Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

meldirim günaydın cnm benim

esengülüm kendinden bahset bize hangi hastane kaçıncı deneme cnm bnm

kizlar gecmisi okuyamdim cok fazla.. dun erkenden ciktigim icin baya birikmis.. neyse artik bugunden devam ediyim..
nasilsiniz bakiyim?

alara ve hatçem günaydınnnnnnnnnnnn

hatçem cnm benim iyi sayılırım işler çok yıl sonu hesaplarının kapatılması var
ufff çok karışık çoookkkk

gizemim burdada durum farlki denilemez... cok yorgunum. bugun isyerinde yemek var, herkez birsey yapip getirmesi gerekiyor..ben yufka boregi yaptim dun, ama gel birde bana sor nasil yaptim onu..ayakta inan zor durdum..

yeter canim sen yenisin galiba bu topikte.. tup bebek yaptirdinmi hic?

MRHB EVET CANIM KK DE BAYAĞI BıR ESKıYıM AMA BU TOPKTE YENıYıM DÜN EKLEDı ARKADAŞLAR BENı LıSTEDE 60.KıŞıYıM:lepi::lepi::lepi::lepi:
EVET CANIMBEN 34 YAŞINDA 6 YILIK EVLıYıM 2 BAŞARISIZ TÜPBEBEK DENEMEM OLDU
ERKEK ıNFERTıLTESı SEBEBıYLE BEBEK SAHıBı OLAMIYORUZ

Son düzenleme:
Kız hatÇe songul sıtem edıyo dÜn bıtek sen yokluĞunun farkındaymıŞın yanı pÜÜfffffff

maral kız yakaladım diğer topikte meldirle döktürmüşünüz valla hımmmm oklavadan sakının kendinizi şimdi hihihiihihi

hatçem keşke daha kolay bişi yapsaydın yaa ellerine sağlık çok güzel olmuştur kesin

geçmiş olsun yeter.. inşallah üçüncü deneme hepsini unutturur ve sağlıklı bebeğinizi getirir size..

kızlar sabah kan verdim :) inşallah öğlene sizinle güzel haberleri paylaşmak nasip olur...

meldirim günaydın cnm benim

esengülüm kendinden bahset bize hangi hastane kaçıncı deneme cnm bnm

cnmcm bn ankaradayım 23 yaşındayım bnde pko var eşimdede har.ve morf.düşük maya tüp bebekte başladık ilk denemmem olcak daha bakalımm....şu anda monodoks elevit fln kullanıyorum 25 inde lucrine başlıycammm böyle iştekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…