merhaba arkadaşlar, biz de temmuzda 1. denemeyi yapacağız sanırım. yarın görüşme randevum var. ben 35 ime girdim. eşimin sperm testi sonucuna göre normal sperm oranı %7, hızda düşüklük var. bize tüp bebek önerilmişti. biz de bu ay tüp bebek için başvurmaya karar verdik. ancak tüp bebek için işlemlere başlamadan önce neler yapmak gerekiyor, nelere dikkat etmek gerekiyor, kafam çok karışık. bize merkez ve işlemler için öneriler ve uyarılarda bulunur musunuz? sanki başvurup işlemlere başlamamamıda eksiklikler varmış gibi geliyor.
arkadaşlar merhaba
benide listeye eklerseniz sevinirim..Transfer sonrası bugün 6. günüm.Kan tahlilim 7 temmuz.Allah hepimize hayırlı evlatlarımızı nasip etsin inş...
kuka allah korusun dur bi hemen ne son vermesi yaa...sorunmu var
allah yardımcınız olsun inşallah döllenirde göbüşünde 9 ay misafir olurlarr
benimde çarşamba günü yumurtalarım toplanacak 2. denememiz korkuyla karışık heyecan var...
tedavi başlangıcında umut ve heyecan vardı nasıl birden böyle oldum anlamadım....kalbim hızlı hızlı atıyorya aklıma geldikçe transfer sonrası 12 gün bitmeyecekkkk biliorumm...allahım herkesin yüzünü güldürsün içindede benimm
meraba kuka arkdaşım bu arada ismin neydi?
benden 9 yumurta toplandı 7 si döllendi ama 5 i bölünmüş onunda 1 i kaliteliymiş tek embriyo transfer edildi şaka gibi valla ben 2 olur diye hazırlamıştım kendimi ama umutluyum rabbim inşallah ol demiştir...bizlerede tatmak nasip olsun anneliği.....amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?