Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

benim 200m2 neden merak ettinki bak bebiş olursa değişiriz 3+1 bu 4+1e geçeriz

evet canım işi bitmiyo
mesala oturma odasında yatağa saydım bikere git git bitmiyo 30 adımmış:))

metre kare olarak buraya göre dehşet büyük duyduğumda inanmamıştım o yüzden soruyorum canım hadi canım demiştim bizler kutu gibi evlerde yaşadığımız için 120 m2 oo çok ii diyoruz sen 200 diyorsun ya devasa geliyor bana :)

gizem sensiz olurmu hiç canım :))) şaka yapıyoma

tabi eylül songül hilal meldir maral seraxi gurbetkuşu talyam sel şuan sizi yazdım dahada var tabi sizlersiz olurmu kahve:))

slm kızlar.. ben de burdayım.. şimdilik herkese iyi akşamlar, tatlı tatlı yumoşlar

canım sadece ev mkaresi değil elazğda herşey öyle marka kalite büyük ev eşya araba takı giyim herşey lüks düşkünü burası pahalı bizim hayat biliyonmu burada

hımm allah kolaylık versin :) sizde paris gibi bir şehirsiniz o zaman zaten bir tek elazığda güzel bir tüp bebek merkezi var sanırım o taraflarda hep oranın adını okuyorum.

kızlar ben kaçıyorum nevincim kafanı şişirdim canım benim tşk. ederim. herkese güzel bir akşam diliyorum umarım benimkide öyle olur :)

ooooo maşallah bn yokken kaynatmışsınız
çarşıya gitmiştim bende arkadaşa bebiş hediyesi almaya
anamm oku oku bitiremedimm
aman neyse herkes iimiş

dudusum hayırlısı olsun inşallah merkezin adınıda yazarmısın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…