Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben iiyim kızlar sağolun dün adet oldum yarın gidiyorum dra :))

yapıştım gene şuna işim çok :)))))

hadı bakalım rabbım hayırlı sonuclar versın ınsallah ben sımdı kacıyorum aksam gorusuruz canım benım

nerelerdesin sen kız :))) napıyon nasılsın
meryem sen napıyon kızzzz

hilal mutlu ettin bizi allah tammamına erdirsin şimdi bizimkiler abla abimi diyecek seninkilere

merhaba kızlarrrr....songüll canım inşşşş hamile olduğum vakitde kutlarsınızz ve bende sizleri aynı şekilde kutlarımm....
nevinim canımm elleirmde iyiii...çok uğraştırmadı....zatenn atıcaktım çıkmasaydıı ama çıktı....
songüll canımm evet kür tarifin işe yaradı....
sel canımm hamile değilimm daha tedaviye başlamadım...
arkadaşlar bugün adet oldum ama çook az geliyorrr ve kahverngii bende yarın değil salı günü dr.a gitmeyi düşünüyorummm.....hem eşimin yarın işi varmışş salı benimle gelebilirmiş.....

şekerler ben geldim ama kimsecikler yok,
aramıza yeni katılan arkadaşlar var hepsini ekliyorum listeye
şimdilik çıkmam lazım annemlerdeyim
sabah geçmişi detaylıokuyacağım hepinizi öptüm

Benıde ekleyın kızlar 2.yı denemdım ama olmadı darısı3.ye bütün kızlar toplandık toplandık sorduk nıye toplandık tüp çü de ınecek var.....:dance::CüvCüv:

benide eklemişsin gizemcim.canım benim ismimi görünce çok mutlu oldum.dedim bek unutmamışlar seni opuyorumnanaktan

Canım sen kıskançlık yapmıyorsun sadece bu bır özlem zaman la bu özlem çok buyuyor kocaman oluyor bu duygular asal azalmaz gıttıkce de cogalır tıpkı benım gıbı 8 yıllık ewlıyım ama bebısım yok çok uzuluyorum ama elımden bısey gelmıyor.Kilitlıyım şu an Rabbım herkese ve bızlere bebısler nasıp etsın.Üzülme olacak sabır et.:1hug:

inşallah canım ya ben kıskançlık gibi görmüyorumda fakat eşim öyle söyledi ama aklımın ucundan bile geçmez kıskançlık Allah ım dualarımızı kabul etsin.

azracım bence de kıskançlık değil bana da oluyor böyle bazen kimseye gitmek istemiyorum özellikle küçük çocukları olanlara ama bazen gidiliyor işte
en kötüsüde ne varya herkes çocuğundan bahsediyor onu yedi bunu yaptı şöyle dedi bizimki çok huysuz falan filan bir sürü şey işte konuşuluyor ben de ancak ya yeğenlerimden ya da arkadaşların çocuklarından bahsediyorum ama içim öyle kötü oluyor ki kendimi dipsiz bir kuyuda hissediyorum o zaman kötü bir günümse eğer ağladığımda oluyor
allahım inşallah bizede verirde artık bizde kendi çocuklarımızdan bahsederiz

bazen bende bazı şeylere çok heveslenir özenirim ama asla kıskançlık değildir bunu yanlış anlayabiliyolar.allah onlara sağlıkla en iisini nasip etsin bizlerede sonra derim..

beni öpenler var bende onları öpmüştüm şimdi kucaklıyorum

canım benim :)))))))))))) güzel ablamı bende öpüyorum tekrar

hilal gözün aydın hadi sende ye iğneleri öyle ben yapim sen acı çekme olmaz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…