Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ooo ayşem sensiz olurmuu
laborantımız da varmışş
tmm dır bu iş yaa
inşşşş hepimiz annişşş olalımm
bak aklıma geldii ist otururken komşumunuz torunu anneannesine anneannüş diyodu canım ya bak aklıma geldi:)))

başbakanımız sağolsun 3 tane yapın diyor. biraz yardımcı olsalar biz 3 te yaparız 5 te.aslında onlara sesimizi duyurmamız gerekiyor.biz elimizdeki tüm birikimlerimizi bebek işine yatırdık valla.arkadaşlar sorunca tüpe yatırım yapıyoruz diyorum.onlar ilk önce anlamıyor .anlayıncada çok gülüyorlar

gullucan ben 25 yaşıma mayısta giricem hihiihihi
ilk denemem olucak param yok bekliyom hhuahuahua olsun napim :)))))))))))))

ooo valla mesleklerde güzelmiş bu arada gönüllü bişiler yapsakmı acaba bizde heee
durun bi ben bu işimi halledeyim onunla ilgili çalışmada yapacağım

ŞİMDİ MERKEZİ AÇTINIZ UCUZ TÜPBEBELERİDE YAPTINIZ SİZLERE ANADOLUDAN HASTADA LAZIM ARTIK ONLARIDA BİZ AYARLARIZ :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam canım sen anadolu subemız olursun toplantılar yaparsın ahhhh ruyalar gercek olsa

evet ben kaç kere dedim yaaa sayın başbakanım maddi destek ver tüpçülere huahuahua
biz bu vatana evlat verelim hihiihi 3 değil benden söz 33 nasılsa devlet destek verecekya huahuahauha

çider gönüllü arıyodu ben bi araştıracam bakalım nedir ne değildir bu arada gidemiyorumbi türlü yaaa

valla kıslar tam ekip varmış beee
açılın kk hatunları geliyooooooooooooooo

ben gider namaz kılar hepinizi öperr sever sayar hihihihii

başbakanımız sağolsun 3 tane yapın diyor. Biraz yardımcı olsalar biz 3 te yaparız 5 te.aslında onlara sesimizi duyurmamız gerekiyor.biz elimizdeki tüm birikimlerimizi bebek işine yatırdık valla.arkadaşlar sorunca tüpe yatırım yapıyoruz diyorum.onlar ilk önce anlamıyor .anlayıncada çok gülüyorlar

dünki tüpbebek toplantısında yeni kararalar çıkcağınan söz ediliyordu

üç çocuğu kendiliğinden olanlara yapın diyorlar yardıma ihtiyacı olan gebeliklere değil

evet ben kaç kere dedim yaaa sayın başbakanım maddi destek ver tüpçülere huahuahua
biz bu vatana evlat verelim hihiihi 3 değil benden söz 33 nasılsa devlet destek verecekya huahuahauha

kız 33 değil 66 yapsan yine bir şey yapmazlar biz tüpbbebekçiyiz yyaaaaaaaa
ne desek yanılış anlıyorlar bizi

valla kıslar tam ekip varmış beee
açılın kk hatunları geliyooooooooooooooo

ben gider namaz kılar hepinizi öperr sever sayar hihihihii

ALLAH KABUL ETİN CANIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

marall ne yaptı acaba şimdi ankarada olması lazım nete girer umarım o da bahsetmişti ocakta kanunlarda değişiklik olabilir diye merkzden yönlendirme yapılmış.

kızlar kadeŞımın eŞını dr gÖtÜreceĞız sonra uĞrarım byy Şımdılık
bensız Çok kaynatmayın hhaaaaaaaaaaaaa

başbakanımız sağolsun 3 tane yapın diyor. biraz yardımcı olsalar biz 3 te yaparız 5 te.aslında onlara sesimizi duyurmamız gerekiyor.biz elimizdeki tüm birikimlerimizi bebek işine yatırdık valla.arkadaşlar sorunca tüpe yatırım yapıyoruz diyorum.onlar ilk önce anlamıyor .anlayıncada çok gülüyorlar

cnım nerden anlasınlar onlar bızım gıbı tupcu degıllerdır bak bız hemen nasıl anlıyoz.valla bende 3taneyı dogurmak ısterım ama okadar denemk ıcın para nerde.bırde derlerkı sankı tohumuna paramı saydım artık odevır gectı arkadaslar ben esımın spermını 4000 tl ye aldım ama ne olcagı bıle bellı degıl:ecrin_bebek::ecrin_bebek:hayırlsı hey gıdı eskı gunler guya karılarının ustune ceketlerını atıp hamıle kalırlarmıs hahhahah gulım barı.ne bıleyım bızmı beceremedık kızlar bu olayı

kızlar merhaba
ay 1 saatliğine gittim geldimki tüp bebek merkezi açıyormuşuz ne güzel olur valla önce kendimize yaparız tutana kadar sonra açılırız tüm türkiyeye

şimdi yeni nesilde hemen hemen herkez bu sorunu yaşıyor.çok fazla etrafımda var.34 yaşındayım 3denememi yaptırıyorum.bir kaç sene daha olmazsa ondan sonrada denemeyi düşünmüyorum.çünkü ondan sonrası bana göre bencillik oluyor.ama rabbim kendiliğinden verirse o başka tabiki

Back
X