günaydın arkadaşlar,
sosyal devlette halkın refahı ve memnuniyeti ön plandadır. Türkiye'de sosyal devlet olmadığı için ve birey olarak benim planlarımı altüst eden bu yasayı çıkarıp; mutsuz olmama neden oldukları için sağlık bakanlığını kınıyorum.her geçen gün sağlık güvencesi elimizden alınıyor...
arkadaşlar ben de 0312 444 25 44 numarayı aradım, ak parti iletişim merkezi ile karşılaştım. Tam 5 dakika konuştum, karşımdaki bayan beni sabırla dinledi, mail adresimi aldı. şikayetimi sağlık bakanlığına ileteceğini ve oradan gelen cevabı bana ileteceğini söyledi. Başka arayan olup olmadığını sordum, sabah bir kişi daha aradı, iki tane de mail aldım ama biz burada bir ekibiz, diğer arkadaşlara gelen aramaları bilmiyorum dedi.
Yani arayın arkadaşlar, sesimizi duyuralım, kalabalık olduğumuzu görsünler, yanlıştan dönsünler.
ben ofiste yalnız değilim,uygun ibr zaman yakalayınca arayacağım bu numaraları...
arkadaşlar ben de 0312 444 25 44 numarayı aradım, Ak parti İletişim merkezi ile karşılaştım. Tam 5 dakika konuştum, karşımdaki bayan beni sabırla dinledi, mail adresimi aldı. Şikayetimi sağlık bakanlığına ileteceğini ve oradan gelen cevabı bana ileteceğini söyledi. Başka arayan olup olmadığını sordum, sabah bir kişi daha aradı, iki tane de mail aldım ama biz burada bir ekibiz, diğer arkadaşlara gelen aramaları bilmiyorum dedi.
Yani arayın arkadaşlar, sesimizi duyuralım, kalabalık olduğumuzu görsünler, yanlıştan dönsünler.
nevin delisiii nerdesinn yaavvvv
günaydın ay bu gün baya erkenciğim ama kimse yok nevinnnnnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?