Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

meldir cnm ya benimde aklım karışmıyo değil hani yaa
bende fikrimi değiştirip ulun beye gidicem sanırım baksana hem çok ünü var hemde referansları güzel hemde many many yani

iyiyim eylülüm kasıklarım ve göbeğim çok ağrıyor iğnelerden.daha önce yaptırdıklarımda hiç bu kadar iğne vurulmamıştım.

güllücan canim sonucumu daha ögrenmeden kanamam basladi carsamba günü testim var di ama simdi nolcak bilmiyorum su an kanamam var yarin tel acip soracam gel derlerse gidecem hayirlisi
ins sende güzel sonuclar alirsin canim

ecemnur korkma arkadaşım vurulurken ağrımıyor.ben 3 tane vurduğum için mecbur bazen bir gün önceki iğne yerine gelebiliyor.ben kendim yapıyorum

şimdilik donmuşlar var diye başka bir yer düşünemiyorum umarım gerek kalmaz ama ist. fikri aklıma yatıyor gibi ama çok zor nasıl izin alacağım nasıl gideceğim neden böyle bir şey düşündüm onuda bilmiyorum ama kafam karışık sanırım.

ayşecim günde 3 iğne çok fazla tabiki acır bizler ne dayanıklıyız dimi ama insan başına gelince dayanıyor artık inşallah sonu güzel olur

eylülüm aşkım bitanem şuan bile felaket iş var ama yapmıyorum yaa hepiniz burdasınız ben nasıl gideyim :)))
sabah patronla atıştık yine zaten off ya elimde kalıcak valla
onun eşinin trasferi var bugün pek bi gergin bana sarıyo of anam off yani bugün iş yeri hihihi

canımsın seni çok özledim ama 10 gün benimlesin yaşasın
eylülüm sen anlarsın sana bişi sorayım ben
şimdi bu ayki adetimle hapa başlıycamya
adetin 3.günü devlet hastanesine gitsem hangi tahlilleri yaptırsam diyorum hormon vs. bi yazsana bana onları elimde yakın tarihli sonuçlar bulunsun diye yani

nerdesin şeker sen bak bebekteyizde gebze de
hihihi bütün gebze kısırmı ne :))))) malum sanayi bölgesi :)))))
yaş kaç senin şekerim

ben 26 yasındayım heralde hep kısır gebze.ben pimaş alimuyuma yakın oturuyom.sen nerde oturuyon.

güllücan canim sonucumu daha ögrenmeden kanamam basladi carsamba günü testim var di ama simdi nolcak bilmiyorum su an kanamam var yarin tel acip soracam gel derlerse gidecem hayirlisi
ins sende güzel sonuclar alirsin canim

kuşum bizim ekim listesinde bi arkadaş vardı aynen senin gibi kanaması olmuştu kan sulandırıcıları kesti dr u sonrada testi zaten hamiş çıktı hihih belki seninde öle olur üzme kendini bu kadar
ben sana bunu daha önce anlatmışmıydımmmm

kızlar bir şey sorucam bilgisi olan olurmu ben 20 gün önce kürtaj oldumya şimdi iyiyim ama 3-4 gündür göğüslerim çok şişkin ve hassastı ağrı vardı ama az gece o kadar çok ağırdıki uykumdan uyandırdı ve uyuyamadım uzun süre şimdide patlayacak gibi ve ağırıyor neden olabilir acaba daha adetde olmayacamki ondan ağırsın çok kötü olmasam yazmazdım

ayy canım cok sagol
sen ıstırahıne bak ıı yumurtalar buyut
hadı bakalım bızımde bu aksam anya konya cıkar meydana.hayırlısı bakalım

vayyyy ekıp burada bı ben yokmusum mafoldumben nbr nasılsınız kızlar.takıp edemıyorumya o yuzden yorum yazamıyorum sızlere :) neyse dun sabah kontrolum vardı kınder surprıse lerımı :)))))) en buyugu 14.5mm 13mm 12mm bı cok vardı ıste carsamba gıdecem tekrar.kız gızem bırak merkez arastırmayı ben yapacamsana or.prof.dcnt.dr. Nevın yapacak sana :)

ayy canım gecmıs olsun ben senı baska arkadasla karıstırdım ozur dılerım.cok gecmıs olsun.allah acıl sıfalar versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…