Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

HERKESE GÜNAYDINLAR a.s.a.s.a.s.
İYİPAZARLAR

sağol canım allah sabır versin. sen ne durumdasın yaptırdınmı yoksa hamiş misin?

YOK CANI NERDE AMA HALA UMUDUM VAR İNŞŞŞ RABİM BİZLEREDE ANNE OLMAYI NASİP EDECEK İNŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
BENİM İKİ BAŞARISİZ TÜPBEBEK DENEMEM VAR :olmaz: :olmaz: :olmaz:

kızlar ben geldim tüpbebek konferansından geliyorum bitmiş bir vaziyetteyim

yeter arkadaşım toplantıyı anlatırmısın biraz bende gelmek istedim ama olmadı

canım çider dereği ve dr halit erenin in katıldığı bir bir tüpbebek bilğilendirme toplantısıydı
aslında hep bildiğimiz şeyler konuşuldu tüpbebek neden yapılır nasıl yapıl falan iyi geçti dr ler (adanadan bir dr vardı mçider adanaada bir merkez açıyormuş)toplantıdaki kişlerin özel sorunlarınıda cevapladı
...........................................
Bu arada kızlar biz dün azra arkadaşımla taniştık
çok tatlı bir kız

merhabaaa herkese günaydınlarrrrr

topiğimize yeni gelen arkadaşları listeye ekliyorum
geçmişi okudum ama çok yoğunum tek tek cvp veremeyeceğim buralardayım öpüldünüzz

GULLUCAN CNM hayırlı sonuçlar alırsın inşallah 2-3-5 e katlarda sende bi rahat nefes alırsın cnm
allah yardımcın olsun

merhabaaa herkese günaydınlarrrrr

topiğimize yeni gelen arkadaşları listeye ekliyorum
geçmişi okudum ama çok yoğunum tek tek cvp veremeyeceğim buralardayım öpüldünüzz

canım ekle benıde gıtsın.kader arkadaslarım benım.allah cumlemıze yardım etsın bızı bır an bıle tek bırakmasın.

Canım bende umutta yaptırdım tupu ulun beyde
ılk denemem bakalım ya nasıp.2yumurta transfer oldum.bugun aksam ıs cıkısı kan testı yaptırcam.

gullucan cnm hayırlı sonuçlar alırsın inşallah 2-3-5 e katlarda sende bi rahat nefes alırsın cnm
allah yardımcın olsun

sagol canım ınsaalah.bız elımızden gelenı yapmaya calıstık gerısı alllahımıza kalmıs.ne kadar boyler desemde bogazım dugum dugum oluyor gozlerım doluyor ıllakı bır korku bır stres oluyor ınsanda.

Back
X