Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nisa89 cnm hoşgeldin hayırı olsun tedavin memorial semra kahraman çok iyi olduğu söleniyor
bende ilk orayı düşünmüştüm ama evime çoookkk uzak yinede yüzyüze görüşmeden karar verme derim cnm

Tup bebek denemeden once de 5 spontane gebelik kayibim var, 1 dusuk,1dis gebe,1 gebelik durdu enfeksion yuzunden,1 bos gebe, en son da 1 dis gebe ve dogal yola hamile kalmak benim icin bitmis idi cok zor ALLAH hic kimseye yasatmasin benim yasadiklarimi ama cok umutluyum ALLAH buyuk bir gun benim de kucagim dolacak.

nisa89 ankarada HRSde kim yapti tüp bebegini bende yaptirdim orda cok felaket günlerdi ben hayatimd aokadar cok aci cektigimi bilmem ben yurtdisindanim ve bu sefer yani 2 denememi avusturyada yaptirdim bugün transverimin 10 günü ama cok rahat bi tüp bebek tedavisi yasiyorum ben ankarayi HRS yi asla tavsiye etmiyorum ben orda öldüm öldüm dirilmistim ay HRS dedinizya icim bi tuhaf oldu hani burda tutcak diye bisey yok ama orda ben cok agladim neyse tedavin hayirli iolsun canim

gurbetkusu canim benim allah sifa versin insallah bi sorun yoktur yaa üzüldüm sen yat kalkma dinleen test yapsan acaba belli olurmu ki bak arkadaslar yapmislar hemde transverinin 7 günün de cift cizgi cikmis ne güzel insallah darisi bizlerin basina üzülme olurmu demesi kolay diyceksin deme allah büyük bende cok korkuyorum inanki her lavobaya gittigimde ay kan geldimi diye cok kötü oluyorum ha biz doktoru aradik cumartesi günü test nasil olcak nerde kan vercez diye doktor 21 inde gelin dedi bende anlamadim evde test yapalim dedik yapmayin dedi bekleyin dedi cikmaz dedi ama herkesin nasil cikiyo masallah anlamadim neyse sana acil sifalar diliyorum canim

nisacım geçmiş olsun canım inşallah bu sefer olur. bende 1 ay önce dış gebelik geçirdim ve dr.um bunu fark etmedi iç kanamadan dolayı ve ağrı başlayınca başka hast. gittim ve orda öğrendim ameliyatla iki tüpümde alındı. donmuşlar için bekliyorum şu anda allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tup bebek denemeden once de 5 spontane gebelik kayibim var, 1 dusuk,1dis gebe,1 gebelik durdu enfeksion yuzunden,1 bos gebe, en son da 1 dis gebe ve dogal yola hamile kalmak benim icin bitmis idi cok zor ALLAH hic kimseye yasatmasin benim yasadiklarimi ama cok umutluyum ALLAH buyuk bir gun benim de kucagim dolacak.

cnm bnm ya çok geçmiş olsun, içim parçalandı valla gerçekten zor günler geçirmişsin ama hepsi geride kaldı, bnmde 2 gebelik kaybım var ve birisi mol Allah bize sağlık dayanma gücü versin ki yılmayalım, inşallah bu sefer her şey yolunda gidecek...

Cok sag olun kader arkasalarim ben ilk kez bugun uye oldum daha once hep okurdum ama konusmak cok iyi geldi benim icin MELDIR canim sana da cok gecmis olsun ALLAH korumus

ayşem kız benim görümcemde antalyada heee sele karışmasın sakın :)))))))))))))

nisa cnm rabbim güç versin inşallah bu defa tutar senide listeye ekliyorum şeker

hadi kızlar bi sirkelenin bakalım olumsuzluklardan hadi bakalımmm hadiiiiiiiiiiiiiiiii

Back
X