Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

:roflol:
hımmmm bak doğruuu olmadı tlff ediyoo nerdesin diye hahahaha

hıııııııııııııııııı şu kaynanası olanmı ok bende mayısta dogum günüm 76 lıyım 34 den gün alacagım

ah songülcüm tlf demişken aklıma geldi
bi bilsem tlfununu kaynananın yanında unuttuğunu hemen arıcam kaynananı biraz dertleşirdik ah ahhhh

bayağı kaynatıyorsunuz kızlar tabi iş yok bol bol çene çalın emi nerde sizin kocalarınız bakiyim

evet sel biz çok uzağız canım
elim yetişemiyo ama dilim yetişiyo ahahahahah

en büyük benim demek ki kaç zamandır 35 diğe diğe getirdim yaşımı yarın 35 oluyorum ah ah yolun yarısı ahhhhhhh

nevinnnnnnn sen neymişsin ben kayserideyim.mantı isteyen varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

selde ortamızda kayseride :))
eylülcüm yani nöbetçisin çalışıyosun kıyamam sana ay bende yatacam uykum geliyo ama şunlara takılmadan uyku tutmaz canım rüyalarıma girer sonra şişerim :))

eylül hayırlı yaşlar seneler olsun ..eh geceleri saymassak17.5 yaşındasın kocamda yan koltukta oturmuş samanyolunu izliyor...................

eylül kutladım seni face de ama yine kutlimm iyiki doğdummm cnmmm benimm
hiç göstermiyon takma yolun yarısı falan aaaa

hehe gece gece yemek söylemeyin ya :))) valla zor oluyo geceleri
ben sütümü içip yatayım en iisi :)))
şimdi songül damardan girer beni deli eder gece gece en zayıf noktam yemeklerdir
bu normaldede böyleydi hamilekende böyle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…