Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Hadı kızlar bende kacar yarın ınsaalh yenı konularda yenı sohbetlerle bulusuruz ıyı aksmalr

Kız bıızım gıtme satımız geldı sen daha yenı geldın yaaa bız bugun costuk valla
tupu bıraktık ıc camasırına grdık kız

HADİ GÜLE GÜLE YARIN BENDE GELICEM AYNI SAATTE HUHU BİR KAÇ TANE DAHA RESİM GÜSTER KIZ GİZMO CUGUM HUHU:teselli:boshayallersmile

kiz iki gun once benim esimde keci boynuzuna basladi... ne yani simdi dahami cok kuduracak...abooo yandim desene

valla eşim bana kendi söledi keçi boynuzuna başladık bir hafta sonra bana bişiler oldu dedi istek arttı dedi huahauhau artsın cnm herşey artın inşallah dedim bende huahauauahuahua :roflol: :roflol::roflol::roflol:

valla eşim bana kendi söledi keçi boynuzuna başladık bir hafta sonra bana bişiler oldu dedi istek arttı dedi huahauhau artsın cnm herşey artın inşallah dedim bende huahauauahuahua :roflol: :roflol::roflol::roflol:

Kız gizmo bende denım kız keçiboynuzunu çok önce yapmıştım ama şindik yapmıyordum amaaaaaaan bu kış günüde hava soguk be gizmo sıkıcı olurrrrrrrrr:lepi:

offf yaa sayfa harika ama ben çıkmak zorundayım annemlere giiyourm belki oradan girerim
öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ((((((((((((((

Kız gizmo bende denım kız keçiboynuzunu çok önce yapmıştım ama şindik yapmıyordum amaaaaaaan bu kış günüde hava soguk be gizmo sıkıcı olurrrrrrrrr:lepi:

girdinmi yorganın altına ohhhhhhhh sıcak sıcak

ben gitmedim canım ben seninle tanışmak için gidecem haa hatta yeterde gelsin hep beraber görüşelim

girdiğimden beri anca okuyorum bi lafa karışamadım doğru dürüst :)))

Kulaanıcı paneline giriyorsun ilk önce canım sol tarafta imzanı degiştir var orayı tıkla boş bir kutu çıkıyor tıpkı cevap yazdıgımız kutucuk gibi..onu üstünde yaı tiplri falan yazan yer varya kuşum orada grafik ekle var sağda ok işaretlerinin altında hemen canım buldugun resmın URL sini oraya yapıştır canım resme sag tuşu ile kopyalade ve grafiğe gel yapıstır de olurmu:teselli:

Bu hafta kız kardesım bende kalıyor kuşum bir yere çıkamadım bir türlü önümüzdeki hafta olurmu canım sen gittinmi merkeze...

ben gitmedim canım ben seninle tanışmak için gidecem haa hatta yeterde gelsin hep beraber görüşelim

HAFTAYA DR GİDECEİĞİM MERSİNE NEDEN OLMASIN :lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…