Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanın kım gelmış. :)) gizem ben geldim benden kurtulamayacaksın. muhahaha zuhaha hihaha
75 daha okudum yaz o tarafa :)
regldede oku canım.dua okunuyor
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten iyiki buraya üye olmuşum ve iyiki varsınız... benim ilk denememdi zaten ilkinde olana pek rastlamadım biliyorum bu bizim kaderimiz ama insan üzülüyor işte.. dr. bu ay ara verelim bidahaki ay ikinci denemeyi yapalım dedi.. bakalım inşallah o zaman hayırlısıyla olur... Allahım hiçbirimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşallah... ben şimdi işten izin aldım, öğlenden beri kendimi zor tutuyorum benim koca da zaten bunu anlayacak bir adam değil gideyim bi rahat rahat ağlayıp rahatlayayım.. hepinizi çook öpüyorum.. yarın görüşürüz..
kızlar ben çıkıyom allah muhabbetinizi arttırsın iyi akşamlar.
yaa kızlar ben birde meryem suresini duydum tefriciye bana çok zor geliyor dilim dönmüyor :)
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten iyiki buraya üye olmuşum ve iyiki varsınız... Benim ilk denememdi zaten ilkinde olana pek rastlamadım biliyorum bu bizim kaderimiz ama insan üzülüyor işte.. Dr. Bu ay ara verelim bidahaki ay ikinci denemeyi yapalım dedi.. Bakalım inşallah o zaman hayırlısıyla olur... Allahım hiçbirimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşallah... Ben şimdi işten izin aldım, öğlenden beri kendimi zor tutuyorum benim koca da zaten bunu anlayacak bir adam değil gideyim bi rahat rahat ağlayıp rahatlayayım.. Hepinizi çook öpüyorum.. Yarın görüşürüz..
kıslar son bi sorum var size bukadar az sperm için ürologa gtsek napıcak bize, bilmiyrum..