Olur kuşum gelırım sızı abonelıgıme alıyom kaydirigubbakcemile5bebetom ne demek kuzum biz hep burdayız şeker istediğin zaman gel cnm benim muckkk
Şenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3KIZ SEEEEEEEN NERDEIIIIN.GIZEEEM CILDRIDI SEN OLMAYINCA.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gızmecım sızınkıler problemı bılıyormu.bızde valla kımse bılmıyor hıc kımse hemde akrabalardan.sadece sız ve 5 tane daha arkadasım bılyoyr bıızmkıler oglum kısır dıye butun memlekete dagıtırlar oyuzden aslında dagıtmak soyle ıyı nıyetlılıkle anlatırlar.esım ve ben kımsenın bılmesını ıstemıyoruz.cunku ne bıleyım ya kımse bızı anlamıyorkı dımı.bu bızım hayatımız.
yaa valla zor bıızmde dogslgazımız yok ben soba yakıyorum aman rahat olayımda bosver.evet sen erkensın daha canım.valla o ıslerdesıtresle yapılmıyor ınsanın kandı evı gıbı yok dımı.
kızlarrr bı ara koptum ama geldimmm
kaydirigubbakcemile3Hosgeldın bebeton cum.hadı bakalım 3,olur ınsaalh.sen nerde denıyon.
henuz bellı degıl bakalım 3, yu denıcem ben kuşum hayırlısı olsunkaydirigubbakcemile5
Gızem yavas yavas sorım demı sonra bebeton kacarmı
kız güllücan ben geçen sene psikologa bile gittim mahvoldum yaa
bide bana dedilerki sonra ne var neden psikolojin bozuldu dediler yaaa
of yaaa offf diyorum başkada bişi demiyorummm kızlar ben birazdan çıkıcam haberiniz ola
kız güllücan ben geçen sene psikologa bile gittim mahvoldum yaa
bide bana dedilerki sonra ne var neden psikolojin bozuldu dediler yaaa
of yaaa offf diyorum başkada bişi demiyorummm kızlar ben birazdan çıkıcam haberiniz ola
AİLELERİN özlelliklede k.v. k.p. bilmemesi en iyisi sanırım sadece benim ailem va yakın arkadaşlarım biliyor bu da bana yetiyor be canlar allahtan hayırlısı. k.v. çok didikliyo azen ama bi şey demiyo artık son olanıda düşük biliyor diktirsek diyo onada acımadım değil... ama napalım söylesek dakka başı soracak gerek yok değil mi
AİLELERİN özlelliklede k.v. k.p. bilmemesi en iyisi sanırım sadece benim ailem va yakın arkadaşlarım biliyor bu da bana yetiyor be canlar allahtan hayırlısı. k.v. çok didikliyo azen ama bi şey demiyo artık son olanıda düşük biliyor diktirsek diyo onada acımadım değil... ama napalım söylesek dakka başı soracak gerek yok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?