Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım hiç kolay değil biliyrm..üzülme demek de boş..bence üzül hatta ağla ama kısa sürsün...sonra toparlamaya çalış kendini...benim burda farkettiğim en güzel şey herkes hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyor..demekki senin hayırlı zamanın değilmiş henüz(benimde maalessef ( )Herşeyin en hayırlısını bilen rabbim bizede en hayırlı zamanda nasip edcektir dileğimizi inşllh...

cam benim ne kadar zor olduğunu buradaki herkez çok iyi biliyor yani hepimiz senin üzüntünü çok iyi anlıyoruz ama en kısa zamanda kendini topla canım insan hiç atlatamıycakmış gibi geliyor ama atlatılıyor sonra ikinci deneme için heyecanlanıyosun seviniyosun daha zamanı gelmemiş demekki seni kocamannnnn öpüyorum

andac
herşey kısmett
demekki nasip degilmiş
ama ne mutluki dondurulmuşların varr
inşallah onlarla olur

ayın 9unda transferim oldu ama ben hiçbirşey hissetmiyorum kızlarr
sadece gögüslerim agrıyor
oda adet öncesi zaten oluyorduu

kızlar içimden bir his olmadı diyor sanki

Cnm lütfen yapma neden sonucun belli olmadan bu kadar karamsar oluyorsun:))
Daha 6 günün var benden sana tavsiye bu 6 gün boyunca kk girme Okudukça insan stres oluyor belirtilerede kafana takmaa
Test gününde uğrayıp bize haber ver ama inşş beraber çekeriz :))

canım sen niye kendini üzüyosun biliyosunki bu işte moral çok önemli tamam insan sürekli acaba oldumu olmadımı diye düşünüyor ama böyle olmadı diye kendini şartlandırma inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur pozitif düşün sonucunu bekliyoruz

inan şuan çevremde okadar hamile varki
her toplandıgımızda muhabbet aynı yok senin kesen gözüktümü dr.a gittinmiii????falan filann
böyle bir fenalık geldiki anlatamamm
boguldumm resmennnn:95::95:

sende beklemedemisin?

inşallahh pozitif olur benim ve tüm isteyenlerinn
ama düşünmemek çokk zormuşşş

HERZAMAN SENINLE TESEKKUR GUZEL DILEKLERIN ICIN TATLIM AMIIIINN COK SAGOL,BEBIS NASIL BEBIS UMARIM IYIDIR ANNESI ALLAHIM BAGISLASIN RABBIM BIZEDE TATTIRSIN O DUYGULARII INSALLAHHH
amin cnm..bizim bebiş iyi heralde sakladım onu karnıma duruyo..kasıklarımda batmalar gibi ağrı oluyo ama normaldir heralde.gidicem 1 2 güne bebişi görmeye çok özledim...Allahım herkese nasip etsin...
deneyimli kızlarrr
bana bi akıl verin
lanet olası sigarayı içiorum fosur fosur
yaklaşık 10 gün sonra tedavim başlayacak
nasıl bırakacağım ben bu mereti !!!!!!
cnm bu konuda yorum bile yapmak istemiyorum anladın sen onu...

cnm geçmişler olsun sana yaa dikkat et kendine....

zambak 6. günün henüz çok erken ben de de o zaman hiç bir beliri yoktu hiç transfer yapılmamış gibi hissediyordum ama 9 gün başladı hafif ağrılarım ve kanamalarım 11. gün aldım sonucu. merak etme bebeğin seninldir inşallah

gokkusagı sonucun ne oldu canım ?san abkmak ıcın gırdım burdasın ?

esra malesef olmadi canim
daha test gunum gelmeden adet gordum 11.gunu sabah test yapmstim negatifdi ogun oglende adetim basladi kismet deyilmis canim hayirlisi boyleymis demekki insallah bebislerimiz normal yollandan gelir allahtan umit kesilmez

EKİNBEBEKKciimm iyiyimm hayatım sen nasılsınnnnne var ne yok bakalımmben iğneleri vurulmaktayım sanırım perşembe gibi yumoşlarrr toplanacak sanırsamhakkımızda hayırlısıı olsunn cümlemizinnn

GÖKKUŞAĞIMo kadar temiz kalpli harika bir insansın ki en yakın zamanda kucaklayacaksınn inşallahhh bebeğiniiiihayırlısııı diyeceğizz bebeğimmm

ANDAC hayatım o kadar güzel demişsin ki.Rabbim OL diyecek.İnşallllahhhh sağlıklaa hayırlısıyyylaaaa en kısa zamanda bize güsel haberler vermen dileğiyleee

ZEYNEPcimm geçmişler olsun hayatımmmmmTez vakitttee bulantılarrın geçmesi dileğiyle bebeğimkendine ve bebekimise dikkatt ettt

Kızlar selamlarrrben iğneeelere devam ediyorummmperşembe gibi toplanacak zannedersemmm hakkımızda hayırlısııı olsun cümlemizin hepimize sevgilerr

derincim hadi gözünaydın şimdiden ben bile heyecanlandım bol bol sağlıklı embriyon olur ve annesine sımsıkı tutunur inşallah

Son düzenleme:
derincim hadi gözünaydın şimdiden ben bile heyecaol bol sağlıklı embriyon olur ve annesine sımsıkı tutunur

saol hayatııımmbiraz az sayımız sanırım :26:ama hayırlısıı diyorusss yawwbi tarafta 4 diğerinde 2 gibi var.geçen sefer kısaydı 10 görüldü 8 alınmıştıama takılmıyorum artık önümüzüeee bakıyoruuus

Hiç takma canım benim 1 tanedeydi çok şükür döllendi.Şimdi günümü bekliyorum ne güzel sende var inşallah hepsi döllensin sonrada tutunsun

Günaydın kızlaar nasılsınız?Uzun zamandır nete giremiyorum. umarım herkes iyidir güzel haberlerinizi okumak istiyorm.bende bugün puregon 200 iğne vurulmya başladım.bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor umarım şubat ayı hamişlerinin arasına girerim.herkese iyi pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…