Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Meldırcım calısmak en ıyısı evdeyken cok gelen gıden oluyor bıızmkıler cok kalabalık bır aıle.ya ben mısafırı severım ama dedıkoducuları sevmıyorum bırde cat kapı elenlerı hıc sevmıyorum.yanı ınsan heran toplu olmuyor yanı

NASIL YANİ gerçektenmni,maşallah gizemcim ya,inan çok sevindim.Rabbimin ,izniyle gelir bebişler,bide gelmesinler çok ayıp valla.kür ne kadar işe yaramış maşallah,çok etkili demekki.ibrahim amcam boş yere söylemiyor,bu keçi boynuzunu.:lepi:
valla gittiğimiz dr ondan değildir dedi ama başkada bişiden olamaz bence şimdi aynen devam işte cnm benim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemize
off çok sıkıldım bu gün yılbaşı olayına gıcık oluyorum ordan oraya sürüklen dur evimde olmak istiyorum ben yaa :( her sene k.v. çekemeyecem öfffffff
ayyyyy aynen yaaa kaç senedir hep ordayız bizde ya başka bişi yapacağımızdan değil ama evde yalnız geçirmeyi tercih ederim çünkü ben yılbaşı akşamları dua okurum namaz kılarım falan ve k.validenin yanında ben bunları asla yapmam herşeye bi lafı var bunada bişi bulur
mesela aa saçın başın açık geiyosun bide namazmı kılıyosun vs vs vs
meldirciğim nasılsın canım

kız ayşem nasılsın kuzum

gullucan kilomu ne sen sor ne ben söyleyim senden çok çok fazla :( araştıracağım ama zamanım yok ocakta gidip görüşeyim diyorum şubatta başlarsa zaman çok az bakalım nasip artık

yeter hoşgeldin bacımcım nasılsın

meldirim ya biliyosun bizim nevrayı dimi oda kk da topiğe takılarak bayaaa kilo verdi sende bi bak istersen ama bizi unutma nevra gibi :))))))))))))))))

merhaba yeter nasılsın

yeter hoşgeldin bacımcım nasılsın

meldirim ya biliyosun bizim nevrayı dimi oda kk da topiğe takılarak bayaaa kilo verdi sende bi bak istersen ama bizi unutma nevra gibi :))))))))))))))))

hoç buldum kızlar bu gün hiç gelemedim topğe

sabah saat 07 de tel çaldı baktım benim bir yeğenim var 1.5 yaşında o
apba kak mama al diyor
annesine ne diyor dedim derğide poaça resimlerini görmüş onlardan istiyormuş sabah 06 dan bu yana ağlıyor dedi bende kaltım hazırlandım çarşıdan kahvaltılık pohaça simit fanal aldım minik sevgilime götürdüm o yüzdede sizlere bir günaydın bile diyemedim
kızlar

sen daha güzel bişi yapmışsın olsun bizlerede iyi akşamlar dersin anlaşırız :))))

ne güzel benimde 2 tane yeğenim var ama kazık kadar oldular artık orta okula gidiyo biri diğeride ilkokula

gizemcim ya benim yemekle problemim yok zaten iş yerinde açız kahvaltı desen 1 dilim tost anneme nası rajim yapsam dediğimde aç gezecen diyo sanırım spor yapmam lazım tüm gün otur dur yerinden de ayrılamıyorsun ne yapacağım bakalım şu donmuşları bi deneyelimde ona göre karar vereceğim.

benimde var yeğenim :))) geçen gün aramışlar deyzee del mama :) kuzum benim işde olmasam koşarak giderdim bende ama malesef evdeyken çok alışmıştım onlara :) 3 gün seni sayıkladı diyor kardeşim pazar günü görüştük kucağıma atlıyo :)

gizemcim ya benim yemekle problemim yok zaten iş yerinde açız kahvaltı desen 1 dilim tost anneme nası rajim yapsam dediğimde aç gezecen diyo sanırım spor yapmam lazım tüm gün otur dur yerinden de ayrılamıyorsun ne yapacağım bakalım şu donmuşları bi deneyelimde ona göre karar vereceğim.

kızlar yyyaaaa bende ilk kez 58 oldum
sanırım benimde biraz dikkat etmem gerekiyor

kııızzzzzzzz
arkamahalle+, yukarıya gelsenneeee
bende buRdayım kkkkıııııızzzzzzzzzz

Son düzenleme:
Back
X