Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gullucan canim tedavin hayirli olsun.inssss bugün pozitiff sonucu alirsin inss ALLAH im emeginizi bosa cikartmasin inss saglikla kucaginada almayi nasip etsin

KUŞUM hoşgeldın cnm bnm

GULLUCAN cnm ben bu ay doğum kontrol hapıyla başlıycam
anadolu sağlık merkezine gitmeyi düşünüyorum fiyat biraz yüksek ama eve ve işe yakın sırf o yüzden
aslında umutta fiyatta uygun ama napalım uzak işte ilaç tedavisi süresi boyunca çalışıcam trasferden sonra izinli olucam onun için yakın yeri tercih ediyorum

gizem canim nasilsin? ben maalesef yine fazla kalamiyacam..aksam misafir gelecek, biraz evi toparlamam lazim ondan sonrada bir arkadasa gitcem cocuk gormeye. yogunum yani...

ha buarada sabah kontrole gittim hastaneye, eger istanbula gitmiyecek olsaydim pazar gunu transferim yapilacakti..artik tup bebegi bu ay iptal ettim.. Transferin istanbuldan once veya sonrasi olmasini cok istemistim ama demekki nasip degilmis.

HATCEM iki gündür kanamam var öncesindede kahverengi lekem vardi bugün 6. gün 4 gün leke iki gündür kanamam var sence yerlesme kanamasimidir ben inanmiyorum acikcasi adet görüyorum olmadi nasip deilmis hayirlisi olsun carsamba günü test günümdü ama cok üzgünüm

canım ben hep ısten ızın aldım gıttım gebzeden umuta.ama tedavı baslamasan mudurume dedım cocuk tedavısı olucamı.sagolsun yınede ıdare ettıler.ama ısse geldım 3-4 saat gıtım geldım hep bıraz yogun du ama.hele varya yumurta toplama gunu sabah 7,30 cıktık 9 da orda olmamız gerekıyordu resmen catladım yolda bır trafık korkudan oldum oldum dırıldım ya dedım yumurta toplamadan catlarsa ben ne yaparım butun emekler bosa.sonra aradım merkezı 10 da alıncakmıs yumurtalarım ama en gec 15 dak ıcınde burda olmasınız dendı ama ben tam9,45 de orda oldum amelıyat korkusu yok ben kosa kosa bır hısımla attım kendımı esra hanımın kollarına.ben mosmor vazıyette toplatık boylede bır anım var yakın olması ıyı ama umuttna memnun kaldım ınsaalah sonuda ıyı olurda dahada cok sevınırım.sana bol sanslar canım.

merhaba kızlar gullucan inşallah hayırlı haberler alırsın.
kızlar bende bu denemeden sonra istanbula ulun beye mi gelsem diye düşünmedim değil neden böyle hisssediyorum bilemiyorum koca ankarada iyi bir dr. bana denk gelmediği için sanırım.

hatcem sen tedaviye tekrarmi basladin yoksa dondurulmuslarinmi vardi istanbuldami yaptiracaksin? valla süper bi fikir ins bu sefer olur saglikla kucagina alirsin hatcem
hepizde kizlar ALLAH yar ve yardimciniz olsun hepimizin

gurbetkusum canim, simdiden umitsizlige kapilma.. kanaman cok erken gelmis, insallah yerlesme kanamasidir.. unutmaki adet olupta hala hamile olanlar var.. insallah carsamba gunu pozitif sonuc alirsin.. carsamba gunu 8.ci gunmu olmus oluyor?

hatcem sen tedaviye tekrarmi basladin yoksa dondurulmuslarinmi vardi istanbuldami yaptiracaksin? valla süper bi fikir ins bu sefer olur saglikla kucagina alirsin hatcem
hepizde kizlar ALLAH yar ve yardimciniz olsun hepimizin

kusum evet dondurulmuslarim vardi...tatile istanbula gelcem insallah cuma gunu.. transferim tatilden once veya sonra olur diye umit etmistim..ama tam ben istanbuldayken denk geliyor... o yuzden iptal ettim canim

hatcem sagol canim ins öyledir.yok 8. günümde kahverengi lekem geldi bu gün 6 gün oluyor leke ve kanamam olali bugün tam transferin 15. günündeyim aslinda bu gün test günümdü ama bu gün kapalilarmis o yüzden carsambaya aldilar

kizlar ben cikiyorum sonra gorusuruz.. Allaha emanet olun..
songul ya seninlede birturlu gorusemiyoruz..insallah tedavinde hersey yolunda gidiyordur... Transfer tarihin bellimi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…