Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlarr ben kacıorum nasılsa benım gecelık camasırla ısım yok yemek lazım dimi adam toptan ac mı kalsın hihihihi

valla ben tadilat dolayısıyla kapalıyım ama bu hiç bişey yapamayız anlamına gelmiyoooo huahuahauah
size kolay gelsin hihihiihhhhhhhhhhhhh

hatçem valla gizli saklı bişi kalmadı heeeeee

kiz costurdunuz benide, bende giyiniyim bugun diyorum ama galiba adet oluyorum.. en iyisimi hic giyinmeyim, adami bos bosuna heveslendirmeyim

Kız azra bu kızlar bızı yoldan cıkaracak sen bu aksam herıfımı bır sevındır canım soguk demeden heeeeee

Ben geldum kızlar huhu ne haber şu dıger sayfadaki kombınezon mu ney kızlar o heehehehe hayrola huhu:kedi:

hatçem kuzum evet oraya daha iyi olur göndermek şekerim benimm

Kızlar bu aksam herıflree bayram var heralde bızde tadılat bır sey yok bıımkı her aksam kovalıyor ben kacıyom valla cekırge gıbı ıkıncıde ayvayı yedım yaa

geçmiş olsun yeter canım diş ağrısı zordur
sağol canım
evet çok kötü

ben geldum kızlar huhu ne haber şu dıger sayfadaki kombınezon mu ney kızlar o heehehehe hayrola huhu:kedi:

hoş geldim bebeiş nasılsın

bende çok yorgunum çıkıyorum kızlar yardında kız kadeşimi dr götüreceğim dinleneyim biraz

oooo bebetom hg canım nerelerdesin sen
İİİlik Azra cıgım ya ewde kız kardesım var bebış ile bızde kalıyorlar ben bu gecelık mı neyse onu gıyemem yaaaaaaaaaa hehehehhe bır ara gıyerım ama kız gizmo sen mi kışkırttın kız bunları hukaydirigubbakcemile3

ıyı aksmalr canım ebıcım sen kocanın gonlunu al tabıkı baska anlamda degıl
bebton hosgedlın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…