Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende öyle diyorum işte diyet yapıyo kız kardeşi yanında onun gittiği gün regl oluyo nisana kalsın diyoda
bencede kalmasın ya
kız bu songül nerede ya kuran okumaya gidecekti komşusuna bugün dedim ben çarpılacak diye gelmedi kesin bişey oldu :))))))))

ii gecelerr hanımlarrr
maşallah ben yokken bayağı kaynamışş burasıı birileri arkamdan atıp tutmuş neyse sevenlerim de var allah tan:)
olsun ben nevin dahil sempatiksalakcinnin hepinizi seviyorummmm:)

bugün çarpılmadım ama yarına bilemem

kandilinizin mübarek olsun
rabbim açılan ellerimizi boş çermesin
dualarımızı kabul etsin
cehenem azabından korusun
s.a.v.şefehatinden mahrum etmesin
huzur sağlık versin
mucizelerimizi göndersin

yyaaaaaaaaaaaaa kızlar nerdesınız yyaaaaaaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar,

bugün üye oldum siteye ve ilk mesajımı yolluyorum, listeye ekleyebilirsiniz beni de, 4 martta test yaptıracağım, ilk denemem, Allah herkesin gönlüne göre versin...

merhaba arkadaşlar,

bugün üye oldum siteye ve ilk mesajımı yolluyorum, listeye ekleyebilirsiniz beni de, 4 martta test yaptıracağım, ilk denemem, allah herkesin gönlüne göre versin...

hoş geldin canım
innşşşşşşşşşşş
güzel haberler alırız senden
innnnnşşşşşşşşşş

merhaba arkadaşlar,

bugün üye oldum siteye ve ilk mesajımı yolluyorum, listeye ekleyebilirsiniz beni de, 4 martta test yaptıracağım, ilk denemem, Allah herkesin gönlüne göre versin...

inş. canım sende güzel sonuç alacaksınz hayırlısıyla...

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif(
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

bizimde dualarımız sana canım tekrar başlaman çok güzel hayırlısı olsun canım..
seninde kandilin kutlu olsun...

Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

canım sonucuna çok üzüldüm geçmiş osun
RABBİM BİR DAHA BÖLE BİR ŞEY YAŞATMASIN
BU MÜBAREK GÜNÜN HATIRNA BUNADAN SONRAKİ TEDAVİNDE POZİTİFİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ne güzel geçmişe bakmadan geleceğe bakmak seninde kandilin mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
herşeyin hayırlısı olsun bebeğinde hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum

arkadaşlar mevlüt kandilimiz mübarek olsun inşaallah mevlam bu güzel günn hatırına bana ve tüm siz kardeşleriminde kucağinı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldurması için dua ediyorum ....amin....amin..:ecrin_bebek::Saruboceq:

hayırlı cumalar
kandil sabahı cuma günne denk geldi
rabbim dualarınızı kabul etsin
ellerimizi bşçevirmesin
gönlümüzden geçeni nasip etsin
sağlık huzur versin
hayırlı evletlar naip etsin
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…