İnşallah benimledir canım bir gelsin bak poposu poposuna vurucam nazlının inşallahhhhhBanucugum nasılsın tatlım bebıs ne alemde annesının karnında nasılmıs bakım ınsallah sıkı sıkı tutunur tatlım
Aminnn yetercim inşallah senindekızlar rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Gokkusagım sagol canım benım ıkıtane transfer edıceklermıs hayırlısı canım yarın buzamanlar bebıslerım ıcımdeOlucak rabbım yardım etsın el uzatsında budefa tutunsunlar ıstıyorum tatlım ya bırde 1 saatten fazla arabadan gelıyoruz yanı yolda cekıyom o halden ben ıstıyorumkı dınlendırsınler yok bunlar hemen kalk wc gıt dıyolar allahım yardımcımız olsun yuzumuze baksın gokkusagım yabancıların elıne kaldık rabbım gorsun herkesıde bızlerıde canım:79::79:
Gokkusagım sagol canım benım ıkıtane transfer edıceklermıs hayırlısı canım yarın buzamanlar bebıslerım ıcımdeOlucak rabbım yardım etsın el uzatsında budefa tutunsunlar ıstıyorum tatlım ya bırde 1 saatten fazla arabadan gelıyoruz yanı yolda cekıyom o halden ben ıstıyorumkı dınlendırsınler yok bunlar hemen kalk wc gıt dıyolar allahım yardımcımız olsun yuzumuze baksın gokkusagım yabancıların elıne kaldık rabbım gorsun herkesıde bızlerıde canım:79::79:
gokkusagim iyi aksamlar canim napiyon bende heycan basiyo napicami bilmiyom sanki daha once basima gelmemis gibi
slm kızlarrr
biliyosunuzki ayın 9unda transferim olmuştu
bugün idrarda test yapmak istedim
ilk yaptıgım test bozuktu heralde hiç bişey göstermedi
1-2saat sonra tekrar idrara çıkarken bikez daha denerim dedim bıraktım biköşeye onu
lavaboya çıkacagım zaman aklıma geldi bikez daha deniyim dedim
baktımki o test çift çizgii
yok dedimm kesin bozuk bu
arkasından hemen yeni bir test yapıyım dedim
buseferde silik çizgi çıktı ama belli oluyor 2.çizgi silik dediysemde okadar silik degill
mutlu olmalımıyım bilemedimmm
eşimden tekrar test istedimmm
olmazsa yarın kan tahliline giderizzz inşallahhhh
canım hayırlı olsun bende idrarda yapınca çıkmıştı inanamamıştım hatta kan verdiğim yerdede söylediler kana geçmişki idrarda çıkdı korkma çıkar diye..
canım inşallah testler bozuk degildirrr
senin kaçıncı günde idrarda çıktı
merak etme değildir benim 7.günde çıktı hem. belki daha önce yapsan sende de çıkardı..ben 5 tane tes yaptım emin olabilmek içiğn aslında gereksiz ama evde yapılan testlerde pozitif sonuçlar yanılmıyo içini ferah tut ama akşam yine yap hatta 2 tane alsın eşin bide sabah yap:)))
zambak kaçıncı gün embriyosu seninki?
canım bende 4tane test aldırmıştım
ilk ikisine çok erken baktım ama yoktu(4.--5.gün)
son 2sinide bugün yapmış oldum
sagol şuan içimi rahatlattın
akşam yaparım bikez daha hatta sabah idrarı daha iyi olur
bikez daha bakarızzz
canım perşembe yumurtalarım toplandı pazar transfer oldu
3.gün oluyor galiba dimi
hayırlısı olsun canım bende çiftçizgi görsem diyodum emin olurum ama olamamıştım kan testi yaptırana kadar uyuyamadım:)))şimdide 27 ilk ultrasonum var inşllh görürüm ....allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlere tattırsın.
evet 3 gün çatlatma iğnesi olmadın dimi transferden sonra.
aminn canımm aminn allah tüm isteyenlere versinn
dedigin gibi çift çizgiyi görmek yetmiyor
inşallahh sorunsuz bir şekilde tamamlarsın hamileligini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?