canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim yüzünü güldürsün şeker dualarımız seninlekızlar bugün transferim oldu.3 tane birinci kalitede bebişimi bana verdiler.4 tanede ikinci kalitede oldu onlarıda dondurduk.bakalım hayırlısı .test günüm 11 ocak nasıl geçer bilmem zaman.sizleri çok özledim nevin ve maralı merak ediyorum.yarın görüşürüz.bebekteyiz tabiki senide arkadaşım
merhaba inşallahhhh pozitif sonuç alırsınmerhaba bayanlar bende c.tes günü test yaptırıcam 10.günümdeyim mıkroda inşallah herkes için hayırlı olur yeni yıl hepinizi öpüyorum
cnm bnm seni özlüyorum kendine çok iyi bak yeni yılın kutlu mutlu huzurlu bebekli olsun inşallahhben yarın olmayacağım kızlar
gizem songül nevin hatice ayşe esra meldir selda güllücan yeteer hilal tüm kk üyeler hepinizin yeni yılını kutluyorum inşallah yeni yıl hepimize sağlık uğur mutluluk huzur ve hayırlı sağlıklı evlatlar getirir
hepinizi çoooooook öpüyorum
cnm bende asm yi düşünüyodum ama kocaeli tıpada gittim fiyatta çok uygun zaten 3 ay tedaviye ara verildi bizde aydın bey çok iyi bence bakalım artık hayırlısı diyorumbebekteyiz cnm ben anadolu sağlık merkezinde aydın bey dr.iyi geçti inş.tutarda bu seneyi sevinçle geçiririz.allah herkesin gönlüne göre versin.5.günü transfer oldu 2.denemem inş.olur allah ın izniyle öptüm görüşmek üzere 2 gün kaldı
cnm tubacım nasılsın kuzum özledik seni valla yaa ha böle arada gel işte cnm bnm.Bu arada aramiza yeni katilan ve ismini yazamadigim diger arkadaslara da iyi geceler Allah insallah yeni yilda hepimizin dileklerini gerceklestirir hepimiz saglikli birer evlat sahibi oluruz
kıssslarrr günaydııınnnnnn bu sene bebişler dizi dizi gelsinler inşalllahhhhhh :)
kız güllücan kocaeli sanayi bölgesiya hihhihi bitmişiz biz heee :))))))))))
tek değiliz tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?