Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım sen 3.denemeni nerde yapyırcan ne zaman düşünüyon?:uhm:

canım zaten şimdi değil kısmet olursa yaza düşünüyoruz ama benim aklımda başkent var gözdeylede görüştüm ama tekrar görüşeceğim ytedaviye gittmeden bakalım birde adana ankara tüpbebek var ama

canım gözde deki dr da iyi tavsiye ederim ben 2.yi orda yaptırdım memnunum.ama sen bilirsin tabi sana kalmış.

ya bu erkek infertilitesi ne kadar yaygın yaaa
valla ben bu kadar olacağını sanmıyordum cnm
bizimde erkek infertilitesi
allah yardım etsin valla yaa

evet canım yyaaaa
biz evleneli 6 yıl oldu evliliğimizin ilk ayında öğrendik sorunumuzu
ve 6 yıldır denemediğimiz hiç bir şey kalmadıama banamısın demiyor

ay pardon azracım ama misafirler cvp yazamıyor hihhi tamam 2 fincan var zaten kardeş kardeş içsinler yeterciğimle hihihihiihi

yeter cnm allaha kaldı işimiz işte ama merkezin çok öenmi var biliyosun bu işte en iyi yer istanbul ne yazıkki çok uzaksınız

yeter cnm allaha kaldı işimiz işte ama merkezin çok öenmi var biliyosun bu işte en iyi yer istanbul ne yazıkki çok uzaksınız

evet canım en iyi yerler istb ama zaten çok pahalı bir tedavi birde başka şehilere gidecek olursak hiç kalkamayız altından

canım gözde deki dr da iyi tavsiye ederim ben 2.yi orda yaptırdım memnunum.ama sen bilirsin tabi sana kalmış.

ya gözdeye bir arkadaşım daha gitti
sonucu nefatif olmasına rağmen oda çok memnun kalmıştı
birde erkek infertilitesinden cespar arkadaşımızda oradan hamiş kaldı ama kısmet bu işler

neden tatlım
.........................................
Bende gitmeyi düşünüyorum belki gelirssen tanışırız diye düşünmüştüm

canım benim bu aralar piskolojim çok bozuk yeni negatif sonuç aldık ya eşim beni böyle yerlere sokmak istemiyor canım çok sıkılır diye yine tanışırız canım merkezdemi oturuyorsun?

bide şöle düşün belkide orda çok gelişmemiş hastanelerde harcadığın onca parayla burda tutma ihtimalini haha yüksek olduğunu bence denemeye değer
hastanelerin anlaşmalı otelleri bile var
en önemlisi laboratuar bizim için embrologlar önemli hastanenin başarı oranı falan yani çok zahmetli ve maddi külfetli bir yola çıktık allah cümlemizin yardımcısı olsun ne diyelim

kız gizemm hanım ben geldim napiyonuz bensiz

130 tane okudum yaz canım

ya gözdeye bir arkadaşım daha gitti
sonucu nefatif olmasına rağmen oda çok memnun kalmıştı
birde erkek infertilitesinden cespar arkadaşımızda oradan hamiş kaldı ama kısmet bu işler

evet canım biliyorum o arkadaşı ama dr çok iyi ve bilgisine de güveniyorum zaten dr da ankara dan geldi.

canım benim bu aralar piskolojim çok bozuk yeni negatif sonuç aldık ya eşim beni böyle yerlere sokmak istemiyor canım çok sıkılır diye yine tanışırız canım merkezdemi oturuyorsun?

ben tarsusluyum canım
tarsustan geleceğim kısmet olursa
birde bu toplantıyı çider yapıyor biliyorsun çider mersin ve adanada bazı has lerle anlaşmayapmaya çalışıyormuş anlaşmalı olduğu mnerkezlerde tüpbebek tedavisinde indirim yapılıyor

amin canım bu yolun ne kadar zor olduğunu yaşamayan bilmez
allah yardımcımız olsun hepimizin inşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…