Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ahanda bi deli daha:))))
kıss anlatsana bakim benden delimisin merak ettim valla
neyse hepimiz sonunda kavuşmuşuz ya çok şükürrr:)))
bu arada nerelisin sen bebem:hulya:[/QU

canım ben bursalıyım dıyım gecım.burda anlatılmaz valla bızım maceramız annem babam benımle konusmuyor esımı tercıh ettıgım ıcın esım kotu bırı degıl ben memnunum ama onların kafasında baska bırılerı olunca bende bunu sectım.sonra evlendık ıste.yanı bukadar basıt degılde oyle bır kusbakısı yaptım olaya anlıcanız.sen nerelesın bebem

canım benim bende ist doğdum büyüdüm ama aslen karadenizliyim gitmesemde görmesemde gümüşhaneliyim:)))
anladım senim maceranı da az çok boşverrrr anneler babalar her zman doğru karar vermeye biliyolar malesef bende babamla görüşmedim 3 sene falan herkes eşime karşı çıktı benimde şimdi bütün sülalem yağ bal oldu babam bile deli oluyo nerde gelcekmi falan diyeee boşverrr hayatta oluyo böyle şeylerr nişş sende barışırsın en kısa zamanda onlarda anlar hatasını öpüldünnn

günaydın kıslarr
slm verip çıkmalıyım izmite arkadaşa gitcez de bi bakim dedim sizlere...

öpüyorum sizleriiii
cadı songül gez bakalım kız hava çok soğuk hee dikkat et emii
geldim geldim burdayım saçımın rengi çok aktı kötü oldu araştırma yapıyordum :)
k.v. sinirim bozuk kaç gündür huzu vermedi her zamanki şeyler ama insan takıyor genede kafasına aman neyse burdada onu düşünemeyecem
aman boşver ömür boyu çekeceğiz bunları böle
saçın ne renkki aktı
bende sarı üstüne kestane gibi yapmıştımya benimde aktı boyaya ihtiyacım var aslında benimde bakalım artık

tubacım canım evet dondurulmuşları deniyorumm hayırlsı olsun diyorum yineee
sende ii yapıyosun fazla takılma bilgiayarda gez toz biraz
öpüyorum senii kendine ii bak

geçmiş çok birikmiş okuyamadım vazgeçtim gizem hanım sen özet geç şekerim aç karnına okuduklarımıda anlamadım valla

kızlar günaydınlar nasılsınız öpüyorum sizleri

kız nevin ne günaydını yaaa ben sabah 6 da kalktım aloooo
birazdan öğlen yemeği yiyeceğim kızım sanada yuh diyorum yaa bu saate kadar yatılırmı ????????
ben tatilde de en geç 9 da kalkıyorummm

gizem im napim ya kadın taşınalı bi sene olcak evini görmeye gitmedik 40 yaşında kadın bayramda bana geldi düşün çok ayıp ettim hiç gitmedim arkadaşıma dün de konuşunca gelin dedi komşularla konuştuk da gidicez birazdan eee malum yatıcam haftaya inşşşş ALLAH ım çok heyecanlıyımmm
neyse ben gidiyom yaaa burdan çıkamıyom ki izmit e gidem

gşizemcim bana kalıcı boya alerji yapıyor diye loreal casting color çikolata karamelini aldım boyadım çok kötü oldu bundan önce bal köpüğüne boyamıştım çok güzel olmuştu sinir oldum :( 15 lira çöpe saçımda çok cansız hemende boyayamam napacam bilemiyorum bakalım

süper bir kahvaltı hazırladım bende dehşet oldu :)))gel yiyekk

bende sancıdan ölüyom geçmiyo karnımın ağrısı

gizem nevin meldir
öptüm sizi şekerlerrr
görüşürüzzz akşama yetişirmiyim size bilmiyorum gelince okurum ama bişey kaçırmam:))

meldir canım ilk boya değişimden güzel olmaz ikincisi daha ii olur.
kız 9da kalktım bende ya ne yatması.
tlf bekliyorum çok heyecanlıyım acaba napıyolar yumoşlarım:))beni özlemişlerdir kesin

kız anam hepiniz bi alemsiniz valla yaaa
sizi çok seviyorum iyiki varsınız

songülüm ee hade gitde gel barimm
meldirim kuzum aynı boyadan 2. kez boyaki tam tutsun bebem
kız nevin açım diyorum sen kahvaltı diyosun her sabah simit yemekten kurudum valla yaaa
bitek pazar günleri bende kahvaltı yapabiliyorum yaaaaaaa

günaydın kıssslarrrr
gizem günün en güzel haberini aldım çoooooooooookkkk sevindim :)))))))))) inşallah aşılamayada gerek kalmaz kürlere devam :)

canım ben nısanda 5 yıl tam olcak.ya benım ıste ızın almam problem ılk denememde bıle genel mdurle konsutum o ızın verdı personel muduru neyın var bıle sormadı sureklı nezman bıtecek senın gıdıp gelmelrın dedı sureklı oyuzden calısmamda lazım.bahara kadar bırıktırıp tekrar umutta denemeyı dusunuyorum canım bılmıyorum sonra fıkrım degısırmı yanı

Kızlar benıde acıktırdınız ama bız yer degısıerek yedıgımızden bıraz sonra gıdıcem canlar

Back
X