seni yazdım bitanem listeme zaten
çok üzüldüm kimse ilgilenmedi((
200 tanesini okudum
50 ayetel kürsü okudum
aldığım 22.cüzü okudum
ve sizlere bir tanede yusuf suresi okudum gene (tam 13 sayfa yusuf suresi)
naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))
niye kız hiç bişey yapmadın
bari oturup tefriciyelerini okuyaydın bizlere dağıtmayı biliyosun :)))))))))))))
nevinnnn okudun mu 500 taneyii sennn
yeterr sana 500 gazladı kendi oturuyoo
hahahaha
çok sevindim teprikler darısı başımıza bir önceki mesajına katılyorum birlikten kuvvet doğar tek başına bir ses cılız olur topluca çıkan ses çığlık olurarkadaŞlar bu topĞİ aÇan gİzem arkadaŞımız hamİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
arkadaŞlar bu topĞİ aÇan gİzem arkadaŞımız hamİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ya neden ya zaten 3 embriyo zor tutunurken bi taneyle nasıl tutunucak allah yar ve yardımcımız olsun çok moralim bozuk bu moralle nasıl tedaviye başlarsak artık offf offfff
ben ve eşim yoğun çalışıyoruz ve sırf yasa çıkmadan deneyelim diye haziran ayında planladığımız tedaviyi marta çektik.Bugünkü gelişmelerden sonra eşimle tedaviyi hazirana erteleme kararı verdik.Bugün ilk iğneme başlayacaktım ama yapmayacağım.Dönem ortasında dersler vs. stres ola ola denemektense haziranda işlerimizi planlayıp yapmayı tercih ettik, madem tek embriyo olacakKendimi de baya motive etmiştim...neyse...umarım hazirana yeni bir yasa ile daha da olumsuz hale getirmezler...Bu hükümete oy verenler oturup düşünsün "nerede yanlış yaptık" diye.Sosyal güvenlik açığı almış başını gitmiş, dış borçlanma, işsizlik artışı vs. ekonomi berbat bir durumda...bakalım daha neler göreceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?