Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hıııııımmmmm şu saçmalıktan söz ediyorsun 2008 bir aylık sigortan bile varsa rapor almaya uyğunsan tüp bebek yaptıra biliyordun hemde 3 kez devlet karşılıyordu ama şimdi 3 yılık evlilk en az 5 yıl sigorta girişi 900 gün pirim ve 2 kez deneme şansı ....................................................
Birde 3 çocuk yapın diye türkiyeyi inletiyorlar bu şartlarda nasıl 3 çocuk yapalım

kızlar bizim devlet karşılamış hali yaklaşık 4 ü buluyo ama bunun içinde 2.250 pgt ücreti var... bunu karşılamıyo devlet ilaçların 500 sini tüpünde 900 tl sini karşılıyo... yani 5,5 a gelio aslında devletin karşılamamış hali

zaten 3 çocuk derken tüp bebek yapan biri çıkıpta şunu bir güzel halletse çok memnun olacağım keşke bir yerde denk gelen olsada benzetse ...

kızlar birde aklınızda olsun ve araştırın Ocak 15 te tüp bebek için rapor çıkarma şartları değişiyormuş, tüp bebek merkezindeki adam söledi (adam ),

sayın başbakanım maddi destek verin ben 3 değil 33 doğurmassam insan değilim
huhuhauhauahuahuaha

maral vallamı ohooooo süperrr ozaman yaşasınnnn bana denk gelirmi nen buu
olmaı 2.yi denerim bende tüple ilki tutsada ben hemen doğumdan 1 sene sonra bi tane daha yaparım hee
ikişer ikişer oh allahım ver ne olur

meldir ah bana bi denk gelse valla laflarımı hazır kutusunda saklıyorum neler sölerim neler

neler değişecekmişmiş maral ben çıkarttırdım ama 1 sene geçerli sanırım rapor değil mi

zaten 3 çocuk derken tüp bebek yapan biri çıkıpta şunu bir güzel halletse çok memnun olacağım keşke bir yerde denk gelen olsada benzetse ...

CANIM BEN HER YERE YAZIYORUM HABER PROĞRAMLARINA SAĞLIK BAKNLIĞINA
AMA ÖLE İNSANLAR VARİ HİÇ BİR ŞEYİN FARKIDA DEĞİL
ÖNCE 3 HAKIMIZ VARDI ŞİMDİ 2 YE DÜŞTÜDİYORUM YYAAAAAAAAA BİZ DUYMADIK DİYORLARkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

meldirim valla bilmiyom ne kadar geçerli ama geçtiği geçmediğinden ne farkı var anlamadım
bu arada eczanelerle ilgili bilginiz varmı sanırım yılbaşından sonra ilaçları ssk eczaneleri olacakmış oralardan alıcakmışız falan filan bişiler anlatıyolardı tv de

kızlar birde aklınızda olsun ve araştırın Ocak 15 te tüp bebek için rapor çıkarma şartları değişiyormuş, tüp bebek merkezindeki adam söledi (adam ),

NASIL YANİ ZORLAŞACAKMI

YETERİ KADAR ZOR AMA :a015::a015::a015:

yeter bende başbakanlığa ve sağlık bakanlığına mail attım ama yok bacım kim düşünür bizi
sabah radyoda bi kızı babası kötü yola itiyomuş zorla kız cumhurbaşkanına köşke mektup yazmış reisicumhur işe hemen el koymuş
napalım şimdi töbe töbee yaaaaaaaaaaa

soyunup köşkün önünde geziyimmi :))))))))))))))))

canımzaten bir tane bebğin olursa devlet ikinciyi karşılamıyor

canım reisicumhurun halledeceğini bilsek bir i-mail metup bizde yazarız
valla ben bütün kadın proğramlarınada yazdım ama hiç ses çıkmadı

canım yyaaaaaa sağlıkta zaten yetri kadar zorluk çıkardılar şidiMDı eskiden olduğu gibi has eczanalarinde kurukta bekleriz ne olacak
.biz alışkınız nasılsa kurukta beklemeye

Son düzenleme:
aman karşılamasın yaa sanki ne veriyoki valla basacam şimdi kalayı yaa
önce üniversite hastanelerinde kobay olarak kullanacaklar bizi öğrencilere mıncıklatacaklar sinir oluyorum yaa
sen aç mahremini gelen baksın gien baksın töbe yarabbim acı bize
devlet karşılamasın anasını satayım ben pazarda limon satarım yinede muhtaç olmam adilere
delürdüm valla yaaa vekillerin evlatları çocuk sahibi olamasında görsünler acı nasıl oluyomuş

selam kıslar anammm ne konuşmuşunuz öyle yaaa oku oku bitiremedim maşallah size:hulya:alara1 cnmcmmm ne desek boş Allahım hayırlısı böyleymiş demekki....öyle düşünelimmm.çok zor bi durum oyyy Allahımmafoldumbenne diyceğimi bilemiyorum.....

ben hep sölüyorum birlikten kuvvet doğar ama bizim insanımız sanki vebalıymışız gibi kaçınıyo tüp hastası olduğunu sölemekten nevar olmuyo işte bebeğimiz
verende allah vermeyende
bişi yapalım dedikmi herkes geri kaçıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…