Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

beni de listeye ekleyebilirsiniz. tüp bebekte ilk deneme. transferden sonra 3. gün.

spiritspirit merhaba canım benim 2.denemem ilkinde çok panik ve heycanlıydım Ama merkezimdekiler oldukça rahatlattılar ve yön gösterdiler çok yumurtam olduğu için dr.um dondururlursa iyi olacağını söylemişti bizde iyiki yapmışız 2.sinde hem masraflar düştü hemde o sıkıcı pahalı tedavi süreci olmadı şimdi trasferden sonraki 3. günümdeyim bu sefer ümidim daha yüksek inşaallah senin ilk denemende tutar
guclubacismile

arkadaşlar merhaba
benide listeye eklerseniz sevinirim..Transfer sonrası bugün 6. günüm.Kan tahlilim 7 temmuz.Allah hepimize hayırlı evlatlarımızı nasip etsin inş...

Selam canım bende 37 yaşındayım İlk denememizi ağustosta ancak olucaz bu ay tahlillerle geçiyor Folbiol kullanmamız gerekiyormuş ona başladım 3 ay öncden başlıyormuş aslında çoğu arkadaş. 1 yıllık araştırma sonucunda Memorıalda kararkıldık Dr Nur hn Ekip çalışması içindeler ve çok memnun ayrıldık orda devam edicez. Giderken geçmiş yıllardaki hormon spermiyogram HSG raporlarımızı götürdük filminide görmek istiyorlar tedaviye başlamadan önce yine randevum var
215 muayene ücreti ödedik tüp bebek için 1900 Eurıo + ilaç tutarı ( ortalama 1000-1500 ) denildi.
Hepimiz için hayırlısı canım

Kizlar merhaba! oncelikle Allahim herkeze yardimci olsun! Tup bebege baslayan arkadaslar iyi sonuc alarak Rabbim yuzlerini guldursun!

Aramizda hamile kalanlar var mi? Haber verin!

Arkadaslar Tup bebege baslayacagiz diye hazirlaniyoruz .
-Oncelikle hastane ve dr bulmak icin caliyoruz
-sonra masaraflar icin ugrasiyoruz
-.ondan sonra herhangi bir sorun cikarsa tup bebege girmeden once tedaviye kadar iyileselim diyoruz
-sonra yumurtalarin gelismesi icin igne aliyoruz gelisrse iyi gelismese tekrar ayni islem devam edeecektir
-bunlari basrmis isek sonraki isleme geciyoruz yumurta catlamak icin igneler eee bunlari olumlu cevap olursa iyi olmasa tekrar 1-ay sonra ayni islemlere devam edecegiz
- yumurtlar toplandikatn sonra dollenme olsun diyoruz dollenmese tansfer olamayacagiz tupbebek burda sona erer
-dollenme olursa transfer sonra kac gun Dua ederek kalbimizi tutarak dr gidecegiz hamile ya hayirli olsun duyunce bizden mutlu insan olamas tutmadi derse tam tersin yasiyoruz.Yeni husran yeni bir yikilma kednimizi toparlayarak Allah buyuktur diye yolumuza devam edecegiz///
Hamilelik olussa bile herhangi bir nedenle kaybedersek bu kadar yolu sarfettikten sonra kolay olmuyor yikilir ve bizim icin hayirli buyimis diye yeni yola devam ederiz.Hersey yoluna giderek bebisleri elimizldigimiz zaman ya Rabbim degermis diye sukur ederek en buyuk unutumasz mutlulugu yasiyoruz...

Ne kadar zor bir yol...basarmis arkadaslara ne mutlu!!!

Anne olabimek icin biricik kendinden bir parca olabilmesi icin bunlara dayaniyoruz

Allah da guc veriyor aslinda tedaviye basladiktan sonraki donemlerin heranda stres az da olsa olacak az da olsa umitsizlik az da olsa korku olacaktir....Allah buyuktur Insallah bu yollarin hepsinden gecerek sevindirici haberleri vermeyi Rabbim nasip etsin!

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
benide listeye eklerseniz sevinirim..Transfer sonrası bugün 6. günüm.Kan tahlilim 7 temmuz.Allah hepimize hayırlı evlatlarımızı nasip etsin inş...

Allahim iyi haberleri duymayi nasip etsin! Hamileyim listesine insallah ekleriz! tup bege girip transafer olabilmek de mutlu Allahim devamini getirsin! Allah sana da bize de devam etsin! pazartesi yumurtaLAR YETERINCE DOLLENMESE BENIM ISLEMIME SON VERECEKLER.Allah buyuktur.Hayirlisi.

merhaba kızlar ben hamıleyım rabbım hepınızede tattırsın bu guzel duyguyu cunku hepımızde bı ugras caba ıcerısıne gırıyoruz kuka arkadasımızın dedıgıne katılıorum bu yolda rabbım kımseyı bos cevırmesın herkese versınn

benimde çarşamba günü yumurtalarım toplanacak 2. denememiz korkuyla karışık heyecan var...
tedavi başlangıcında umut ve heyecan vardı nasıl birden böyle oldum anlamadım....kalbim hızlı hızlı atıyorya aklıma geldikçe transfer sonrası 12 gün bitmeyecekkkk biliorumm...allahım herkesin yüzünü güldürsün içindede benimm

kuka allah korusun dur bi hemen ne son vermesi yaa...sorunmu var
allah yardımcınız olsun inşallah döllenirde göbüşünde 9 ay misafir olurlarr

kuka allah korusun dur bi hemen ne son vermesi yaa...sorunmu var
allah yardımcınız olsun inşallah döllenirde göbüşünde 9 ay misafir olurlarr

Canim tsk ederim son uc un nasil gectiyse ne dusunup neyoi konusacagimi bilmedim Cuma yeterli buyumuyor ilac dozu insan vucudu kaldirabilecek kadar verildi dedi ve Tup bebek masarafi disinda baya ilaclar icin harcanma oldu/ 10 olsun 15 ine olsun masraf icerisinde demislerdi ekstradan odeme yapildi/Hayirlisi sadece Allah dualarimizi kabul ederek dedigin gibi hamis kalarak bebisleri eime aliyim Bunu nasip etsin! cocuk isteyen herkeze nasip etsin!

Bugun az buyume var daha iki gun ilaclara devam edecegiz dedi ilaclar aldim yeter ki sonuc olsun diyorum...Insallah.

Allahim yardimci olsun! insallah sonuc iyi olur ve hamileyim haverini verirsin! Korkmuyorum derse birisi inanmazdim gercekten korku heycan azcik stres heycan olmasi bence normaldir. Hangi hastanedesin?

Allahim hayirlisiyla insallah nasip eder bebislerimizi...Duaciyim!

Havva83 moralini yuksek tut insallah yeterli kadar yumurta tplanir ve nsllah dollenir ve trabsfer olursun hamile kalirsin sonrabebeislerini eline alirsin insallah.Dua edecegim Allaha sukur benim yumurtalarim cuma toplanacak puregonu 18 gun 9 kutu kullandim ve menopurda islem disinda 3 kutu aldim.Allaha sukur iyiyim devami iyi olsun Allah yardimcimiz olsun!

meraba kuka arkdaşım bu arada ismin neydi?
benden 9 yumurta toplandı 7 si döllendi ama 5 i bölünmüş onunda 1 i kaliteliymiş tek embriyo transfer edildi şaka gibi valla ben 2 olur diye hazırlamıştım kendimi ama umutluyum rabbim inşallah ol demiştir...bizlerede tatmak nasip olsun anneliği.....amin

selam arkadaşlar bu siteyi bi arkadaşım tavsiye etti .Çok güzel bi site olmuş yapanlardan emeği geçenlerden Allah rağzı olsun .Bende önümüzdeki aylarda deneyeceğim inşallah ramazandan sonra özel bi hastanede deneyeceğiz ama rapor nerden nasıl alacağız onu bilmiyorum aranızda böyle yapan varsa yardımcı olursa sevinirim

Hawwa83 canim ne zaman tahlil yaptiracaksin? Insallah hamilesindir insllah Allahim bize nasip eder. Allah buyuktur tek embriyondan ikiz olabilir demislerdi...Hamile kalalim....

Ben de yumurta dollenmiyor durduracgiz deiler ilac dozu arttirdik dollendi 4-5 net insallah en fazla 6 olabilir dedi 11 yumurta toplanmis ve 5 dollenmisti sadece 2 kaliteli cikti ve transfer yapildi .
Insallah anne olabiliriz Insallah nasip eder Rabbim.

Allah herkeze yardimci olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…