Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar hepımızın bır ask hıkayesı var.benımkıde oyle valla bıızmkını duysanız sen bunlarıda goze aldınmı dersınız.ama oluyormus demekkı.ınsan hıc bırseyı gozu gozrmuyor sevınce bak sımdı ımtıhanımızda boyle olsun hayırlsı bakalım.gızeeeem sen calısmalara devam et bakalım belkı olucak umudunu yıtırme canım.

ahanda bi deli daha:))))
kıss anlatsana bakim benden delimisin merak ettim valla
neyse hepimiz sonunda kavuşmuşuz ya çok şükürrr:)))
bu arada nerelisin sen bebem:hulya:

kızlar şimdi hiç kimse yok burda ama olsun ben yazıyorum hepiniz çoooook iyisinizdir inşallah bu arada topiğimiz 2. sayfaya kalmasın

Kizlarrr merhaba nasil buldum ama sizi benide unutmayip ilk sayfadaki listeye yazdiginiz icin tesekkurler ben hala ingilteredeyim bu konulardan biraz uzak duruyum diye babam bilgisayar kullanmami yasakladi ama ben cok merak ettigim icin gecenin bu saatinde gizlice bakiyorum yeni hamile arkadaslara cok sevindim allah insallah tamamina erdirir bende dondugumde bi karar verecegim artik gizemim tatli arkadasim sende basladin galiba tedaviye tam okuyamadim sayfalari ama insallah iyi haberler alirsin canim bebekteyiz sende dondurulmuslari deniyorsun galiba insallah bu sefer olur tatlim hepinizi opuyorum galiba artik bu topiktesiniz ara ara bakmaya calisacagim gorusmek uzere

ahanda bi deli daha:))))
kıss anlatsana bakim benden delimisin merak ettim valla
neyse hepimiz sonunda kavuşmuşuz ya çok şükürrr:)))
bu arada nerelisin sen bebem:hulya:[/QU

canım ben bursalıyım dıyım gecım.burda anlatılmaz valla bızım maceramız annem babam benımle konusmuyor esımı tercıh ettıgım ıcın esım kotu bırı degıl ben memnunum ama onların kafasında baska bırılerı olunca bende bunu sectım.sonra evlendık ıste.yanı bukadar basıt degılde oyle bır kusbakısı yaptım olaya anlıcanız.sen nerelesın bebem

gııızeeeeeeeeeeeeem gunaydın meldır sanada gunaydın hanıııııııı yoksunuuuuuuuuuuuuz.

Kizlarrr merhaba nasil buldum ama sizi benide unutmayip ilk sayfadaki listeye yazdiginiz icin tesekkurler ben hala ingilteredeyim bu konulardan biraz uzak duruyum diye babam bilgisayar kullanmami yasakladi ama ben cok merak ettigim icin gecenin bu saatinde gizlice bakiyorum yeni hamile arkadaslara cok sevindim allah insallah tamamina erdirir bende dondugumde bi karar verecegim artik gizemim tatli arkadasim sende basladin galiba tedaviye tam okuyamadim sayfalari ama insallah iyi haberler alirsin canim bebekteyiz sende dondurulmuslari deniyorsun galiba insallah bu sefer olur tatlim hepinizi opuyorum galiba artik bu topiktesiniz ara ara bakmaya calisacagim gorusmek uzere

canım arkadaşım ben seni hiç unuturmuyum kuzucum aaa ama artık gel sende evine yaa daha ne kadar kalıcaksın orada
cnm benim tedavi 3 ay ertelendi dr eşime ilaç verdi sayılar yükselmiş böle devam ederse tüp yapılmıycak sadece aşılama yapılıcak belkide bir ihtimal doğal olur diye umut ediyorum seni seviyorum tubacım kendine çok çokkk iyi bak olurmu
babanada slm söle anlat biizi arada gel yanımıza canımsın yaaa

kız cadı buradayım sen napıyosun bakıyım

kızz burdayııııııım dıger sayfaları okuyorduuuum.ilayda dıye bır arkadas varmıs olmamısy aaabıraz ona takıldım kaldım hayırlısı bakalım ınsaalh senın dogal yolla olur canım bızım gıbı ılıstır olmadan kurtlursun ama yınede herseyın hayırlsı dımı.bız yıne bahara denıcez ınsaalh olmezsek ve parayı denklestırebılırsek.

gullucan cnm benim hakkımızda her zaman rabbim hayırlısını versin
cnm ben tıp fakültesini çok beğendim şansını bide orada dene derim en azından bi görüş fiyatta çok uygun
sen kaç yıllık evlisin

günaydın kıssslarrrr
gizem günün en güzel haberini aldım çoooooooooookkkk sevindim :)))))))))) inşallah aşılamayada gerek kalmaz kürlere devam :)

gullucan sanada günaydınnn :) anca gelebildim kafam dolu bu gün dün akşamdan beri sinirim bozuk k.v. ye pek keyfim yok yani.......

meldir cnm bnm inşallah diyorum rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin cnm bnm
senin neyin var kuzum neden canın sıkkın sinirin bozuk
yerim seni bennnnnn

kızlar sizlere yeni bir yenilik daha sunuyorum huahuhauahua
g.gidiyor da satışlarıma başladım şuan için tek ürün koydum hihihihi duruma göre geliştiricem dükkan açıcam ilginizi çekerse bi bakın şekerler hihiihihihi
merak eden olursa ürün kodunu sölerim ben sizeee hihihiihiih

geçmişi okumam lazım şekerim az bekle gelecem sana laf yetişren biri lazım dimi

geldim geldim burdayım saçımın rengi çok aktı kötü oldu araştırma yapıyordum :)
k.v. sinirim bozuk kaç gündür huzu vermedi her zamanki şeyler ama insan takıyor genede kafasına aman neyse burdada onu düşünemeyecem

kız valla bak tekstil işine girmeye karar verdim baktım gördümki ben kendimi çok salmışım bişiler yapmam lazım
şimdilik bi firmadan aldığım ürünleri satıcam böle sonrada fason bi fabrikayla anlaşıp işi büyütmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artık

Back
X