Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben hala araştırıyorum cnm yaa
bahçeciyi çok istedim aslında ama çok uzak bana nişantaşında bense gebzedeyim
napcam hala bilemiyorum
allah hayırlısıyla cümlemizinkini mutlu sonla tamamına erdirsin inşallah

amin inşallah. izmit te üniversite hastanesinde yaptıranlar var. iyi olduğunu söylüyorlar. istersen orayada bi bak.

kız gizem gel ben sana beleş yapam:)) öğrendim nasıl yapılıyo :)))

amin inşallah. izmit te üniversite hastanesinde yaptıranlar var. iyi olduğunu söylüyorlar. istersen orayada bi bak.

üroloji ve raporu sormak için gideceğim oraya zaten ama üniv.hast güvenemiyorum aslında ne bilim özeller gibi ilgilenmezler sanırım

kız cadı nevin yolacam seni ama hee :)))))))))))) oklava geliyo bakkkkk hihihiih
kız anam yakın olsan neden olmasın yapardın iki dakka huuhuahuahauhuah

bak aç bi konu nevin tüp bebek merkezi diye:))) müsteri toplayalım :)))))

kız amma delüsün hee tüp bbek için bizi yolan yolana zaten güldürdün beni hee
ama ben bu gidişle ilerleyen zamanlarda bi merkez açarım heralde ben yandım kimse yanmasın erken tanı merkezi :)))

rafet el romanın şarkkısı sevdim ama sonu yoktu :) bana uyarlanmış hali :)

allah iyiliğini versin senin emi nevin :)))) uçtun bacım sen iyice valla

ebi26
hilall85
şekerler hoşgeldiniz nasılsınız neler yapıyorsunuz durumunuz nedir

ebi26 cnm tabiki eklerim memnuniyetle
benimde ilk denemem olucak cnm
başladınmı sen
sorun nedir sizde ???

esımde sperm sayısı az.ben suanda gonal f e basladım.lucrın ve gonal f vuruluyorum.yarın tekrar gıtcem doz ayarlancak öle ıste kısaca

cnm aynen benimde eşimde sperm sayısı çok az ve morfoloji kötü
hayırlı olsun tedavin inşallah ilk denemede seninle olr bebişin

hoşbulduk gizemm....benim durumumdaaa eşimdee 1 milyon sperm varr ayrıca varikosel varmışşş zaten sperm düşüklüğü varikoselden kaynaklanıyormuşşş...ayrıca umutla görüştüm muayene felan oldumm ve ordada bende polikistik over olduğunu öğrendimmm.....
birdeeee siteye takıldımmm keçi boynuzlarını kaynatıyorudumm unutmuşum onuu yakmışımmm tencerede yandıııı...bide bi yerden yanık kokusu geliyorr diyorum kendi kendimee alttaki bişey yakmış diyodumm meğerse ben yakmışımmmm:)))))))
mesaj ondan geciktiiii yaniiiiiiiiii.....bide nevincimm ne kadar keyiflisin öle canımmm...bölee konuşmalarımız olmamıştı hiçççççç:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…