Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Bu arada aramiza yeni katilan ve ismini yazamadigim diger arkadaslara da iyi geceler Allah insallah yeni yilda hepimizin dileklerini gerceklestirir hepimiz saglikli birer evlat sahibi oluruz

canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim yüzünü güldürsün şeker dualarımız seninle

merhaba bayanlar bende c.tes günü test yaptırıcam 10.günümdeyim mıkroda inşallah herkes için hayırlı olur yeni yıl hepinizi öpüyorum
merhaba inşallahhhh pozitif sonuç alırsın

cnm bnm seni özlüyorum kendine çok iyi bak yeni yılın kutlu mutlu huzurlu bebekli olsun inşallahh
cnm bende asm yi düşünüyodum ama kocaeli tıpada gittim fiyatta çok uygun zaten 3 ay tedaviye ara verildi bizde aydın bey çok iyi bence bakalım artık hayırlısı diyorum
Bu arada aramiza yeni katilan ve ismini yazamadigim diger arkadaslara da iyi geceler Allah insallah yeni yilda hepimizin dileklerini gerceklestirir hepimiz saglikli birer evlat sahibi oluruz
cnm tubacım nasılsın kuzum özledik seni valla yaa ha böle arada gel işte cnm bnm.
amin cnm yeni yıl hepimize ışık olsun inşallah

a.acelecım hadı bakalım transferın hayırlı olsun senden ıyı haberler beklıyoruz arasıra gırde bızıde haberdar et canım.
bır arkadas daha vardı bak ısmını unuttum kocaelılı arkadasım senınde az kalmıs sonucunu ogrenmene.hadı bakalım allah sanada yardım etsın canım.bende gebzede oturuyorum.

kız gızem kocaelıde nekadar kısır var yaaa baksana tedavı olanlara.sen bırde ızmıttekı toplantıyı gorseydın vayy be dedım amma ınsan varmıs tek degılmsız dedım.

eylulcum hıc gorunmuyon ıse basladın senın mesaın olcaktı heralde ondan gıremıyon canım allah yardımcın olsun.senınde yenı yılın hayırlı mutlu ve bebeklı olsun hepımıızın ınsaalh canlar.

kıssslarrr günaydııınnnnnn bu sene bebişler dizi dizi gelsinler inşalllahhhhhh :)

amiin canım gunaydın sanada.ayyyy kızlar dusunsenıze 2010 da hepımız hamıleyız kız ınsallah.2010 ınsaalh hepımıze hayırlısıyla tedavılerımzın ıyı sonuclandıgı bır yıl olur hepımız tombık karınlı gezerız yaaa

kız güllücan kocaeli sanayi bölgesiya hihhihi bitmişiz biz heee :))))))))))

tek değiliz tabiki

ayşemcim hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni yılın hamilelerinden olursun inşalllaaaahhhhhhh :))

Kızlar iyi yıllar dilemeye geldim.nasılsınız neler yapıyorsunuz diye bakamadım yatılı misafirler var çok da vaktim yok ama ben diyete devam ediyorum.haftaya daha fazla vaktim olacak ara ara okurum topiği.Bu yıl herkesin gönlünün muradı olsun.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar.

nevra cnmsın nerdesin aşkım yaaa gittinmi çok özledim ben seni yaaa
maşallah cnm hadi bakalım helal osun sana valla başardın kiloları vermeyi bravo

canım gizemim valla bende çok özledim sohbetini inan arıyorum ama diyete bi konsantre oldum ki sorma gitsin.
evet canım bayağı ciddi ciddi çabalıyorum inşallah tedaviye daha hafif girecem zaten malum beklemedeyiz sen nasılsın ne aşamadasın

canlar çıkmak zorundayım.Hepinize iyi yıllar tekrardan.Gizemim cevabını okurum sonra. Tüm kızlar kim ne yaptı ne etti haftaya hepsine bakacam...

ne güzel azimli nevra tbrk ederim birde bebişlerin olur tamamlanır herşey..
ben bir gram bile veremem heralde yemek yemeyi çok seviyorum atıştırma hiç kesmez beni ağır olacak menü :))

meldir ceviz bal kuruüzüm c vitamini günlük tüket güzelim hiç olmazsın bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…