Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ay kızlar benimi özlediniz ben sizi hiç özlemedim ama

vallahi özledim kız nevin......
eski düzenimiz yok artık
ne güzel günlerdi be o zaman
birbirimizden hep haberdardık
hani denir ya
hiçbir şey eskisi gibi değil diğe
işte öyle.....
amaaaan iyi olunda
bebeğin napıyor rahatsız etmeye başladımı seni
ne zaman tekmeleyecek seni:))) bizim yerimize:))))
kib yine görüşürüz

evet valla songül bebeği her tekme atışında aklına biz geliriz artık...yaşasıııın....nevin bizi aklından çıkaramayacak

azra sen nasılsın canım

songüüüüüüüül
burdayım
iyiyim canım nöbetçiyim yine
herşey aynı valla
zamanı doldurmaya çalışıyorum işte

ayyy cnm ya bitmiyo nöbetlerin kolay gelsin sana
zmanın dolsunn kucağın dolsunnn inşşşş
allah ım sana çifter çifter versinn inşşşş
nöbetlere gidemeyesin paçalarından sarksınlar inşşş:))))

canım benim ben çalıştıkça bu nöbetler hiç bitmez emekli olunca anca...
allahım sen ne güzel dualar ediyorsun böyle
amiiiiin amiiiin hepimiz için amiiiiin
ne zaman olacak yaaaaaaa:))))

ben devlette çalışıyorum canım tam 14. senemi çalışıyorum eskilerdenim anlayacağın

evet bayağı zaman oldu yıllar içinde herşeyi erteledik lise bitti üniversite sonra tayin çıktı biraz çalışayım dedim paramı kazanayım istediğim gibi harcayayım aileme yardım edeyim diğe evlenme işini biraz erteledim zaman geçti özgürlük güzel geldi ailemden ayrı yerde çalışıyordum arkadaşlarla herşey güzeldi
tabi karşıma eşim çıkana kadar 30 yaşında tanıdım onu severek evlendik ama şimdi de bebek için koşturuyoruz 4 yıl oldu hayatta hiçbir şey ertelemeye gelmiyor
allahım işallah tez zamanda hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayı

eylülcüğüm hayırlısı tatlım olsun hayat böylede güzel bi taraflarımızda eksiklikler var ama elimizden bişey gelmiyor canım inşallah Allah ım o güzel duyguyu bizlerede tattırır canım benim bizde 4 seneden beri koşturuyoruz olmayınca olmuyor Allah ımın bir bildiği var demekki hayır bundadır canım ya çok üzülüyorum bende ama olmuyor beterin beteri var diyorum sineye çekiyorum kendimi.Allah ım en kısa zamanda dualarımızı kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…