Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar bugün transferim oldu.3 tane birinci kalitede bebişimi bana verdiler.4 tanede ikinci kalitede oldu onlarıda dondurduk.bakalım hayırlısı .test günüm 11 ocak nasıl geçer bilmem zaman.sizleri çok özledim nevin ve maralı merak ediyorum.yarın görüşürüz.bebekteyiz tabiki senide arkadaşım

merhaba bayanlar bende c.tes günü test yaptırıcam 10.günümdeyim mıkroda inşallah herkes için hayırlı olur yeni yıl hepinizi öpüyorum

ayşemmm hadi hayırlısı olsunn hayırlısıyla olsunnn
inşşşşş inşşşş sağlıklı hayırlı ikizler gelsinnn:dance:

merhaba bayanlar bende c.tes günü test yaptırıcam 10.günümdeyim mıkroda inşallah herkes için hayırlı olur yeni yıl hepinizi öpüyorum

ooo hadi bakalım sen sona gelmişsin inşş olur arkadaşım
nerde yaptırdın tedavini kocaeli yazmışsın ben gebzedeyim sen

songülüm canım benim geçmişe bakıyordum biraz çok kaynatmışlar bugün daha yeni açtım neti
sen nasılsın canım ben bayağı iyiyim şimdi

tlyerc canım az kalmış test sonucuna inşallah pozitif olurda burda hamileyiiiiiim diğe tazarsın allah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin

evet canım ya bende oku oku bitmedi ben iiyim ne olsun aynıı iğne hap devamm
ii olmana sevidim
çıkcam birazdan grşşş

tamam canım görüşürüz kendine iyi bak bir an önce iğnelerin bitse de bebekleri yerleştirseler dimi üşüycekler orda artık
bu arada yeni yılınızı da kutluyorum çooook öpüyorum

evet canım ya bende bunaldımm hayırlısıyla olsaa artık
yeni yıl bebişler getirsin bizlereee inşş
öpüyorummm

ben yarın olmayacağım kızlar
gizem songül nevin hatice ayşe esra meldir selda güllücan yeteer hilal tüm kk üyeler hepinizin yeni yılını kutluyorum inşallah yeni yıl hepimize sağlık uğur mutluluk huzur ve hayırlı sağlıklı evlatlar getirir

hepinizi çoooooook öpüyorum

beklerız canım bız hep burdayız
Gelırım canım dertleşmeye sizinle huhu
bide domuz gribi denen nalet sey yuzunden avm lere gıtmemde yasak.bızım herkes bılıo tup yaptıgımızı
Çok dikkat canım aman emeklerın boşa gırmesın kuşumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
bende 2.5 senelık evlıyım
Bende 8 yıllık yaaa:umursamaz:

kızlar slllmmmmmmm ben geldim

yarın iğnelere başlıyorum bakalım neler olacak sizleri yakından takip edemiyorum boş vakit buldukça girmeye çalışıyorm net e

tlyerc canım az kalmış test sonucuna inşallah pozitif olurda burda hamileyiiiiiim diğe tazarsın allah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin

bebekteyiz cnm ben anadolu sağlık merkezinde aydın bey dr.iyi geçti inş.tutarda bu seneyi sevinçle geçiririz.allah herkesin gönlüne göre versin.5.günü transfer oldu 2.denemem inş.olur allah ın izniyle öptüm görüşmek üzere 2 gün kaldı

ilk zamanlar hafif ağrılar vardı karnımda ama şimdi hiç bişey hissetmiyorum.biraz endişeliyim hergün burayı takip ediyorum yazdıklarınıza bakıyorum çok güsellmirmirmirmir

temennilerin için çok teşekkür ederim.transferden snra annemlerdeyim.ohhh gel keyfim gel hiç iş yapmıyorum.çok iyi bakıldım ailemin sayesinde ama kocamdan ayrıyım kaç gündür:kedi: allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınkaydirigubbakcemile3

Meldircigim merhaba nasilsin ne var ne yok seni burda goremedim diger taraftasin sandim ne yaptin senin ilk denemen olumlu olmustu sanki yanlis hatirlamiyorsam ama listede hamile yazmiyor insallah yazmayi unutmussunuzdur hersey guzel ilerliyordur kendine iyi bak tatlim gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…