Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

valla yeteeercim benim anladığım zorlaşıyo ama detayına girmedim bi araştırmak lazım

GEÇEN HAFTA BENDE ÜNVRS DEYDİM HATTA TÜPBEBK RAPOR BÖLÜMÜYLE KONUŞTUM HİÇ SÖZ ETMEDİLER kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

nevinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn napıyosun huhuhauhua
nevin yazamazki nevin okuyamazkiiii :))))))))))))))))))

gizem_im;VALLA BENCE YANLIŞ KıM ıSTERDı BÖLE SORUNLARI OLSUN

AMA ŞUDA VARKı NEREYE KADAR ANLATMA KONUŞMA BU ıŞLERıN BıR ÇÖZÜMÜ OLMALI VE GERÇEKTEN EL ELE SIRT SITA VERMEZSEK ASLA HıÇ BıR ŞEY BAŞARAMAYIZ
BıZ DOĞAL YOLDAN ÇOCUK SAHıBı OLAMIYORSAK O HADE BAZI HAKLARIMIZ OLMALI

Son düzenleme:
kaçsınlar umrumda değil.ben neden utanıp sıkılacakmışım.herkese söylüyorum valla.ne yapalım rabbim bizim için böyle uygun görmüş.

:gitme:

Hoşbulduk hayatım.....ayy ama varya gerçekten şöle merkezlere gittimi ne kadar infertil çift var yaa alahımmmm ol derse oluyooo işte gerisi boş.......kucaklarımızı boş koymasın rabbim:gitme:

amin canım amin

şartlarımız tutu bizimde güya 800 ödeyecektik yok muayne yok donmuş git gel rapor parası derken 2000 buldu bide üzerine 600 ameliyat parası rabbim hepimize kuvvet versin ne diyeyim

bird ekıslar tedavi aşamasında puregon ganol f menogon hani özellikleri kaliteli vs bakımından i farkllık varmıdır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…