esengülüm hayırlısı olsun inşallah sorunsuz bir tedavi süreci ve sonunda mutlu haberler almanı diliyorum.
benimde ilk denemem olucak inşallah şuan elevit kullanıyorum önümüzdeki ay doğum kontrol hapıyla devam edicem ve sonra ilk muayene menagonla başlıycam inşallah
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
canim insallah 3uncu de kavusursun bebisine.. Nezaman dusunuyorsun yaptirmayi
esengulum tedavin hayirli olsun . Insallah kavusursun bebislerine..
geçmiş olsun yeter.. Inşallah üçüncü deneme hepsini unutturur ve sağlıklı bebeğinizi getirir size..
canim insallah 3uncu de kavusursun bebisine.. Nezaman dusunuyorsun yaptirmayi
kızlar sabah kan verdim :) inşallah öğlene sizinle güzel haberleri paylaşmak nasip olur...
esengülüm hayırlısı olsun inşallah sorunsuz bir tedavi süreci ve sonunda mutlu haberler almanı diliyorum.
benimde ilk denemem olucak inşallah şuan elevit kullanıyorum önümüzdeki ay doğum kontrol hapıyla devam edicem ve sonra ilk muayene menagonla başlıycam inşallah
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
cnmcm bn ankaradayım 23 yaşındayım bnde pko var eşimdede har.ve morf.düşük maya tüp bebekte başladık ilk denemmem olcak daha bakalımm....şu anda monodoks elevit fln kullanıyorum 25 inde lucrine başlıycammm böyle iştekaydirigubbakcemile
ben geldim kızlar
dra gittim sabah uykuda kalmışım alarmı rüyamda sandım :))) geciktim
neyse baktık bizde yumoşlara 9cm 8 cm bayağıda 7cm vardı :) çok güzel dedi dr bey
kızlar nasılsınız ben çok zor bir gece geçirdim çok sancım vardı
esengülüm ve yeter sizlerede mrblar hoşgeldiniz aramıza
haticecim kızım sabahcı erkenden kalkıyoz 5buçuk gibi tekrar uyuyunca bölük bölük oluyo ondan uyanamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?