Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

erdem hastanesi ümraniye de canım tüm personel bayan daha rahat olurum dedimm öyle tercih ettim doktorları da ii yanii ama olmadı nasip değilmiş

gizem im ben aşılamalarımı yaptıralı çok olduu o zaman 2 sene öncedir sanırım 1000 1500 civarı tutmuştu hastane fakörü malumm güvenicek başka yer buamadım gebzede orayı tercih tmiştim olmadııı
hala bekliyoö olsun diye hihihiiii

canım artık bende deneyıpte olmayanlardanım.ama benım donmus embroym bıle yok bır daha bastan hersey.uzulmek ıstemıyorum ama bogazım dugum dugum daha doktorlada konusamadım.bu sabah ıgnemı yaptırmadım kan belırtısı bılem yok ya

yazın benıde olmayanlar lıstesıne sankı saka gıbı yaaa.dun testım sonucu 0,85 cıktı ayy blmıyorumda sankı ıcımde bır umut daha var gıbı ne bıleıym ınanmak ıstemıyorum heralde.

CANIM SAĞLIK OLSUN İNŞŞŞŞŞ DOĞAL GELİR MELEĞİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar
gullucan canım herşeyin hayırlısı inşallah bundan sonraki sefere canım üzme kendini allah büyük bizim sınavımızda bu sanırım.....

herkese günaydın canlar meldirim yeterim

güllücan cnm allahtan hep hayırlısını diliyoruz diymi güzelim metanetli ol.üzülme demek kolay biliyorum ama çaresiziz tekrar deneyeceğiz cnm pes etmek yenilmek yok
bak meldirinde söylediği gibi bizim sınavımız da bu :(((((

günaydın kızlar
gullucan canım herşeyin hayırlısı inşallah bundan sonraki sefere canım üzme kendini allah büyük bizim sınavımızda bu sanırım.....

herkese günaydın canlar meldirim yeterim

güllücan cnm allahtan hep hayırlısını diliyoruz diymi güzelim metanetli ol.üzülme demek kolay biliyorum ama çaresiziz tekrar deneyeceğiz cnm pes etmek yenilmek yok
bak meldirinde söylediği gibi bizim sınavımız da bu :(((((

GÜNAYDIN ŞEKERLER opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan TADAVİ KONUSUNDA SİZLERE KATILIYORUM KIZLAR BUDA BİZİM SINAVIMIZ
RABİM BAŞARIYLA GEÇMEYİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kızkadeŞıme kahvaltıya gıdıyorum kÜÇÜk bÖcÜĞÜnÜ sevmeye ıŞnn rabım bızlerede Öle tatlı melekler gÖnderır

AMİN CNM AMİN
afiyet olsun sana slm söle kardeşine :))))

sagolun kızlar tabı bıraz katlanmak zor.hangıne uzuleyım cocuk yıkımınamı,avansla yaptrdıgım tupemı gobegımın ve kalcalarımın ılıstır gıbı olmasınamı tabıkı ben daha cok yolun basındayım.keske dıyorum donmusumuz olsaydı hemen denerdım ama bır daha bastan ınsaalah olmayanlarında benımde bundan sonrakı denememızde olur.hayırlısıyla.

güllücan hangi gün yaptırdın testi belki erken yapırdıysan değer düşük olmuş olabilir

canım bende kendımı oyle kandırmak ıstıyorum ama 11.gun aksamı yaptırdım.ne bıleım bu kadar dusuk cıkamaz gıbı gelıyor.ulun beyle gorusemedım hala aradım gelmemsıtı.onunla konuscam bakalım bana ne dıcek.sen ne yaptın.

gunaydın kızlar.gullucan canım uzulme oması gereken buymus.herseyın hayırlısı ne dıyelım zor tabı.
Yeter yıgenını benım ıcınde kokla o gızem ne slm soyluyo tanıyormu kardesını. :)
canım bende ıgnelerımı oluyorum haftay toplarlar heralde. Yılbasınada transfer gelır.
Dıger kızlar sızlerde ıısınızdır ıns.

MARALLL canım dogumgunun kutlu olsun ııkıı dogdun nıce saglıklı guzel mutlu yıllara esınle ve gelecek bebıslerınle canımmmmmm

ııkı dogdun ııkı dogdunn maralll (esra yanı nıcklerı karıstrdıysa :) )

gullucan uzulme canım

marall nerelerdesin canım doğum günüymüş arkadaşımızın ohh nice mutlu yıllara göbüşün bebekle dolsun en iyi dilek budur sanırım bizim için :)

kız cadı nevin hadi yaa nerde senin pc özledim seni yaaa
maralım doğum gününmüş kutlu olsun nice sağlıklı yıllara şeker

canım bende kendımı oyle kandırmak ıstıyorum ama 11.gun aksamı yaptırdım.ne bıleım bu kadar dusuk cıkamaz gıbı gelıyor.ulun beyle gorusemedım hala aradım gelmemsıtı.onunla konuscam bakalım bana ne dıcek.sen ne yaptın.

canım benim 12. gün 5 çıkmıştı. belki senin geç tutunmuştur benim gibi diyecektim ve ya dış gebelik. ben şuanda bıraktım kendimi çok fazla sterese girmiştim bugün karar aldım normal hayatıma döneceğim ve artık fazla düşünmeyeceğim dış gebelik mi, normal gebelikmi diye düşünmekten çıldıracaktım tahlillere devam bakalım normal seviyeye gelene kadar beklicem buda benim kaderimmiş

kız gızem benım pc gec gelır senın oralara gelmıs gıt kız serrvıse :)de once nevınınkınını yapın one alınyo oksa yakarım buraları de.gercı sen yaparsında soylemeye ne gerek :)ahahahaha

canım benim 12. gün 5 çıkmıştı. belki senin geç tutunmuştur benim gibi diyecektim ve ya dış gebelik. ben şuanda bıraktım kendimi çok fazla sterese girmiştim bugün karar aldım normal hayatıma döneceğim ve artık fazla düşünmeyeceğim dış gebelik mi, normal gebelikmi diye düşünmekten çıldıracaktım tahlillere devam bakalım normal seviyeye gelene kadar beklicem buda benim kaderimmiş

dış gebelik geçirip geç fark edilen biri olarak azcık bilgi vermek istedim size benim ilk sonucum 133.9 ---2. sonucum 500 çıktı ve dr. um hiç şüphelenmedi dış gebelikten ama bende sürekli sağ bacak ağrısı ve yattığımda sağa sola döndüğüm zaman şidetli ağrı oluyordu. sağ dizim uyuşuyordu. en son kontrolde kese çok küçük daha erken dediği gün hastanelik oldum baygınlık ve şidetli ağrıdan dış gebelik teşhisi koyuldu sabaha kadar ameliyat için bekledim çünkü iç kanama başlamıştı sağ omuza vuran ağrıda dış gebeliğin en belirgin özelliğiymiş sanırım....

ne cok zor bu ıs ya.allah yardımcımız olsun.her anı her gunu ayrı bır acı ayrı bır stres tuuup keske adı gıbı kısa ve kolay olsaydı bekleme suresıde ya...

Back
X