Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

peki kıslar çok sağolun,tüpbebek merkez adı verilmiyo sanırım,başarı şansı iyi merkezin.
dokto 10kişiden 6sına mutlu haber veriyorus dedi..

kız nevin sen oku ben biriktiriyom alooooo
söle bana sayıları gebermiyim seni heee

maralım tefriciye okuyoruz evet cnm bnm
trasferi olan arkadaşlar haber verdiklerinde onlara okuyoruz işte cnm bnm

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten iyiki buraya üye olmuşum ve iyiki varsınız... benim ilk denememdi zaten ilkinde olana pek rastlamadım biliyorum bu bizim kaderimiz ama insan üzülüyor işte.. dr. bu ay ara verelim bidahaki ay ikinci denemeyi yapalım dedi.. bakalım inşallah o zaman hayırlısıyla olur... Allahım hiçbirimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşallah... ben şimdi işten izin aldım, öğlenden beri kendimi zor tutuyorum benim koca da zaten bunu anlayacak bir adam değil gideyim bi rahat rahat ağlayıp rahatlayayım.. hepinizi çook öpüyorum.. yarın görüşürüz..

canım ya çok ağlayıpta kendini heder etme.eşler hep öyle olurlar ama içten içten onlarda üzülür

gülgüzzeli yok kız biz veriyos valla merkezlerimizn adını bişi olmaz
hihihiihi
sen sıkma canını güzelim gel takıl bize rahatlatalım seni e mi

maralım sadece dua okunuyo cnm benim süre ler ve ayetler okunmuyor
nevinnnn kıızın aklını karıştırmasanaaaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten iyiki buraya üye olmuşum ve iyiki varsınız... Benim ilk denememdi zaten ilkinde olana pek rastlamadım biliyorum bu bizim kaderimiz ama insan üzülüyor işte.. Dr. Bu ay ara verelim bidahaki ay ikinci denemeyi yapalım dedi.. Bakalım inşallah o zaman hayırlısıyla olur... Allahım hiçbirimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşallah... Ben şimdi işten izin aldım, öğlenden beri kendimi zor tutuyorum benim koca da zaten bunu anlayacak bir adam değil gideyim bi rahat rahat ağlayıp rahatlayayım.. Hepinizi çook öpüyorum.. Yarın görüşürüz..

canım çok üzme kendini ağla boşalt içini
ama yıpratma kendini hakında bölesi hayırlıdır balkide rabimin bir bildi vardır

Back
X