Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

a.acele senin gibi eltimde troidinden ameliyat olmuş kanserli hücre varmış çok küçük yaşta almışlar çok az bir bölümünü bırakmışlar dedi onlardır epeydir evli çocukları yok aynı durumdasınız sanırım sizdeki sorun bu mu canım bu yüzden mi tüp bebek olmak zorundasın ? kusura bakma çok soru sordum sanırım ama çok samimi değiliz merakımdan sordum :)

bu yaşıma iki ameliyat geçirdim zor zamanlar atlattım en son bel fıtığından salak doktor yüzünden kortizon iğnelerini yanlış vermiş benim ayda bir vurulması gereken iğneyi bana 5 güne 5 iğne yaptı az daha ölüyordum şimdiki halimin 4 katı olmuştum.nefes alamamaya başlayınca acile gittik.
o yüzden bu iğneler bana vız gelir.

eylulum iyim sagol. 2 hafta tatilim simdi ama hala dinlenemedimki... hergun bir isim var..bugun de oyle.. sen nasilsin canim? sende izinlisin dimi simdi?

eltimle çok samimi değiliz anlam bozukluğu olmuş :) ona soramıyorum bari sana sorayım dedim :)

tamam abalcım kısmaa hemennn:kedi: bundan snr abişi dememkaydirigubbakcemile3

kızlar haklısınız belli bir amacımız var ve dayanmalıyız herşeye çevremizde neler oluyor ne hastalıklar var allah çaresiz dert vermesin ben de bir çok sıkıntı çektim yıllar içinde ama herşeyin bir çaresi var biz de uğraşıyoruz işte benim tek sorunum yaş her şey daha zor oluyor yaş ilerleyince yoksa gerisini allah güç verdiği sürece hallediyoruz

hep bana çocuk ne zaman diye soruluyor ailede ona kimse bir şey sormuyor güya k.v. demişler hastalığından dolayı bize bi şey sorma diye bende merak ettim gerçekten hamileliğe engel mi diye canım hep ben muhattap oluyorum bu soruyla sinirim bozuluyor aynı şeylerden bahsedince süreç aynı gibi düşündüm.

hatçem kurban olurum ben sana yaa canımsın tatlım
ya neden bu kadar koptuk anlamıyorumki ne zaman geliyon sen ya memleketime
aldınmı uçak biletini tatlım benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…