Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞİMDİ MERKEZİ AÇTINIZ UCUZ TÜPBEBELERİDE YAPTINIZ SİZLERE ANADOLUDAN HASTADA LAZIM ARTIK ONLARIDA BİZ AYARLARIZ :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
başbakanımız sağolsun 3 tane yapın diyor. Biraz yardımcı olsalar biz 3 te yaparız 5 te.aslında onlara sesimizi duyurmamız gerekiyor.biz elimizdeki tüm birikimlerimizi bebek işine yatırdık valla.arkadaşlar sorunca tüpe yatırım yapıyoruz diyorum.onlar ilk önce anlamıyor .anlayıncada çok gülüyorlar
evet ben kaç kere dedim yaaa sayın başbakanım maddi destek ver tüpçülere huahuahua
biz bu vatana evlat verelim hihiihi 3 değil benden söz 33 nasılsa devlet destek verecekya huahuahauha
evet ben kaç kere dedim yaaa sayın başbakanım maddi destek ver tüpçülere huahuahua
biz bu vatana evlat verelim hihiihi 3 değil benden söz 33 nasılsa devlet destek verecekya huahuahauha
valla kıslar tam ekip varmış beee
açılın kk hatunları geliyooooooooooooooo
ben gider namaz kılar hepinizi öperr sever sayar hihihihii
başbakan burayaaaaaaaa
tüpçülere yardıma
yeni sloganım nasıl kızlar
başbakanımız sağolsun 3 tane yapın diyor. biraz yardımcı olsalar biz 3 te yaparız 5 te.aslında onlara sesimizi duyurmamız gerekiyor.biz elimizdeki tüm birikimlerimizi bebek işine yatırdık valla.arkadaşlar sorunca tüpe yatırım yapıyoruz diyorum.onlar ilk önce anlamıyor .anlayıncada çok gülüyorlar