Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizemcim bu hastalık için erkelerde bakacağın yer çidere gir ahada dedim site ismi ulun uluğda orda bende ordayım :) forumuna bak bütün hipolular burdalar ama her spermi düşük olanda hipo olacak değil bunun için araştırma yapılması gerekiyor beyindeki hipofiz bezinin kadınlarda fsh ve lh hormonunu üretmemesi erkeklerde de erkeklik hormonlarını üretmemesiyle alakalı olduğunu biliyorum. bayanlarda her şeyini öğrendim ama isteyene anlatayım kitabını yazacağım artık :) hatta hipolu olduğun zaman ilaç katılım payı ödemiyorsun elinde ilaç raporun varsa ....

meldirim ne yazıkki bu böle tatlım toplumumuzda değişmeyen tabulaşmış değeryargılar var.1 yıldan sonra hala çocuğun olmamışsa korunsan bile kısır diyiveriyolar ayrıca üstüne basa basa sölüyorum
kısır : bulgurdan yapılan içine çeşitli malzemeler konulan bir gıdadır.
tıpta kısır diye bir tabir yoktur ayılar öğreninde gelin ona İNFERTİLİTE derler huahauhauhauah :roflol::roflol::roflol::roflol:
düşünsenize sorana böle sölediğimizi zemuszemus

hahhaha , gizemim gitmeden beni guldurldun sagol canim benim.. keyfim yerine geldi..

meldir tatlım ben hep sölüyom burda site ismi ne olcakki hihihihiih
çiderliyiz ucuza tedavi oluyoz huhauhuahu

ya tmm ben bi bakıyım zaten öle bişi varsa muayeneye giiyoruz ya cuma günü koskoca prof anlar herhalde dimi

hatçem seni sevmeyen ölsün ölsünnnnnnnnnn

sen bu şarkıyı biliyonmu
cnm sen gel ben seni hep güldürürüm

tabi anlaması lazım kan tahlili vs. yapılacak nasıl olsa zaten hipoda hormon seviyeleri yerlerde dr.ların bu hastalığa bayanlarda dediği şey hamile kalabilecek en kolay gruptasınız bide ben girebilsem onların içine :)

meldirim kuzum seninde olucak benimde olucak hepimizin olucak hiç üzülme kuzum benim canımsın yaa kıyamam gül bakıyım asma süratını tatlı arkaaşım benim bak bende üzülürüm sen öle yaparsan kıyamam yaaaaaa

kıslar slmımı görmedinis sanırım,tüpbebek yaptıranlar işlemler zor oluyormu,bursadayım ben acıbadem önerdi burdakiler..

kızlarr slmm özledim sizi çoookk :)) hemen koştum gldim internet kafedeyim, en son kayınvaldemlerde kalmaya karar verdim, ayıp olur diye... nette yok orada doktora gittiğim gün geziorum boş günlerde bol bol dua ediyorum hepimiz için... siz nasılsınız?

gülgüzeli hoş geldin tüp bebek işlemleri önce yumurta büyütmeyle başlıyor sonra yumurtalar istenen olgunluğa ulaşınca çatlatma iğnesi yapılıyor ve saatine göre toplma işlemi yapılıyor toplama esnasında narkoz alıyorsun o gün biraz sancılı ve sıkıntılı oluyor ama ben ertesi gün işe gelmiştim sonrada embiriyo oluşturuluyor ve duruma göre transfer işlemi gerçekleşiyor taransferinde bir zorluğu yok embiriyoları bir çubukla rahime bırakıyorlar.

meldirim çiderde baktım forumda hipo hiplu ne kaar çok erkek varmış yaa bişey daha öğrendim bu yolda
allahım bilmediğim kimbilir ne kadar çok şey daha var dimi yani

kızz marall diyecektim nerdesin gelmişsin :) canım benim nasıl geçti görüşmen anlat bakalım nasıl gidiyor tedavi

maralım beben tatlım ah cnm bnm bizde sini çok özledim aşkım nasıl gidiyor bakalımtedavi
aman ne olur trasfer gününü ne olursa olsun bize haber ver emi aşkitom

gülgüzeli cnm hoşgeldin benimde ilk denemem olucak sana en güzel tecrübelerinden meldirim yardımcı olucaktır zatende yazmış allah yardımcımız olsun inşallah

oo hazır songül duaları okumuşken yabancıya gitmesin :) bende cuma günü kenzül arşa devam 2. hafta olacak maral unutma sakınnnnn

meldircim tşk.ler iğne fobim vardı benim bebiş sayesinde yenicem bu korkumu sanırım:))
adet günüme kada tekrar tet yaptırcas eşime,herkes başka bi hastane diyo kafam karıştı artık kime güvensem bilmiyorum.
senin tarnsferin gerçekleştimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…