kızlar bugün transferim oldu.3 tane birinci kalitede bebişimi bana verdiler.4 tanede ikinci kalitede oldu onlarıda dondurduk.bakalım hayırlısı .test günüm 11 ocak nasıl geçer bilmem zaman.sizleri çok özledim nevin ve maralı merak ediyorum.yarın görüşürüz.bebekteyiz tabiki senide arkadaşım
merhaba bayanlar bende c.tes günü test yaptırıcam 10.günümdeyim mıkroda inşallah herkes için hayırlı olur yeni yıl hepinizi öpüyorum
Gelırım canım dertleşmeye sizinle huhubeklerız canım bız hep burdayız
Çok dikkat canım aman emeklerın boşa gırmesın kuşumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5bide domuz gribi denen nalet sey yuzunden avm lere gıtmemde yasak.bızım herkes bılıo tup yaptıgımızı
Bende 8 yıllık yaaa:umursamaz:bende 2.5 senelık evlıyım
meldirim cnmsın sabah görüşürüz
bebetom öptüm şeker görüşürüz yine gelll
ebi bende işteyim malesef 10dk sonra çıkıyorum off yaa burda kalmaya razıyım bu akşam
gullucan sen çıkmıyonmu bacımmm
Bende kaderdaslarım sizlerı opuyorumnanaktan
kız nevin bi konuş beeee
asuman 73 tekrar hoşgeldin cnm nasılsın bakalım
kızlar slllmmmmmmm ben geldim
yarın iğnelere başlıyorum bakalım neler olacak sizleri yakından takip edemiyorum boş vakit buldukça girmeye çalışıyorm net e
tlyerc canım az kalmış test sonucuna inşallah pozitif olurda burda hamileyiiiiiim diğe tazarsın allah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin
temennilerin için çok teşekkür ederim.transferden snra annemlerdeyim.ohhh gel keyfim gel hiç iş yapmıyorum.çok iyi bakıldım ailemin sayesinde ama kocamdan ayrıyım kaç gündür:kedi: allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınkaydirigubbakcemile3tlyerc canım az kalmış test sonucuna inşallah pozitif olurda burda hamileyiiiiiim diğe tazarsın allah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?