Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gÜnaydın kadınalr gÜnÜnÜz kutlu olsun kızlarrrrrrrrr

200 tanesini okudum
50 ayetel kürsü okudum
aldığım 22.cüzü okudum
ve sizlere bir tanede yusuf suresi okudum gene (tam 13 sayfa yusuf suresi)

naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))

allah kabul etsin canım

hiç bir şey boşa gitmez arkadaşlar.Varsa bir yanlıs ki burada var..
Yanlış adres bağdattan döner diye boşuna dememişler
Yılmadan mail atılacak.bir iki gerekirse defalarca .ben attım işim bitti demeyin .Herkesin atmasını da sağlamaya çalışalım.

Siz yalnızca bir kaç kişi mail atıyorsunuz biliyormusunuz.Onları etkilememiz az kişiyle zor.200 kişi degil 2000 kişi ya da buraya soru icin bile giren 50.000 kişi olmalı mail atan.. Çoğu üyemiz ne yazıkki burada yalnızca seyrediyor.
Benim gücüm ve konuşmamın etkisi üyelerle ve gönderilen maillerle artar.Tek başına bir kadın dernek başkanıyım dese ne olur degilmi? herkes gidip ben dernek başkanıyım diyebilir.
Sesimiz cılız kalmasın .Diger bölümlerde yazan arkadaşlarınıza birer birer topiklerinde sorun bakalım mail atmışlarmı?

ARKADAŞLAR BU DERNEK BAŞKANLARINDAN BıRıNDEN GELEN CEVAP AYNEN KOPYALIYORUM

arkadaŞlar bu topĞı aÇan gızem arkadaŞımız hamıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

BANA GELEN MAıL

Sayın izleyicimizBahsettiğiniz konu Kadına Dair isimli programda işlenecektir. Zeynep ZelanKanal Aızleyici TemsilcisiYayın Planlama Koordinatör Vekiliırfan Baştuğ cad. No:59 Aydınlıkevler/ANKARATel:+90 312 317 67 67Faks:+90 312 347 23 23www.kanala.com.trwww.kanalahaber.com

çok sevindim teprikler darısı başımıza bir önceki mesajına katılyorum birlikten kuvvet doğar tek başına bir ses cılız olur topluca çıkan ses çığlık olur

Gözü aydın olsun.
Kaçıncı tedavisi ve sorun ne idi?

Arkadaşlar, biraz önce tedaviye başladığımız merkezi aradım.Tek embriyo uyuglaması konusunda görüştük."Cumartesi yumurtası toplanan hastanın bugün transferi oldu ve tek embriyo konud, bakanlıktan ilgili yazı elimize ulaştı çünkü" dedi.Çomşaşırdım.Geçiş süreci olacak vs. yokmuş.Biz tedavi için hazirandan marta çekme sebebi bu uygulamanın çıkacağı yönünde aldığımız duyumlardı ama şans işte gene takıldık yasaya ve bugün bir protesto kampanyası yapılıyor.Ben de gerekli yerlere mail attım.Lütfen sizler de sesinizi duyurun.Tepkiler işe yarayacaktır.

ya neden ya zaten 3 embriyo zor tutunurken bi taneyle nasıl tutunucak allah yar ve yardımcımız olsun çok moralim bozuk bu moralle nasıl tedaviye başlarsak artık offf offfff

ya neden ya zaten 3 embriyo zor tutunurken bi taneyle nasıl tutunucak allah yar ve yardımcımız olsun çok moralim bozuk bu moralle nasıl tedaviye başlarsak artık offf offfff

canım tutnmassa tuTUNmasın çok umurlarındayız yyaaaaaaa
adamalrın aynen böle düşünüyorlar
allah nasıl biliyorsa öle yapsın umudumuz geleceğimizi çalan bu insanları

Son düzenleme:
ben ve eşim yoğun çalışıyoruz ve sırf yasa çıkmadan deneyelim diye haziran ayında planladığımız tedaviyi marta çektik.Bugünkü gelişmelerden sonra eşimle tedaviyi hazirana erteleme kararı verdik.Bugün ilk iğneme başlayacaktım ama yapmayacağım.Dönem ortasında dersler vs. stres ola ola denemektense haziranda işlerimizi planlayıp yapmayı tercih ettik, madem tek embriyo olacak Kendimi de baya motive etmiştim...neyse...umarım hazirana yeni bir yasa ile daha da olumsuz hale getirmezler...Bu hükümete oy verenler oturup düşünsün "nerede yanlış yaptık" diye.Sosyal güvenlik açığı almış başını gitmiş, dış borçlanma, işsizlik artışı vs. ekonomi berbat bir durumda...bakalım daha neler göreceğiz...

ben de hemen başlamazlar diğe düşünüyordum hatta bir yerde 3 ay daha eski uygulama devam edecek diğe duymuştum ama başka konularda kaplumbağa hızında işleyen yasalar bu konuda çok hızlı işliyor
eğer tek embriyo olacaksa dediğin gibi rahat olarak başlamak daha iyi inşallah hazirandaki tedavinde herşey güzel gider
benim 3. tedavim olacağı için 2 embriyo olur ama bazen 3-4 tane yerleştirseler bile tutmuyor
hepimiz bir an önce kavuşalım inşallah bebeklerimize

Günaydın arkadaşlar,
Sosyal devlette halkın refahı ve memnuniyeti ön plandadır. Türkiye'de sosyal devlet olmadığı için ve birey olarak benim planlarımı altüst eden bu yasayı çıkarıp; mutsuz olmama neden oldukları için Sağlık Bakanlığını kınıyorum.Her geçen gün sağlık güvencesi elimizden alınıyor...

arkadaŞlar bakın 444 25 44 ben aradın bu noyu Çok ılgılendıler saĞlık bakanlıĞının konu tÜp bebk olunca saĞlık baaknlıĞında yetkılı bır dr vat o yardımcı oluyormuŞ her kes bu numarayı arsın arkadaŞlar

--------------------------------------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…