Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kiz nevin nerden gelir aklina, sevdim ama tupu yoktu hahah...
benimde cok sevdigim sarkilardan biri...artik dinleyince bu gelir aklima

:)) gizem kocadan yana dertli bende benim tüplerde sorun var diye beste yaptım :))
sevdim ama tüpü yoktu :))))

bu arada benimde ilk denememde olmadı arkadaşlarrr...bende hep bende bi sorun yok tutar diye düşünüyodum ama olmadı işteeee........
tüpü alınanlar hamile kalabiliyorrr....ama herşeyy nasipppp...bizim daha evlatlarımıza kavuşmanın vakti gelmemiş.....

amin gizemim amin..hepimize insallah...

kız hatiçe budefa tr de yaptır nekadr gelişmiş olsalarda gavurlarda salaklık var :)))))))

gizemmm sen daha araştırma hastanesine gidipp testleri yapmadıysannn yapana kadar 3 yıllık evli olursunnnn......daha doğrusu olursunuz.
ben 5 aylık evliyken eşim başladı testlere onun ardından ben yaptırdımm zaten 1.5 yıllık evli olmuştum...bide devlet yasa değiştirinceee dahada çok bekledikk...ya bende hep aksilik olmuştuu..eşimin genetik testini eksik bırakmışlardıııı....o testin sonucu çıkana kadar 3 yıllık evlilik şartı çkardılar....neyseoldu bitti herşeyyy sonucundaaa....

nevin canim bu tup bebek konusunda turkiyede baya ilerde..... benim burda 3 hakkim var, eger o 3de olmazsa ozaman turkiyeyi dusunuyorum, insallah o duruma dusmem ama..

hilalcim aynen öyle cnm zamanı vakti geldimi rabbim bizede vericek onun için sürekli deneyeceğiz hiç bir zaman vazgeçmeden
umudumuzu kaybetmiycez asla okiş mi şekerimm

bak ben bişi sölim sana ben henüz denemedim aslana bakarsan yaza kadarda denemek içimden gelmiyo kızlar şimdi bana kızacaklar ama hissediyorum sanki şimdi denesem olmayacakmış gibi geliyo yaza diyorum aklım daha rahat olur ozaman yaparım ama üzerimde mahalle baskısı var onun içinde bi an önce bi adım atıyımda olmadı der dinleniyorum derim diyorum ama sadece akıl karışıklığından başka bişi değil benimki

gizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem klava: geliyor haa oklava...oyle dusunme insallah olacak seninki 1ncide tutacak insallah... eger yaza birakirsan, inan buseferde baska birsey cikar... uzatma artik, aha birde mahalle baskisi var, kolaymi zannediyon o baskilari.. onlarda hep stress yapiyor, enazindan bende yapiyor...

hatçem kuzum cnm benim
nevin tüp bebek merkezi açacakmış orada yapar sana bi tüp valla kız olursa ipragaz erkek olursa da aygaz koyar adını benden sölemesi :)))9
hayırlısı de geç şeker hatçem

hilal cnm benim tahlillerim tamam aslında sadece eşim bi ürologa görünsün istiyorum sadece sperm testi yapıldı 1 kere ona göre tüp diye karar verildi bence yeterli değil hormon tahlilleri falan yapılsın varikolsel falan varmı bakılsın testislerde kanallara falan bakılsın yani belki başka bi ameliyatı vardır tüp yapmadan önce onlara bakılsın istiyorum yani öle işte

vazgeçmek olurmuu yaaaaa olmazzz tabiii....
ben eylül ayında sonucumu aldımm bu ay nasip olursa 2.denemeye başlıycam.......ben raporla değill özelde yaptırdım beklememek içinnn......ama şimdi inşş 2.yi raporumla yapıcam....
talyacım inşş türkiyeye gelmedenn evladına kavuşursun......

ya hatçem eşim hiç ürologa görünmedi üniversite hastanesinde bi prof var ona bi muayene olsun oda hemen tüp derse söz önümüzdeki ay başlayacağım doğum kontrol hapına sana söz valla yaa
en kötü ihtimal k.pederin teklif ettiği parayı alacağım okiş

o aygaz ve ipragaz olayina cok gulmustum yaaa..nevin71in sozleriydi dimi... canim nerdeyse o yaa..Insallah hersey yolundadir... ne guzel olur hepimiz ayni merkezde yaptiririz

aferin gizem müşteri topla böyle :)))
ya benim eltide 6 sene olmadı eşindeydi sorun sonra bi kızı oldu sonrada bi oğlu güzem önce yapılması gereknleri yaptır olur belkide.oda varikosel oldu sperm sayısı düşük kalitesiz spermler ve ölü çoktu şimdi iki çocuğu var. allahım nasip edecek ya mucize oldu onunda ya

rahim testin varmıı gizemcimmm????sadece eşine bakılcaksa iyi o zaman...
benim eşimde varikosel var fakat dr.lar ameliyat olma diyorr olsanda çocuğun olmaz diyoLARR...ondan benim eşimde ameliyat olmadı......

hilal cnm bende raporu beklemem zaten bi şekilde yaparım işte öncelikle bi muayene olsun yani eşim yinede
ben çok çocuk istiyorum evde vıcır vıcır dolansınlar hihihi ilkini raporsuz yaparım inşallah tutar doğururum 2 sene sonra bi daha inşallah oda tutar 2 sene sonra yine ohhh hepsi ikiz olsa eder 6 çocuk ohhhhh süper valllaaaaaa

tamam gizem insallah yakin zamanda basla... gercekten eger ertelersen buda ayri bir stress yapar...
ya benim esimde sadece spermine baktilar, 3 sefer, ama baska birseyde yapmadilar ha birde kan tahlilleri yaptilar..turkiyede galiba baya arastiriyorlar..

o aygaz ve ipragaz olayina cok gulmustum yaaa..nevin71in sozleriydi dimi... canim nerdeyse o yaa..Insallah hersey yolundadir... ne guzel olur hepimiz ayni merkezde yaptiririz

nevin71 i çok özledim o benim biricik ablamdı yaa neden terk etti bizi anlamıyorumki çok merak ediyorum keşke onunda facebook olsaydı çok üzgünüm cnm ablam nerdeysen bi haber ver bize yaaa :a015:

cnm o kan tahlilleri hormon işte sorun olsa zaten daha fazla araştırırlardı bide ultrason çekilmesi gerekiyomuş sanırım o kadar takılma sen bişi yoktur başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…