Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

http://img1.blogcu.com/.../guzel-bebe.jpg[/URL]

tüpe başlıyacagım iğnelerel beraber yumoşlar kaliteli olsun diye her hangi bir kür yaptınızmı incir vede arısütü bal çörekotu gibi

merhaba bende bu ay başlayanlardanım benide listeye yazarmısınız .. iğnelere başladık bile umarım emeklerimiz boşa cıkmaz

slmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ne haber

kızlar benide ekler misiniz 2. denemem cumartesi günü 24 nisan test günüm...eyvahedigeldismile

canım inşşşşşşş pozitıF göörürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
gÜnaydın hayrılı cumalar
arkadaŞlar

kızlar keyıfler nasıl? hersey yolundadır umarım... ben cok fazla yogunum ve cok sık gıremıyorum.. bizim hastanede tek embriyo ile ilgili cok sukur hersey yolunda gidiyor. bir arkadasımla gorustum gecen de soka gırdım resmen. kız asılama ıcın bıle nerdeyse tup bebek parası odemis. tuucar olmus bu merkezler ve hastaneler.. ne diyim bilemiyorum. 4 kişiyi referans olmustum allahıma cok sukur beta hcg sonuclarını aldık.. dordude pozitiff :))))) masallah diyim.. sonuna dek devam etsin onemlı olan da o zaten..

YETER cim.. ozel msjına cvp gonderemiyorum 50 msjın altında oldugum ıcın. soylemıs oldugun seyi ne yazıkki saglayamıyorum cnm. ama arastırırım bu konu hakkında.. senide bilgilendiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…