Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Banucugum nasılsın tatlım bebıs ne alemde annesının karnında nasılmıs bakım ınsallah sıkı sıkı tutunur tatlım
İnşallah benimledir canım bir gelsin bak poposu poposuna vurucam nazlının inşallahhhhh
kızlar rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Aminnn yetercim inşallah seninde

İnşallah canım dualarımızla yanındayız sende girme tuvalete eve gelince yat bak bize doktor merdiven inip çıkma dedi sende kendine ona göre bir yerde yatak yap tatlım hadi bakalım yarın haberler sende

gokkusagim iyi aksamlar canim napiyon bende heycan basiyo napicami bilmiyom sanki daha once basima gelmemis gibi

banucugum sagol tatlim insallah hersey yolunda gider nasil canim wc gitmiyimki biliyosun idrar kesen dolu oluyo emriyo koyulurken ya ondn mecbur napim canim ya yer yatagida nasil yapicam yavas yavas inip cikicam iste napim tatlim ya rabbim buyuktur ol deyince oluyo iste sen yatmana kalkmanada dikkat ediyonmu mesela ben korkumdan saga sola donemiyorum off ya zor isler bunlar allahim rast getirsinde buda son olsunn insallah

canım ikisi içinde
ama inanki şundanmı bundanmı demem zamanı gelmemiş tek sebebi o
allahım ol desydi hiç bir şey engelolmazdı
[/QUOTE]

canim haklisin rabbim ne derse oo
iste olmayinca insanin aklina binbir soru geliyor

canim yaaa insallah ikiside tutunur insallah ikiz bebislerin olur insallahhhhhhhhhhhh
haklisin canim yaaa bunlar boyle iste bende hemen kalktim daha o saniye wc hemen uzerimi giyindim bende iste yarim saat falan yol geldim eee benim evde 3.kat bide 3kat merdiven ciktim
ayyy yaaa rabbim yardim eder insallah bu gurbet elde bizi tez zamanda bebislerimize kavusturur insallahhh

günaydın kızlar yeni bir haftaya daha başladık inşallah çok güzel sağlıklı mutlu ve güzel haberlerle dolu bir hafta olur::79:toana hadi hayırlısı canım inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunurlar canım hiç birşeyi kafana takma stres yapma benide transferden hemen sonra kaldırıp yürüttüler tuvalete gönderdiler yarım saat içinde hastaneden çıktık arkadaşlarımızla yemeğe gittik gezdik sonra diğer gün sabah uçakla yolculuk yaptık daha sonra da bir saat kadar araba ile yolculuğa devam ettik ve çok şükür şuan hamileyim biliyorsun ben traansfer günü çok rahattım ve hiç birşey yokmuş gibi yaşadım o günü ve daha sonra ki birkaç günü taki transferimin 6. günü leke geldi o zaman panik oldum ve korktum hemen drumu aradım drum bana bu çok güzel bir gelişme demekki embriyo tutunuyordur dedi 2 gün daha leke devem etti taki leke gelene kadar ben normal hayatımı yaşadım çok yıpratıcı ve zor süreçlerden geçiyoruz ama çok zor diye düşünmemek gerekiyor bir şeyin ne kadar zor olduğuna inanırsak o kadar zor olur biz zor değil biz bunu başaracağız diye düşünüp savaşmaya devam edeceğiz ve bu savaştan hepimiz galip çıkıp hepimiz anne olacağız bu tedavilerle anne olan bir sürü insan var bizde inşallah rabbiim bu sınavda ki bütün arkadaşlarımıza anne olmayı nasip eder hepimiz bir gün allahın izniyle bunu başaracağız arkadaşlar lütfen umudumuzu yitirmeyelim ve savaşmaya devam edelim:79::79:
derincim inşallah yumoşların hepsi olgunlaşırlar az diye sakın takma kafana biliyorsun bize bir tane olsada iyi kalitede yetiyor rabbim bu tedavinde inşallah sana sağlıklı sıhatli evlat ya da evlatlar nasip etsin canım:79::79:
andac canım senin için üzüldüm ama biliyorsun hep hayırlısını diliyoruz demek ki hayırlısı değilmiş inşallah rabbim sana en kısa zamanda anne olmayı nasip eder canım :79::79:
gökkuşağım canım benim rabim ol dedikten sonra herşey olur sen şimdi niye olmadı diye kendini yıpratma sebep arama hayırlısı değilmiş demekki inşallah diğer tyedavinde hatta tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın
yetercik senden ne haber canım? umarım iyisindir
yeni transfer yaptıran arkadaşlar hayırlı olsun rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın:81::
yumoşları büyüten annecikler hepsi olgunlaşsın kaliteli yumoşlarınız olsun inşallah :79:
çok güzel bir hafta geçirmek dileğiyle öpüyorum sizi:79::79::79::79::

günaydınnnn kızlarr nasılsınızz? 3 gündür giremedim nete...herşeyler yolundadır inşallahh

slm canlarım nasılsınız pek sık giremiyorum nete bulantılarım arttı uykularım çoğaldı kafamı kaldıramıyorum yaa...
sizlerde ne var ne yok fıstıklar Allahım hepimizin yardımcısı olsun sorunsuz bi hafta olsun inş...

slm kızlarrr
biliyosunuzki ayın 9unda transferim olmuştu
bugün idrarda test yapmak istedim
ilk yaptıgım test bozuktu heralde hiç bişey göstermedi
1-2saat sonra tekrar idrara çıkarken bikez daha denerim dedim bıraktım biköşeye onu
lavaboya çıkacagım zaman aklıma geldi bikez daha deniyim dedim
baktımki o test çift çizgii
yok dedimm kesin bozuk bu
arkasından hemen yeni bir test yapıyım dedim
buseferde silik çizgi çıktı ama belli oluyor 2.çizgi silik dediysemde okadar silik degill
mutlu olmalımıyım bilemedimmm
eşimden tekrar test istedimmm
olmazsa yarın kan tahliline giderizzz inşallahhhh

canım hayırlı olsun bende idrarda yapınca çıkmıştı inanamamıştım hatta kan verdiğim yerdede söylediler kana geçmişki idrarda çıkdı korkma çıkar diye..

canım inşallah testler bozuk degildirrr
senin kaçıncı günde idrarda çıktı

merak etme değildir benim 7.günde çıktı hem. belki daha önce yapsan sende de çıkardı..ben 5 tane tes yaptım emin olabilmek içiğn aslında gereksiz ama evde yapılan testlerde pozitif sonuçlar yanılmıyo içini ferah tut ama akşam yine yap hatta 2 tane alsın eşin bide sabah yap:)))

canım bende 4tane test aldırmıştım
ilk ikisine çok erken baktım ama yoktu(4.--5.gün)
son 2sinide bugün yapmış oldum

sagol şuan içimi rahatlattın
akşam yaparım bikez daha hatta sabah idrarı daha iyi olur
bikez daha bakarızzz

hayırlısı olsun canım bende çiftçizgi görsem diyodum emin olurum ama olamamıştım kan testi yaptırana kadar uyuyamadım:)))şimdide 27 ilk ultrasonum var inşllh görürüm ....allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlere tattırsın.

aminn canımm aminn allah tüm isteyenlere versinn
dedigin gibi çift çizgiyi görmek yetmiyor

inşallahh sorunsuz bir şekilde tamamlarsın hamileligini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…