Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bana cevap verecek kimse yokmu

merhaba bende daha önce bir kimyasal gebelik yaşamıştım sonra tedaviye başlamıştım ilk klomen kullandım olmadı aşılama tüp bebekler derken bayağı uğraştım yani ama 2. denememde hamileydim yine ama kaybettim bebeğimi
eğer progesteronunu düzenli adet görüyorsan ve 21. gün baktırmışsan 17 iyi bir değer yumurtlaman olmuş 10 un üstü kaliteli yumurta demek inşallah hamilesindir

nevoş buraya ele geçirmişin haaaaa.......
listeniz nerde sadece ilk sayfada mı....beni de kleyin barem martın ilk haftası falan benim de transferim...

listemiz ilk sayfada hep ama listemizi tutan gizemimiz boş yere banlandı((
burası bizim merkezdi senacım çok güzel günler geçirdik burada çok eğlendik
aynı günler tedaviye başlayıp aynı günler pozitifleri sıraladık çok kalabalıktık canım ya
nazara geldik galiba :)))
şimdi seni listeye ekleyemiyoruz ama kalbimize yazarız adını :)))

nevin buralar çok sakinleşmiş:sm_confused:

fatmacım evet eskisi gibi değil artık ama bizler gene buralardayız :)

evet canım devirdik ama kızlar olsaydı çok daha fazla olmuştu listemizde çok daha fazla uzamıştı...
nasılsın canım bugün kaç kilo verdin

amanın kimler gelmiş kimler :)))
kız kaynananla ilgilenmekten bizleri unuttun valla:)
ne düşkünsün ya :)) allah nazarlardan saklasın maş...

iyiyim saol her akşam kafamı yorup istanbula nezaman gidelim diye soruyorum bugün de nisanda gidelim diyorum.iyiyim bugün birazcıkkkkkk fazla yedim yağlama yedim neyse 68 kiloyum.nevinnnnnnn benimde bebegim olcakmı............kafam karışık

ay canım olacak inş.
drun kaç kilo olman gerekiyo demişti
ve erteleme ya boşuna bekletme git martta

neden biliyomusun yurtdışından kızkardeşim burda ellerinden öper maviş bir kızı yaramazda oglu var........o da 18 martta dönecek.benimde iatanbul maceramda tahmini regl tarihim 18 martta .biraz yorgun olurum.diye .dr um bişey demedi bana şeker yükleme testi istedi ya tedavi öncesi o yüksek çıktıgı için zayıfla yoksa bebegin sakat olur dedi şu kadar kilo demedi.endokrinde 1200 kal.diyet verdi uyguluyorum 9 kilo verdim .aradıgımdada tamam dedi şu kadar kilo demedi.ama ben devam veririmm yine işte böyle

bigün sonra işte ne güzel sende onlarla istanbula geç başla hemen ya bi ay dinlenmezsin sabırsızlanırsın sadece :)
eğer kiloda ve diğerlerinde sorun olmayacaksa ozmana kadar zaten biraz daha verirsin

evet aynen öyle valla 1001 gecedeyiz :))
evet gittim canım bebişimizi gördük çok güzeldi minicik daha gördüm çok mutlu oldum ya
darısı sizlere canım inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…