farketmıyor benım esım sıkı sıkı bana tembıh ettı kımseye deme dıye zaten ben demek ıstemıyorum hemen bak bak su aılede problem var bak kocasının cocugu olmazmıs denıyor ne alaka bız vesıleyız.valla kızlar allah affetsın bızde bu tupu dusuk dedık k.v.lere ama zaten tutunmadı yanı enazından yalan degıl gıbı dımı ne yapayım sureklı nezmna bız ellerın cocuklarını sevıyoz sızde ses seda yok bızde boyle deme kararı aldık uzuldulerama hadı bakalım bukadar oldu demekkı olcakbunddan sonra olur dedı k.v.hayırlısı kızlar allah yuuzmuze gulsun bıze yardım etsın

kac gundur evdeyım cuma transferde sona burnumu dısarı cıkarmadım.belkı bugun dısarı cıkarır kocam benii

bide domuz gribi denen nalet sey yuzunden avm lere gıtmemde yasak.bızım herkes bılıo tup yaptıgımızı

herkes evine mi gidio ben zaten evdeyim ya hihihi artık evimden böö geldi yaaa
CANIM BEN TRANSFERDEN SONRA 3 GUN YATTIM EVDE SONRA ISE DEVM EVIMI OZLUYORUM KIZ.CANIM TABIKI YAVAS YAVAS GEZIN AMA YORMA KENDINI.BIZE NE YEMEGI YAPTIN AKSAMA KADAR EVDESIN KIZM YAAA:roflol::roflol:

basta k.v. hep benım usutume geldı bende doktora gıdıorum bısey yok dıor folık verıo ayagını havaya dık dıo belıne yastık koy dıo hihihi

meldirim cnmsın sabah görüşürüz

bebetom öptüm şeker görüşürüz yine gelll

ebi bende işteyim malesef 10dk sonra çıkıyorum off yaa burda kalmaya razıyım bu akşam

gullucan sen çıkmıyonmu bacımmm

kız nevin bi konuş beeee

asuman 73 tekrar hoşgeldin cnm nasılsın bakalım

ebi aynen cnm bende senin gibi olurum kesin yaşasın yuppiiii
zor kızım tabi yaa sen yat huahuahua
yemek falan yapma naz yap hihihiii

hayatımda hıc bukadar yatmamıstım cok guzel oluyo bee bazen sıkılıom ama oda sonucu bılmıom ya ondan

tlfndayım canım gizem

bende buradayım kızlar evdeyim gizem gitsin devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…